adam haklı bence.Lütfen linclemden yorumlarınızı yazin her bayanin hayali farklidir ilk olarak bunu belirtmek istiyorum benim küçüklüğümden beri evlendigimde çalışmak hic aklımda yoktu hep çocuklarımla ilgilenmek istedim ön lisans mezunuyum sevgilim polis evlilik hazırlığı icersindeyiz bu konuda beni yipratmya başladı sordu istemediğimi söyledi konuyu kapatti ancak hala ısrarla açıyor net olarak demesede ima ediyor duyuruyor bu arada maaşı da bana göre iyi bir geliri var ve evimiz kira olmuycak diyor ama buna ragmen şimdiden ben cok yokluk gördüm ilerde cocuklarim da görsün sıkıntı çeksin istemiyorum napmam lazm ikna olurmu ilerde sıkıntı edermi bu durumu bu arada ben tanıştığımız günden beri hic çalışan biri degildim?
Emeğine sağlıkkonunun fake olduğunu çok sanmıyorum
üyenin belli bir düşünce kalıbı var zaten yıllardır
bir de o kadar para muhabbeti yapıp malı mülkü önemli demeyin be kardeşim
basbaya önemli sizin için işte
mesela şu şekil.
bir de bilincinde misiniz acaba demiş, hani erkek egemenliğini o kadar içselleştirmiş ki adeta yer çekim kanunu gibi herkesin kabul etmesi gereken bir kesinlik gibi...
daha önceki sevgilileri de çalış demiş konu sahibine.
Bu kızcağız da gidip gelip bu tarz insanları buluyor illa ki sonra da hep konu açıyor.
ya da gerçekten fake bir üye sistematik olarak bu tarz konulara yazıyor.
Nasıl baskı yapması normal değil? Burada kaç konu gördüm eşim iş bulamıyor iş aramıyor boşanmalı mıyım? Diye. Herkes iş aramıyorsa boşan dedi. Aynısı kadın için de geçerli. O zaman kadın-erkek eşitliğinden dem vurmasın kimse. Ömür boyu çalışmamak kadar tuhaf bir durum olamaz. Kadın çocuk doğuruyor-ev temizliyor da bahane olmamalı. Doğum iznine ayrılabilir, o süre zarfında çalışmayabilir. Ev temizlemek de bir iş değil çünkü kendi dağıttıklarını kendileri temizliyor bunun ne ülkeye ne kendisine bir katkısı var hiçbir üretim yok. Zaten en başından hayalim çalışmamak diyor valla çok çok ilginç.Adamın sonradan fikri değişmesi normal ama size baskı yapması anormal
Türkiyenin durumu ortada bir polis maaşıyla hem eve hem kendinize bakmak olanaksız çocuk diyorsunuz da
Tek çocuğa bile zor yeter
kıt kanaat yaşayıp standartlarımı düşürmek ben de istemem
Aşk bir yere kadar
Ama bence o ayrılamıyorsa siz ayrılın çünkü belli ki bu iş böyle olmayacak
niye istemiyorsunuz diye baskı yapmıcam bana ne
Ama şuan tr de ki evliliklerin çoğunda maddi sıkıntılardan kaynaklı sorunlar var
İnsanlar hep bir şeyden kısarak yaşıyor
Ya daha zengin bir adamla evleneceksiniz
Ya da ev çocuk ev işleri bu 3 lü dr mekik dokuyacaksınız
muhtemelen böyle evlenirseniz ve maddi sıkıntı yaşarsanız da bak ben demiştim diye kafanıza kakacak
ya da siz çalışırsanız siz de söyleneceksiniz
Çalışmamak ortak bir tercih olduğu sürece bir tercihtir bana göre de. Ped parasına kadar vermeyi kabul eden biri varsa karşıda, kimseye laf düşmez. Ama konudaki beyefendi buna razı değil. Adama da kızamıyorum geçim kolay değil, tek maaşla değil bir şeylerin sahibi olmak, borçsuz kalmadan yaşamak bile hayal aile için. Tek suçu iş ciddiye binince niyetini belli etmesi.Çalışmamak nasıl bir tercih oluyor. Anne baba bile 25 yaşında kendi isteğiyle çalışmayan- iş bulamayan bir sürü genci tenzih ederim- birine bakmak zorunda mı?Ped parasına kadar vermek dışarıda içeceği kahvenin parasını vermek zorunda mı? Aslında vermezse tercih olmadığı görülür. En azından kendi tercihi değil ona bakanların tercihi olduğunu görür.
Sonra yok benim ekonımik özgürlüğüm yok ayrılamıyorum 3 çocukla aldatıldım falanLütfen linclemden yorumlarınızı yazin her bayanin hayali farklidir ilk olarak bunu belirtmek istiyorum benim küçüklüğümden beri evlendigimde çalışmak hic aklımda yoktu hep çocuklarımla ilgilenmek istedim ön lisans mezunuyum sevgilim polis evlilik hazırlığı icersindeyiz bu konuda beni yipratmya başladı sordu istemediğimi söyledi konuyu kapatti ancak hala ısrarla açıyor net olarak demesede ima ediyor duyuruyor bu arada maaşı da bana göre iyi bir geliri var ve evimiz kira olmuycak diyor ama buna ragmen şimdiden ben cok yokluk gördüm ilerde cocuklarim da görsün sıkıntı çeksin istemiyorum napmam lazm ikna olurmu ilerde sıkıntı edermi bu durumu bu arada ben tanıştığımız günden beri hic çalışan biri degildim?
Ya zaten çalışmayayım kocam bana baksın kafasındaki birinden ne bekleniyor ki? Hem okudum hem çalıştım böyle insanlara saygı duyamayacağım hiç.Az önce okuduklarım gerçekse siz hiç de hassas değilsiniz. Tinder , pilot, Arap doktor, ama polis de var bunlar varken. Bu 4 şemayi kafamda oturtmaya çalışıyorum çıkan sonuç siz hassas falan değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?