- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Vay sen çakala bak heleArkadaşlar dün sevgilimle konuşurken işte çok kıyafet alırmısın diye sordu. Bende evet alırım ben harcarım çok dedim. Savurgan mısın dedi. Ben de olabilir evet dedim. Birazda tepkisini ölçmek istedim açıkçası. Sonra olmadı bu burdan gol yedik diyor. 3 gol olunca maç biter diyor. ben senin harcamalarına karışırım diyor. Ben tutumluyum diyor. Sen maaşını bana ver ben sana harçlık veririm diyor ama gerçek mi ciddi mi anlayamadım. Böyle şakalar çok yapar sonra herşey senin istediğin gibi olur der. Ama bu sefer öyle demedi. Konuyu kapatıp normale dönmeye çalıştı. Bende bozuldum haliyle asla kartımı vermem harcamalarıma karışamazsın dedim. Kafamı karıştırdı bu söylediğin dedim. Neyse orta yolu buluruz bence diyip geçiştirmeye çalıştı. Bende surat astım uyuycam dedim normalde gönlümü almaya çalışırdı. Bu sefer peki dedi öyle kapandı. Çalıştığım yere çiçek filan gönderiyordu. Yine göndericem tarzı konuşmuştu. Bende mesaj attım göndermezsen sevinirim daha beni tanımıyosun malum 1 gol oldu dedim. Bu haftasonu yanıma gelme planı yapıyormuş. Onu yazıyor bana. Bende boş yere masraf yapma biraz daha tanı 3 gol olursa diyecektim demedim ama. Bilemiyorum ne yapmam ne anlamam gerekiyor sizce?
Arkadaşlar dün sevgilimle konuşurken işte çok kıyafet alırmısın diye sordu. Bende evet alırım ben harcarım çok dedim. Savurgan mısın dedi. Ben de olabilir evet dedim. Birazda tepkisini ölçmek istedim açıkçası. Sonra olmadı bu burdan gol yedik diyor. 3 gol olunca maç biter diyor. ben senin harcamalarına karışırım diyor. Ben tutumluyum diyor. Sen maaşını bana ver ben sana harçlık veririm diyor ama gerçek mi ciddi mi anlayamadım. Böyle şakalar çok yapar sonra herşey senin istediğin gibi olur der. Ama bu sefer öyle demedi. Konuyu kapatıp normale dönmeye çalıştı. Bende bozuldum haliyle asla kartımı vermem harcamalarıma karışamazsın dedim. Kafamı karıştırdı bu söylediğin dedim. Neyse orta yolu buluruz bence diyip geçiştirmeye çalıştı. Bende surat astım uyuycam dedim normalde gönlümü almaya çalışırdı. Bu sefer peki dedi öyle kapandı. Çalıştığım yere çiçek filan gönderiyordu. Yine göndericem tarzı konuşmuştu. Bende mesaj attım göndermezsen sevinirim daha beni tanımıyosun malum 1 gol oldu dedim. Bu haftasonu yanıma gelme planı yapıyormuş. Onu yazıyor bana. Bende boş yere masraf yapma biraz daha tanı 3 gol olursa diyecektim demedim ama. Bilemiyorum ne yapmam ne anlamam gerekiyor sizce?
Maaş kartı diye 3 4 konu açan memur hanım gibi olmak istiyorsan devam et. Hee yok ben mutlu olmak istiyorum diyorsan şimdi ayrı o pintiden..Arkadaşlar dün sevgilimle konuşurken işte çok kıyafet alırmısın diye sordu. Bende evet alırım ben harcarım çok dedim. Savurgan mısın dedi. Ben de olabilir evet dedim. Birazda tepkisini ölçmek istedim açıkçası. Sonra olmadı bu burdan gol yedik diyor. 3 gol olunca maç biter diyor. ben senin harcamalarına karışırım diyor. Ben tutumluyum diyor. Sen maaşını bana ver ben sana harçlık veririm diyor ama gerçek mi ciddi mi anlayamadım. Böyle şakalar çok yapar sonra herşey senin istediğin gibi olur der. Ama bu sefer öyle demedi. Konuyu kapatıp normale dönmeye çalıştı. Bende bozuldum haliyle asla kartımı vermem harcamalarıma karışamazsın dedim. Kafamı karıştırdı bu söylediğin dedim. Neyse orta yolu buluruz bence diyip geçiştirmeye çalıştı. Bende surat astım uyuycam dedim normalde gönlümü almaya çalışırdı. Bu sefer peki dedi öyle kapandı. Çalıştığım yere çiçek filan gönderiyordu. Yine göndericem tarzı konuşmuştu. Bende mesaj attım göndermezsen sevinirim daha beni tanımıyosun malum 1 gol oldu dedim. Bu haftasonu yanıma gelme planı yapıyormuş. Onu yazıyor bana. Bende boş yere masraf yapma biraz daha tanı 3 gol olursa diyecektim demedim ama. Bilemiyorum ne yapmam ne anlamam gerekiyor sizce?
Gülerken çayı püskürttüm bu kadar cuk olurNabız yoklamış. Hem cimri hem hadsiz hem de şark kurnazı.
Sorsanıza bir annesi güzel miymiş?
Maaş konularına genelde yazılır ya baştan konuşmadınız mı diye...
Baştan konuşmaya başlamışsınız işte.
Biz baştan konuşmadık, öyle bir şeyin imasının bile yapılmasının saçma olduğunu biliyordu çünkü eşim.
Siz konuyu ciddi bir temele oturtup açık açık konuşmalısınız. Bu şekilde bırakmayın.
hadi burda evli kadının kocasına maaş kartı vereni duyduk, gördük de
kendi maaşını harçlıkla almak da ne bileyim elin adamı bu haddi nereden bulmuş kelimeler ağzından çıkarken siz de öyle baktınız mı
hadi burda evli kadının kocasına maaş kartı vereni duyduk, gördük de
kendi maaşını harçlıkla almak da ne bileyim elin adamı bu haddi nereden bulmuş kelimeler ağzından çıkarken siz de öyle baktınız mı
Her şeyi geçtim de 3 gol olursa falan hayırdır ne bu özgüven? Şutla gitsin bak gol nasıl oluyormuş görsün.
Anlamadim. sevgilimisiniz yoksa evli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?