Bence de yazmayın ama kendinizi tutamayacağınızı düşünüyorum. Siz yazsanız da cevap vermeyecektir tahminim. Bu arada ayrılmanıza sevinmedim desem yalan olur çünkü böyle bir adamla ömür geçmez. Ne demek sporumu yapamıyorum, duşa giremiyorum, uyku saatim geçiyor. Tam bir öküzz afedersin. Daha çok yeni bir ilişki ve geri dönüpte kendini üzmenin anlamı yok. İlerde daha çok üzülürsün. Ölüp ölüp dirilmektense bir kere ölmek daha iyidir .Mesaj atıp içimdekileri sayıp dökesim geliyor kendimi zor tutuyorum cevap da yazmayacaktır zaten. Yazıp yazıp yollayayım mı yoksa içime atıp patlayayım mı napayım kızlar
Aslan burcuysa şaşırmam sünepe bilgisayar bağımlısı erkekleri en uyuz erkekler bu burçtan çıkıyor benceBende de var bu tipten o yüzden kelin ilacı olsa başına sürer meselesinden ötürü tavsiye veremeyeceğim, burcu aslan mı bunun ?
ay eski konuyu hortlatmışım yine :)Salla gitsin, kendine dert mi arıyorsun. İte kaka yürümez.
ay eski konuyu hortlatmışım yine :)
Benim konum deil ki cnm Aslan burcu erkeği lafı görünce dayanamayıp atlıyorum sonra farkettim eski konu olduğunu konu sahibi ne yaptı acaba en son ayrılmıştı ama ?naaptin salladın mı bari
aynen ya nerden geldim bu sayfaya onu bile bilmiyorum vallaAy eski konuymuş, biz de saldırmaya yer arıyosak demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?