Sevgilim buluşmalarda isteksiz

Iyi de sürekli aksama görüşüyor muyuz dersen,her aradığında tlf nu açarsan, bir saat görüşünce az gelip surat asarsan ipleri çoktan onun eline vermissin demektir. Erkekler elde ettim dediği kadindan sıkılırlar.
Ben senin yerinde olsam her aradığında acmazdim sonra da musait değildim tatlım derdim bırak seni merak etsin. Ve akşam yarım saat kahve içmek için gorusmezdim haftasonu daha uzun eğlenceli bir görüşme olsun sen de dinlen hafta ici derdim. Ve asla mesaj atmazdim...
Tavrını degistirmezsen ayrılık çanları çalıyor sana bilgin olsun tatlım.

ama daha 1 aylık ya…
siz daha birbirinizi tanımıyosunuz ki doğru dürüst. benim bildiğim 1 aylık ilişkide sürekli konuşulur, karşı taraf tanınmaya çalışılır. en bıcır bıcır zamanlardır falan.

bilemedim

1 aylık ilişkide niye bu kadar zorluyorsunuz ki? İsteklerinizi karşılamıyorsa yollarınızı ayırın olsun bitsin. Bu adam da madem evde oturup uyusun 24 saat niye bu uyuşuk herifi çekeceksiniz.

Sizle buluşmaya isteksiz de başka şeylere istekli mi? Arkadaşlarıyla takılacağı zaman koşa koşa gidiyor size gelince mırın kırın ediyorsa o iş yaş.
Ama daha yeni işe başladı diyorsunuz, vücut alışana kadar aşırı yorgunluk normal.
Çok üstüne düşmeyin, zaten tez zamanda anlaşılır.

yok boyle iliski olmaz
adam seni sevmiyor belli
oyle soylemesine bakma icraatta ilgi yok seven adam oylemi olur yapisir daha da gitmez..vslla bu adamin send3 gozu yok...lutfen arayip sorma ozlet kendini

seni yeteri kadar sevmiyor boşuna oylanma seven adam can atar bulsmaya

dünkü dışarı çıkıyorum mesajınızdan sonra dönmedi mi
bu işte bir gariplik var o zaman
arkadaşların dediği gibi geri çekin kendinizi biraz bakalım ne olacak

Bende de var bu tipten o yüzden kelin ilacı olsa başına sürer meselesinden ötürü tavsiye veremeyeceğim, burcu aslan mı bunun ?

buluşmak istemiyor olmasının nedeni maddi olabilir, ama aramaması çok garip gün içinde konuşamıyorsanız akşamları sana vakit ayırması gerekir.Birde yanlış anlamayın ama bir ayda nasıl seni çok seviyorumlar denilebiliyor, daha yeni tanıyorsunuz birbirinizi bana samimi gelmiyor

O yokmuş gibi davran niye "ben dışarı çıkıyorum "diye msj atiyorsun bırak arama durumunu bildirme ,bir sure sonra arayıp merak ettiyse Tmm, yok hala aramıyorsa yol ver.(kızlar ne olur ilişkilerde bu kadar ısrarcı olmayın azcik nazlı olun ağırdan alin)

Henuz 1ayliksaniz ve boyle ilgisizse bence normal degil.. Ise ilk defa girdiyse is hayatina adapte olma sureci de olablir. Ama insan uyuyp kaliyo yorgunlktan bayiliuo madem,kendini bilir ve bi mesaj bari atar, cok fenayim uyursam kusura bakma,beni uyandr konusalm tamam mi de.. su gun izin yapcam insallah cok vakit geciririz de..Ya da is cikisi bi yuzunu goreym falan de.. Kucuk seylerle mutlu oluruz biz,dusunce yeter..

bu adamdan bı cacık olmaz. benımde vardı boyle tanıdıgım birisi. sonuc postayı koydum sana deger vermelı sana saygı gostermelı ve en onemlısı senın ııcın zaman yaratmalı. boyle davranan kısıden kacıcaksn bos vaktını senle harcıyor gııbıme geldı

Hmm ho ha
Bence artık bu akşam buluşcakmıyız yarın buluşcakmıyız hatta o görüşmek istediğinde işim var de anlasın seni
Yada açık açık konuş
Ona göre bir yol çizersin

Canım o senle görüşmüyosa sen de onla görüşme çok basit. Benim koca da yeni çıktığımızda öyleydi, yetemiyorum zaman yetmiyo diye ağlanıyodu meğer vur kaç yapacakmış. Ben de kendi haline bıraktım bi süre sonra ayrıldık, aradı açmadım, ertesi gün annesiyle tanıştırdı bi kaç ay sonra da evlendik. Umursama seviyosa bi şekilde gelir.

Ne kadar yorgun olursa olsun ,ilişkiniz yeni ehemmiyet ister ,görmek ,sesini duymak ister.
Çıktığınız zaman şartlandırıp çıkıyor kendini o nasıl birşey ?yani İNSAN sevgilisinin yanında zamanın nasıl geçtiğini bilmemesi lazım .kurulu saat gibi ÇOK SAÇMA !12 'den sonra kül kedisine dönüşecek gibi BİR TAVIR İÇİNDE.
BİLEMEDİM.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…