Sevgilim buluşmalarda isteksiz

bence yorgunluktan bulusmuyor ayrıca haftada 2 bulusma yeter .anlayışlı olmalısın bence
 
dünkü dışarı çıkıyorum mesajınızdan sonra dönmedi mi
bu işte bir gariplik var o zaman
arkadaşların dediği gibi geri çekin kendinizi biraz bakalım ne olacak
O mesajıma 2 saat sonra döndü napıyorsun neredesin diye. Ben de gelmek isterdim ama çok yorgunum uyumak üzereyim yazmış. Sonra aradı iyi geceler seni seviyorum dedi kapadı. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Bu sabah 7 de aramış açamadım zaten uyuyordum.
2 kere daha aradı açtım düz bir ses tonuyla günaydın falan dedim 2 dk konuşup kapadık. Akşam gene 1 saat göreyim seni derse ne diceğime karar veremedim.
 
ben birine bu şekilde davranıyorsam, karşıdaki kişiden hoşlanmıyorumdur.
iş, yoğunluk, yorgunluk filan bahane.
çok yorgunsa gelir sevgilisinin dizine yatar da dinlenir.
parlak bir ilişki değil bu çok kaptırmayın kendinizi.
 
bence boşver dinlen sen
izinli olduğun zaman görüşelim diyin ama normal bir tavırla
hiç trip afra tafta yapmayın
birazda böyle deneyin bakalım
 
Biliyorum bunu yapmak çok zor olacak çünkü hoşlanıyorsun elemandan ama mutlak yapmalısın, arar ve akşama göreyim derse, ya xler gelip beni alacak plan yapmışlar gibi bisey soylemen gerek. Ve ses tonunda hiç bir alınganlık trip olmamali, takmiyor görünmelisin. Bunu yap yoksa bu elemandan zaten bir halt olmayacak bisey kaybetmezsin. Bunu yapabilmek için de kendini şöyle motive et gidip bulşsam nolacak ki yarim saat sonra hadi kalkalım diyecek.
 
arama sorma bıle ilişkınız daha cok yenı ve görüsmüyor ben kocamla saatlerdır msj saatlerce aramalar asklar falan ilk aylarda yasadık o bitirmis sizi bence cok üstüne düsmüssün
 
Sen çalışıyor musun?
 
Bu işte bi terslik var.bizde sevgiliyken ilk zamanlar eşim sabah 8 akşam 5 bi işe gidiodu.6-9arası başka iş yapıodu.yinede beni görmek için can atardı,olurda yorgunsan görüşmesekte olur dersem üzülürdü çok sen beni görmek istemiomusun derdi.ki normali budur seven adam kokunu almadan uyuyamaz.bilemedim....
 
Evet kızlar bu akşam ben iş yerinden çıktım arkadaşlarımla bi cafeye gittik oturduk. Bu aradı napiyoesun diye dedim arkadaşlarla cafedeyizz takılıyoruz. Yanına gelmek istiyorum ben de özledim dedi. Sen bilirsin istiyorsan gel dedim umursamıyormuş gibi görünerek.
Geldi yanımda oturdu. Ayrı masaya falan da geçmedim. Pek konuşmadım onunla şahsi olarak. Sen bana kızgın mısın benimle ilgilenmiyorsun dedi. Dedim yoooo sana öyle gelmiş.
Öyle geçti bugün kızlar. Ama böyle davranmak çok zor
 
Tam herşey düzeldi galiba iyi gidiyor derken gene sarpa sardı.

Dün mesai saati içindeyken aradım napıyorsun demek için öğle saatleriydi. Yalnız mısın dedim yok falan dedi işçiler etrafındaymış. Eee ne varmış yemekte bugün diye sordum. Haydaaa kapa sonra konuşalım hadi dedi bi anda. Neye uğradığımı şaşırdım. Konuşma toplam 2 dk falan sürdü. Arkasına mesaj attım bu ne kabalık falan daha güzel bi üslupla söyleyebilirsin diye. Yemekte rahat konuşamadığımı biliyorsun ısrarla geyik yapmaya çalışıyorsun yazmış. Biraz tartıştık. Akşama kadar bidaha aramadı. Yatarken aramaya kalktı açtım bişey olmamış gibi iyi geceler tatlım diyor. Bozuntuya vermedim ama bu sabah gene arıyor bişey olmamış gibi günaydın canım diyor. Ben de dedim bişey olmamış gibi davranarak barışmaya mı çalışıyorsun ?
Küs olduğumuzu düşünmüyordum ki demiş. Küs olmadığın için mi aramadın dün tüm akşam dedim. Senin konuşmak istemeyeceğini düşündüm diyor. . Sabırr en nefret ettiğim şeydir tartışmaların üstünü bişey olmamış gibi kapatmak. Gönül alınmadan normale döneniyorum küçük bişey bile olsa .

Şimdi gene arıyor özledim diye
 
tatlım erkekler arkadaşlarının yada calışanlarının yanında pek sevgili eş yada nişanlıyla geyik amaclı konusmayı sevmezler cünkü onlara ve bize tavırları cok farklı oluyor.
mesela ben istemem nişanlım iş arkadaslarının yanında bana bebeğiiiimmm sana cok aşığııııım diye şebeklik yapsın ama yalnızken yapıyo tabi kurban oldugum
yani bana da cok olmuştur hadi kapat diyip lap diye kapatmaları veya ben uzatıyosam hafif tersleyip akşam gönlümü almaları
ama diğer konularda bişey diyemicem belki yoruluyodur cidden ne iş yapıyo ki hali kalmıyosa cıkamıyodur
 
hemen neden aradınız ki napıyorsun diye
bikaç gün sıkacaktınız dişinizi
yalnız rahat konuşamadığını daha önce belirttiği bir yerde geyik yapmaya çalışmasaydınız keşke
böyle şeylerde bende eşime tepki gösteriyorum
 
Güncelleme: ayrıldım

Bugün birlikte biryeri gezecektik. Buluştuk geldi ve dedi ki misafirler bilmemney geliyormuş yanında 1 saat kalıp dönmem lazım. İçimden sinir oldum ama sorun etmedim. O eve gidince bende başka bir arkadaşımın yanına gittim ve eve dönünce bunu aradım bir olayı anlatmak için. Sadece 10 dakika konuştum ki gıcık gıcık yanıtlar vermeye başladı gene evet hayır tamam gibisinden sadece. Ben de niye böyle konuşuyosun dedim. Şu an seninle konuştuğum için sporumu yapamıyorum duşa giremiyorum ve uyku saatim geçiyor sadece iyi geceler desen olmaz mı Dedi. Film ben de orada koptu. Bikaç dakika daha bişey anlatıp kapayacaktım dedim katlanamıyor musun sesime diye. Neymiş zaten gündüz arıyormuş akşama görmeye geliyormuş bide akşam konuşmaya ne gerek varmış beni hergün(!) görmeye geldiği için burnum kalkmış. Madem böyle 3 güne bir görüşelimmiş böyle kavgalar olmasınmış.
Dedim öncelikle hergün görüşmüyoruz onda da 1 saat kalıp gidiyorsun akşamları da çoğunlukla aramıyorum zaten şurda bugün 15 dk konuşucam diye bu kadar mı fazla geliyor Nasıl ilişki bu sen gösterdiğin ilgiyi lütuftan mı sayıyorsun dedim.
Kabul etmedi hatasını kesinlikle. Bide götün kalkmış cümlesini yumuşatıp burnun kalkmış diyor bana. Bidaha aramıcam seni ne halin varsa gör dedim kapadım. Cevap bile vermedi.

Kanıma çok dokundu ağlaya ağlaya bi hal oldum. Hiçbi ilişkide böyle bir tavır görmedim ama çok normalmiş gibi lanse ediyor bana.
 
Cooook iyi yaptın, sakin taviz verme, böyle adamla omur geçmez evlenince hiç katlanamaz bu, her gün ayni evde mi kalacağız der. Bosver içim rahatladı ayrıldım deyince, zamanında ben yapamadım senin yaptıklarını eximde keşke yapabilseydim.
 
Bence.sen barisirsin
 
Mesaj atıp içimdekileri sayıp dökesim geliyor kendimi zor tutuyorum cevap da yazmayacaktır zaten. Yazıp yazıp yollayayım mı yoksa içime atıp patlayayım mı napayım kızlar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…