Sevgilim buluşmalarda isteksiz

Yollama cvp vermez fosur fosur uyuyacaktir sinir olduğunla kalırsın hiç mi aramada sonrasında? Sana birsey diyeyim mi bu adam bencil eğoisttin teki sal ipini dönerse seni kuralların geçer dönmezse en güzeli aslinda

Ay çok sıkıcı bir ilişki. Hiç heyecan yok. Hep bi zorlama.
Yerinde olsam aramam sormam. Biraz o çabalasın özlesin görüşelim buluşalım diye. Bence kendini ağırdan satmalısın. Bazı şeyler karşılıklı olur. Bir taraf sürekli buluşma talebini yapan taraf olursa denge bozulur.

Bu erkeklerdeki ölümcül özgüven yalnız cidden sabır zorluyor. Ayrılmanız da iyi olmuş, bırakın ne hali varsa görsün.
Oldu ya rahata bak, hergün görüştü beyzade diye havaya girmişmiş kendisi hangi saraydan çıkma acaba
Atma msj, arama sorma da. Eğer bişeyler hissediyorsa yaptığı hıyarlık dank eder kafasına, hissetmiyorsa da önüne bakarsın en azından onunla uğraşmamış olursun.

1 aylık ilişkilerde her dakika, her an görüşmek, konuşmak istersin. Ne iş yapıyor ki bu kadar yoruluyor. Bence hiç arayıp sormayın, ya da görüşelim, görüşecek miyiz demeyin. Daha önce ki ilişkimde bende bu hataya düşmüştüm. Bir tarafları kalkıyor görüşelim, buluşalım bilmem ne dediğinizde. Sanki hint kumaşı paşalar.

Mesaj atıp içimdekileri sayıp dökesim geliyor kendimi zor tutuyorum cevap da yazmayacaktır zaten. Yazıp yazıp yollayayım mı yoksa içime atıp patlayayım mı napayım kızlar
Bence de yazmayın ama kendinizi tutamayacağınızı düşünüyorum. Siz yazsanız da cevap vermeyecektir tahminim. Bu arada ayrılmanıza sevinmedim desem yalan olur çünkü böyle bir adamla ömür geçmez. Ne demek sporumu yapamıyorum, duşa giremiyorum, uyku saatim geçiyor. Tam bir öküzz afedersin. Daha çok yeni bir ilişki ve geri dönüpte kendini üzmenin anlamı yok. İlerde daha çok üzülürsün. Ölüp ölüp dirilmektense bir kere ölmek daha iyidir .

Kendi adıma konuşuyorum, sevgilim benim yorgunluğumu alan kişidir. Biz de yoruluyoruz ama birbirimizi görünce unutuluyor o yorgunluk. Yani bilmiyorum sizinki garip gibi. Üstüne düşmeyin.

Seven adam her saniye görmek ister yorgunluktan ölse canı çıkacak olsa görüşelim yanında öleyim der yani o derece. Bence aşk sevgi yok üzgünüm

Bence çocuk senden falan kaçmıyor ve gercekten yorgun. İnşaat muhendisi diyorsun ustelik yeni işe girmiş, inan onun da soylediği gibi hiçbir şeye vakti kalmıyordur. İşi oğrenene kadar çok çaba sarfetmesi lazım ayrıca ozel sektorde inşaat muh olarak çalışmak oyle uzaktan gorundugu gibi bi el yağda bi el balda bir durum değil. Kendi de o ritme alışana kadar elbette çok yorulacak. Size tavsiyem yeni işe girdiğini gozardı etmeyin ve tam zamanlı mesleki bir iş yapmadan da insanın ne kadar yorulabileceğini kuçumsemeyin

Ne ilişkiler var adam acil doktoru nöbetten çıkıp uykusuz ve yorgun sevgilisine koşuyor. İnşaat mühendisi olması yeni işe girmiş olması vs bahane.

Sanki eski sevgilimi anlattın.
Askerdi o, yaşadığımız şehre 1.5 saat uzaklıktaydı, her hafta sonu geliyodu nöbetçi olmadığı günler hariç. Buluştuğumuzda ay çok özledim, ay sensiz yapamıyorum artık aynı evde olmak istiyorum evlenelim diyen, yolda yürürken hopidik hopidik çocuk gibi eğlenen adam bir hafta geçmedi aynı anlattığın gibi oldu. Bir de göreve gidiyodu telefon kullanamıyodu, konuşabildiğimizde de hı tamam iyi yapmışın ben de iyiyim deyip kapatırdı.
En son mesajıma cevap vermedi, niye cevap vermiyosun dedim canım istemedi dedi, gelince konuşuruz dedi, geldi buraya gitti niye haber vermedin dedim görsü cevap vermedi engelledim her yerden. İki sene oldu hala peşimde, o zamanlar buhranlı halleri varmış o yüzdenmiş miş de miş.

Sen benim yaptığımı yapma, birinci ayımda aynı senin yaşadıklarını yaşadım. Bırak sen de kendi hayatını yaşa. Tabi ki yorgun olabilir ama şöyle düşün sen de yorgun olsan sevgiline bu şekilde davranır mıydın? Bence davranmazdın. Hakettiğini verceksin bu erkek milletine, fazlasını verince kendilerini bişey sanıyolar.

benzer model bende de var. Tavsiye veremiyorum ama tavsiyeleri okuyacağım bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…