OlabilirYa da bu polis bey varken şansını denedi, zengin koca bulur muyum diye. Olmayınca oturdu elindeki ile yetindi.
O kadar geriye gidemedim ben ama bu sevgilisi ile ilgili açtığı bir konu var Mayıs Ayında, orada 8 aylık ilişkimiz var demişBence senaristsiniz.
Biraz daha özgün olmanızı öneririm.
Bu 3 sayfada bulduğum 2020 Kasım, Aralık tarihli 3 konunuz.
Bir de Eylül 2020'de tanıştığınız ve Arabistan'ı konuştuğunuz uzman doktor vardı. Noldu o?
Ya tutarsaO halde sürekli sevgililerini yeni tinder sevgilileri ile aldatıyor bu kadın :)
O öyle olmuyor, bütün evde çocuklarla öyle bir yoruluyorsun ki işe gitsem de dinlensem diyorsun. Yani ben öyleyim en azındanAnnemde calis diye destekliyor ama ablam sen cok hasasın yapamazsın diyo hem is hem ev işi vs
Doğum iznindeyken alışveriş yaparken eşime sormak, ondan harçlık almak çok tuhaf gelmişti bana. İnsanlar bunu bir ömür yaşıyor bir de. Ev hanımı bir arkadaşım var, eve ikinci fincan takımını almak için bir senedir eşine yalvarıyor. Düşündükçe ruhum sıkılıyor benim. Her kadının karşısına maddi durumu iyi ve anlayışlı erkek çıkmıyor ne yazık ki. Nasıl göze alabiliyorlar hayret ediyorum.
Az önce okuduklarım gerçekse siz hiç de hassas değilsiniz. Tinder , pilot, Arap doktor, ama polis de var bunlar varken. Bu 4 şemayi kafamda oturtmaya çalışıyorum çıkan sonuç siz hassas falan değilsiniz.Annemde calis diye destekliyor ama ablam sen cok hasasın yapamazsın diyo hem is hem ev işi vs
Hassas olduğu konuları farklıysa demek.Az önce okuduklarım gerçekse siz hiç de hassas değilsiniz. Tinder , pilot, Arap doktor, ama polis de var bunlar varken. Bu 4 şemayi kafamda oturtmaya çalışıyorum çıkan sonuç siz hassas falan değilsiniz.
Üniversiteden mezun olduğum günden beri çalışıyorum.Hayatimin çalışmadığım ilk 18.haftasindayim gebelik sebebiyle.Pandemiden önce gebeliğin 16. Haftasına kadar ucabiliodum (hostesim) ya da tercih hakkım vardı yer görevine geçmek.Pandemiden dolayı bütün şirket home Office oldugu için hamilelere yer görevi verilemedi,uçuş da yine pandemiden dolayı riskli görüldüğü için direk eve idari ücretli izne yollandik.Dogumdan sonra Allah izin verirse ücretli iznim biter bitmez donucem ise.Sizin anlatımında göre ben mucize insan oluyorum sanırım.Ayin 15 gününü yurt dışında geçirip eve yardımcı almayıp hem uçup hem evimin işini hem kendi bakimimi dört dörtlük yaptım.Camasir sepetinde bir defa birikmisim olmamıştır.Biyonik kadınım sanırım size göre.Siz daha ortada fol yok yumurta yok doğmamış çocuğa bakma planındasiniz.En basidi kuaföre giderken bile eşinizden para isticeksiniz.Caninizin istediği hicbiseyi madd hesabını vermeden yapamicaksiniz.Bi de bankacılık sigortacılık okumussunuz hayaliniz temizlik,bulaşık,çamaşır.Sizin Türkiye'de geçim şartlarından da haberiniz yok belli.Kimseye kolay kolay ayrıl demem ama siz bu işi uzatmayın daha fazla.Size harçlık vermeyi kabul eden,doya doya günlerde pasta börek yemenize karismicak,hemen çocuk yapicak birini bulun.Kimse bu düşünceyi sırtında yük yapmaya mecbur değil.Siz de artık hayatımızın geri kalanını harçlık alarak devam ettirirsiniz.
Neymiş kuzuu bize de anlat ay çok merak ettim mmAz önce okuduklarım gerçekse siz hiç de hassas değilsiniz. Tinder , pilot, Arap doktor, ama polis de var bunlar varken. Bu 4 şemayi kafamda oturtmaya çalışıyorum çıkan sonuç siz hassas falan değilsiniz.
ben calismasam omrumun sonuna kadar yasarim hatta torunlarimin torunlarini bile yasatirim ama kendimce calisip kazanmaya calisiyorum. neyin hassasligi yani siz insaatta tas mi tasiyacaksiniz?
ayrica neden hemen ev islerini ustlendiniz? calissaniz esiniz de esek gibi yapacak ev islerini. yardim edecek demiyorum bildiginiz sizin gibi yapacak. cunku esitsiniz ikiniz de calisiyorsunuz. aksi durumda hep sizin yapmanizi bekleyecek, evdeki sorumluluklariniz gozune gorunmeyecek, zaten hep evdesin diyecek.
Az önce okuduklarım gerçekse siz hiç de hassas değilsiniz. Tinder , pilot, Arap doktor, ama polis de var bunlar varken. Bu 4 şemayi kafamda oturtmaya çalışıyorum çıkan sonuç siz hassas falan değilsiniz.
Çalışan kadınlarla çalışmayan kadınları birbirine düşüreyim konusuAz önce okuduklarım gerçekse siz hiç de hassas değilsiniz. Tinder , pilot, Arap doktor, ama polis de var bunlar varken. Bu 4 şemayi kafamda oturtmaya çalışıyorum çıkan sonuç siz hassas falan değilsiniz.
Hâla hayat bilgisi testlerinde baba dışarıda çalışır, anne ev işleri yapar soruları olduğunu düşünürsek zihniyetin hemen değişmesini beklemiyorum ama bu erkekler de eşek değil ki.belki bir 10 sene önce bunu istemelerine adamların paragözlüğü derdim (ki bence kadının çalışması hem emeklilik hem de sosyokültürel gelişim için hep çok önemli) ama günümüzde memur yada özel sektör farketmez çok komik maaşlar var.
tek maaşla çocuk yoksa hadi bir derece ama çocuk varsa şans yok.
sadece iki kişiyken de anca faturalara ve markete gider.
adamlar aç gözlülükten değil gerçekten geçim derdinden istiyor çalışan kadını.
Siz anlamıyorsunuz. Doktor maaşı yüksek olur, konu sahibinin çalışmasına gerek kalmaz diye doktor manita yapmış. Bakmış ki adamın evlenmeye gönlü yok polise razı olmuş artık napsın.Jawlensky ayyy buldum okudummmm.Konu sahibi çalışmaya gelince baya hassas ama tinderda doktor manita yapmaya gayet atılgan saman altından su yürüten ayyy ben bilmem ki ben yapamam ki ay ben çok hassasım diyip arkanı dönünce canavar olanlardan
Hâla hayat bilgisi testlerinde baba dışarıda çalışır, anne ev işleri yapar soruları olduğunu düşünürsek zihniyetin hemen değişmesini beklemiyorum ama bu erkeklerde eşek değil ki.
Gerekirse ek iş yapsın evine baksın, aaa ne kocalığı ne babalığı vakti kalmazsa kalmaz evine baksın.
Standart ek işle, mesaiye kalmakla yükselmiyor.
Ama yine de çalışmak istemeyeni de anlıyorum, o da kafasına göre eş bulacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?