ben 21 o 28yaşlar kaç ?
bnde öle düşünüorum bu yuzden sebebimiz olcak dedim bu bi mesele bile olmamalıBen olsam ayrılırdım.Şifresini vermemeli zaten o onun özelidir ama seni eklememesi bence normal değil.
sevgilimle aramızda sorun çıkıo hep tartısıyoruz ozellkle sosyal medya yuzunden beni sildi ve eklemio şimdide şifresinide vermedi zaten ama sadce eklmesni istiyorum ayak dirio bni sevse böle davranmazdı heralde bu bu kadar zor bişi deil ayrılık sebebimiz olcak bu artık siz olsanız napardınız bencil davranıo bu bi konu bile olmamalı aramızda
ben 21 o 28
tartıştgmız zaman silio bu huyuna sinir oluyorum. ona guvenmediğimi düşünüo genel olarak böle dediklerimi on kere söletio zorla yapıyo bnde yoruldum artık bu kadar ufak şeylerden beni kırmaması gerekiyoDetay verin.
tartıştgmız zaman silio bu huyuna sinir oluyorum. ona guvenmediğimi düşünüo genel olarak böle dediklerimi on kere söletio zorla yapıyo bnde yoruldum artık bu kadar ufak şeylerden beni kırmaması gerekiyo
Silmesi çok saçma bir hareket bence.Hadi ayrılsanız neyse ama ayrılmamışsınız.Kavga etmiş olabilirsiniz,bir süre konuşmama kararıda alabilirsiniz ama silmesi bana çok gereksiz geldi.bnde öle düşünüorum bu yuzden sebebimiz olcak dedim bu bi mesele bile olmamalı
tartışınca silio bunun benim için önemli olduğunu bile bile yapıo bunu greken özeni göstermio bana kafasına göre davranıo sanki buyuzden gına geldi artıkonun davranışı yersiz olmuş küçük olsa dicem ki ergenlik ama tabi erkek arkadaşınız niye sildi o da var tabi
faceine bakmak istiyorum mesela ama müsade etmio sonrada guvenmiosun dio bnaona güvenmediğinizi hissettircek naptınız ki mesela ?
tartışınca silio bunun benim için önemli olduğunu bile bile yapıo bunu greken özeni göstermio bana kafasına göre davranıo sanki buyuzden gına geldi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?