Ben açıkçası maddi olarak kötü durumu olduğunu da düşünmüyorum lafa gelince şurda arsamz var şurda evimiz var diyor benim için zaten mali mülkü önemli değil görgüsü gönül zenginligi önemli bilmiyorum ben hoş bulmuyorum karsimda erkek arkadaşım varken hesap ödemeyi ben zaten her buluşmada yemek fln yiyen biri değilim genelde bir şeyler içiyoruz onunda lafını ederse
Evi erkek geçindirir kadının çalışmak gibi bir mecburiyeti yok bunun bilincindemisinz acaba
Burdaki hanımları da anlamıyorum kimi demiş kocan çalışmasa bile ev işlerini yapsın çocuklara baksn öyle şey mi olur ya rolleri değiştirsinler o zman kemal sunalın böyle bir filmi vardı o geldi aklıma direkbüyük konuşmak gibi olmasn da benim eski bir sevgilim vardı ben çalışmak istemiyordum sevgililikte sürekli bana çalışrsn evlenince diye baskı yapmaya başlamıştı gözüme çok batip anında soğumuştum iyi dayanmşsnz valla siz eşinizde hiç bir erkeklik gururu vasfi sevgi saygı en ufak bir şey göremedim burda arakadaşn biri asalak demis ki çokta haklı
Çok kazanan adam da bu tip kadınları tercih etmiyor işte. Öyle de küçük bir sorun var.tabi herkesin hür iradesi de mesleği varken çalışmak istemeyen üzerine mükemmel bir hayatta beklemesin bence.
yada beklentisi oysa gidip çok iyi kazanan bir adamı seçsin.
Çok kazanan adam da bu tip kadınları tercih etmiyor işte. Öyle de küçük bir sorun var.
O da işine geldiği kadardır. Sor bakalım, kaynanaya bakar mısın kocan istese diye?mesela şu şekil.
bir de bilincinde misiniz acaba demiş, hani erkek egemenliğini o kadar içselleştirmiş ki adeta yer çekim kanunu gibi herkesin kabul etmesi gereken bir kesinlik gibi
Kuzum konu sahibi önlisans mezunu.Doktor,pilot ona denk olmaz ki.Ama onun derdi başkamesleğe göre bence.
yani doktor, pilot vs eğitim olarak da kendine denk birini istiyor. kültür çeşitliliği bekliyor. hayatta aktif biri olsun diyor. çalışmasa da faal olsun, derneklere katılsın diyor.
benim lise tayfasının yarısı pilot, hepsi bu tip kadınlarla evlendi.
Kuzum konu sahibi önlisans mezunu.Doktor,pilot ona denk olmaz ki.Ama onun derdi başkaçok hassas
Iyi de konu çok saçma yahu.. Çalışmak isteyip istememeniz beni ilgilendirmez, zaten bunu sormuyorsunuz. Fakat sevgiliniz anlaşılan o ki çalışan bir eş istiyor. Bu ilerde aranızda çok sıkıntı çıkarır. İkna falan etmekle ne ilgisi var, bu hayata bakış açısıyla ilgili bir şey, ayrılın. Ayrıca bir mesleğiniz bile yokken sizin nerde çalışmanızı istiyor merak ettim
E haksız değil bence.hayır bunu sevgilisi söylemiş. bu yüzden çalışmasını istiyor konu sahibinin.
Niye zorlasın ki ?
Tinder'den doktor, Arabistan'lı doktor bulmak daha az efor gerektiriyor sen de haklısın :)
Düşünce yapısına bak, parmaklarıma acıdım.konunun fake olduğunu çok sanmıyorum
üyenin belli bir düşünce kalıbı var zaten yıllardır
bir de o kadar para muhabbeti yapıp malı mülkü önemli demeyin be kardeşim
basbaya önemli sizin için işte
mesela şu şekil.
bir de bilincinde misiniz acaba demiş, hani erkek egemenliğini o kadar içselleştirmiş ki adeta yer çekim kanunu gibi herkesin kabul etmesi gereken bir kesinlik gibi...
daha önceki sevgilileri de çalış demiş konu sahibine.
Bu kızcağız da gidip gelip bu tarz insanları buluyor illa ki sonra da hep konu açıyor.
ya da gerçekten fake bir üye sistematik olarak bu tarz konulara yazıyor.
Çalışıp çalışmamak bir tercih meselesi eğer ben her şekilde idare ederim fazlasında gozum yok beklentim de yok diyorsanız çalışmayın. Ama bir polis maaşını da çok iyi diye düşünmeyin. Ev geçindirmek cocuk yetistirmek düşündüğünüz kadar kolay değil. Ben de 26 yaşına kadar çalışmadım kpss ye hazırlandım ise başlayınca da hiç zorlanmadan. Acıkçası bunun yaşla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.25 yaşındayım şöyle diyim bugüne kadar hic çalışmadım belkide o yüzden cesaretim yok yani çalışabilirmiyim yapabilirmiyim cok zorlanirmiyim bilemiyorum da ama insanlar cok kati kuralcı burda bile anliyorsunz tepkilerden sanki her kadin calismak zorunda calismak icin ölüp bitmek zorunda gibi tepkileri
E haksız değil bence.
Evet evde çalışmamakta bir tercih ama günümüz şartlarında geçerli olan bir tercih değil.
Önceden geçinmek daha kolaydı, öyle ki 50 yaş üstü çoğu emeklinin luan kendine ait evi/evleri arabası var. O zaman parayı kenara atmak daha kolaydı, şuanki gibi aktivite, hobi, hayat çeşitliliği yoktu. Şuan öyle mi? Değil dünya değişti, hayat değişti, çeşitlilik arttı. Polis maaşı düşük değil ama ülke şartlarına göre yüksekte değil. Çocuk olunca kıt kanaat sürekli birşeylerden kısılarak geçinilir. Bunu ben istemem mesela. Çocuğum çok daha iyisini yiyecekken benim keyfim yüzünden yiyemeyecek olsa kendimi kötü hissederdim. 1 kişinin çalışmasıyla bu dönemde ev geçindirilmez. Adam çok mantıklı gerçekleri yeni farketmiş, ben olsam ayrılırdım.
Saygı duymakta ciddi anlamda zorlandığım bir insan tipisin o yüzden yorum yapmak istemiyorum.
Bankacılık mezunusunuz ama hiç ekonomi finans dersi almadınız mı?
Günümüz şartlarında bir polis maaşı ile evi nasıl geçindirmeyi planlıyorsunuz?
piremseslik bunu gerektirir çünkü.
sanki çalışan kadınların duyguları yok, bedenleri hep çok sağlam. hayatta bir şey üretmek kadar güzel his yok. üstelik konu sahibi okumamış biri de değil. kör cahil evde kapalı kalmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?