Ben dışarı çıkıyorum diye mesaj attım az önce okumadı bile henüz cevap yok. Uyudu mu naptı bilmiyorum. Şeytan diyor ayrıl geçİlk aylar genelde dip dibe, geçen günler. Sen kapaaat, hayıır seeen, seeeen, durumunun yaşandığı zamanlar. Anlattıklarınıza göre adamın hevesi, gönlü yok öyle çok fazla. Bence üstelemeyin, buluşalım edelim demeyin. Kendisi teklif etsin edecekse. Akışına bırakın, hatta bırakın gitsin
Aramayınca hiçbişey olmamış gibi normal davranıyor. Ekstradan arayıp sorayım kırıldı mı acaba diye düşünmüyor.Hiç arama, sorma. İstiyorsa o arar, ilgilenir, çok üstüne düşersen olmaz. Belki işyerinde hakikaten durumlar kötü. Bilinmez tabii...
Aramayınca hiçbişey olmamış gibi normal davranıyor. Ekstradan arayıp sorayım kırıldı mı acaba diye düşünmüyor.
Şantiyede çalışıyor sabah 6 buçuk gibi uyanıyor diye biliyorum. Trip atmadan tamam dediğim Zamanlar da oldu ama üzülmekten kendimi alamıyorum belli etmicem diye de göbeğim çatlıyor çok fazla umursadığımı düşünsün istemiyorumAdam yeni ile başlamış
Cidden uyuyor olabilir
Vücut alışamamıştır daha sabah kaçta kalkıyor
Bir sefer de trip atmadan tamam deyin bakalım kalkalım vs deyince bakalım ne olacak
:)) bekar bir veled. nüfusunu ve evini gördümİlk okur okumaz evli olma ihtimali geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?