Sevgilim çalışmamı istiyor ama ben istemiyorum

O kadar geriye gidemedim ben ama bu sevgilisi ile ilgili açtığı bir konu var Mayıs Ayında, orada 8 aylık ilişkimiz var demiş cimrinin önde gideni bir sevgili bahsettiği profil. Öyle biriyle çalışmadan evlenip mutlu mesut yaşamayı düşünüyor.

Ne yaşadığını kendi de bilmiyor bence. Belki de yaşamıyor bile olabilir.

maddi durumu iyi kaç kişi kaldı ki zaten. anlayışlı olan da parasızlıktan yapamıyor birşeyleri.
hem istediğini daha rahat alabilmek hem de emekli olabilmek için çalışmak çok önemli.

Annemde calis diye destekliyor ama ablam sen cok hasasın yapamazsın diyo hem is hem ev işi vs
Az önce okuduklarım gerçekse siz hiç de hassas değilsiniz. Tinder , pilot, Arap doktor, ama polis de var bunlar varken. Bu 4 şemayi kafamda oturtmaya çalışıyorum çıkan sonuç siz hassas falan değilsiniz.

çalışma planı olmayan insanların o üniversite sıralarında yer işgal etmesini de anlamıyorum ben mesela. tamam okuduğu işi yapmayabilir ama illa ki kendisine birşey katmıştır, hayata atılır. çalışır, üretir, gündemin içinde olur.
e madem tek hedef evde oturup çocuk büyütmek çalışıp üretecek insanın hakkını almamak lazım. onlar otursun o sıralara bence.

Az önce okuduklarım gerçekse siz hiç de hassas değilsiniz. Tinder , pilot, Arap doktor, ama polis de var bunlar varken. Bu 4 şemayi kafamda oturtmaya çalışıyorum çıkan sonuç siz hassas falan değilsiniz.
Neymiş kuzuu bize de anlat ay çok merak ettim mm

piremseslik bunu gerektirir çünkü.
sanki çalışan kadınların duyguları yok, bedenleri hep çok sağlam. hayatta bir şey üretmek kadar güzel his yok. üstelik konu sahibi okumamış biri de değil. kör cahil evde kapalı kalmamış.

Jawlensky ayyy buldum okudummmm.Konu sahibi çalışmaya gelince baya hassas ama tinderda doktor manita yapmaya gayet atılgan saman altından su yürüten,ayyy ben bilmem ki, ben yapamam ki,ay ben çok hassasım diyip arkanı dönünce canavar olanlardan

Son düzenleme:
Çocuk olana kadar çalışın en azından. Allah korusun anlaşamayıp ayrılsanız ne olacak babanız mı bakacak size ömrünüzün sonuna kadar?

Çalışan kadınlarla çalışmayan kadınları birbirine düşüreyim konusu

Hâla hayat bilgisi testlerinde baba dışarıda çalışır, anne ev işleri yapar soruları olduğunu düşünürsek zihniyetin hemen değişmesini beklemiyorum ama bu erkekler de eşek değil ki.
Gerekirse ek iş yapsın evine baksın, aaa ne kocalığı ne babalığı vakti kalmazsa kalmaz evine baksın.
Standart ek işle, mesaiye kalmakla yükselmiyor.
Ama yine de çalışmak istemeyeni de anlıyorum, o da kafasına göre eş bulacak.

Siz anlamıyorsunuz. Doktor maaşı yüksek olur, konu sahibinin çalışmasına gerek kalmaz diye doktor manita yapmış. Bakmış ki adamın evlenmeye gönlü yok polise razı olmuş artık napsın.

tabi herkesin hür iradesi de mesleği varken çalışmak istemeyen üzerine mükemmel bir hayatta beklemesin bence.
yada beklentisi oysa gidip çok iyi kazanan bir adamı seçsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…