Sevgilim cimri mi?

Her şeyi geçtim de 3 gol olursa falan hayırdır ne bu özgüven? Şutla gitsin bak gol nasıl oluyormuş görsün.

Vay sen çakala bak hele bu tavrını devam ettir senin paranla sana cimrilik yapacak hahayt

bana garip gelmedi

yani adama cimri diyemem

çok kıyafet alır mısın evet çokkk harcarım diyen birine bu şaka yapılır

hatta evlilik öyle ben kendi maaşım ile kıyafet alayım adam da kira faturalar yeme içme halletsin, çalışıp kazansın bana ne denilen bir kurum değildir ki

tüm maaşımı kıyafete yatırırım anlamı çıkmış söylediğinizden bu da evlenme niyetinde birinde olumsuz hisler yaratır

tabii ki alınmalıdır ama ne kadarı ile ya da ne kadarı ihtiyaç, ne kadarı istek ne kadarı da almış olmak içindir bunu belirlemek lazım

yani burada birçok konu açılıyor yeni evliyiz düğün borçları var ama üstüme bir kazak bile almadım, bir tişört dahi alamadım temalı

para varsa alınır yoksa bir önceki yıl olanlar bir insana bedeni değişmedi ise çok rahatlıkla yeter her sezon yeni bir şeyler alınma zorunluluğu hele hele tüm maaşı harcama zorunluluğu yok

evet harçlık veririm üslubu hoş değil lakin evlilik de kadının parasını kadın harcar erkek de ikisinin tüm yaşamını karşılar içeriğine sahip bir kurum değil

haaarikasın bence. aman ağzının tadı kaçmasın diye alttan alma. kendi paran kendi kazancın istediiiiğin yere harcarsın. ortak bir bütçeniz olur, para gerekir, o zaman birlikte karar verirsiniz ne nereye harcanacak da, şimdiden maaş kartına konma isteği kendini belli etmiş ufaktan. ne haddineymiş, sığıra bak sen.

Maaş kartı diye 3 4 konu açan memur hanım gibi olmak istiyorsan devam et. Hee yok ben mutlu olmak istiyorum diyorsan şimdi ayrı o pintiden..

Bence şaka yapmamış tamda istediğini dile getirmiş sizin yerinizde olsam tekrar tekrar düşünürdüm. Hoş ben düşünmez tekmeyi basardım muhtemelen

Ağız yoklamış zaten çalışan kadının evlenince maaş kartını eşine vermesini anlamadım ve anlamıcam.

paşama bak sen evliliği maça mı benzetiyor
siz de 90a gelmeden bir gol takın o zaman en azından maçı siz bitirmiş olursunuz

Son düzenleme:
Benim bir arkadaşım, iyi bir maaşı ve ailenin sayesinde elde etmiş olduğu yan geliri var, savurgandı, kıyafet şu bu... Dolaplar dolar taşardı, bazen aa bunu ne zaman almışım dediği oluyordu.
Bir kaç sene önce evlendi. Eşi, bana göre, hadi cimri demeyelim de, tutumlu bir adam.
Önce bir ev aldılar, şimdi ikinci evi almaya niyetliler, 30 yıllık arkadaşıma şaşkınlıkla bakar oldum. Paranın gündelik gereksiz harcamalarda savrulması yerine, ciddi ve süreklilik arz eden şeylere dönüşebileceğini gördü göreli, kendiliğinden bambaşka bir yaklaşımı oldu paraya. Bu işler hiç belli olmuyor... :)

Yanı sıra, yukarıda damdan hanımın söylediklerinin bir bölümüne ben de tamamen katılıyorum.

Ama konuya yaklaşımdaki üslûp çok çok sakat, arkasında koca bir zihniyet yatıyor, siz o yüzden konudan ziyade, konu nedeniyle ortaya çıkmış yaklaşım biçimine odaklanın. Bu konuda, öyle demek istemedim dedirtmeye, geri adım attırmaya falan da sakın gayret etmeyin, kendiliğinden dense bile önemsemeyin, mesele halloldu sanmayın. Aksine, bunu hiç unutmayın çünkü konu vesilesiyle şahit olduğunuz şey, bir zihniyetin dile gelmiş halidir, bu zihniyete mensup bir kişi, sizi çok yorar çok üzer gelecekte.

Şakayla gerçek arasında çok ince çizgiler vardır. Arkadaşın oldukça ciddi. Hopp orda dur diyip yollamalıydın ula be çulsuz hade başka kapıya de gönder

Sizde bu tavrınla sarı kart yedin, kırmızı kartta malum maç dışısın deseydiniz.
Şuna bak ya. Keko!
Siz kendi ekonominizi yönetecek vasifta değil misiniz? Kendini size vasi atıyor

hadi burda evli kadının kocasına maaş kartı vereni duyduk, gördük de
kendi maaşını harçlıkla almak da ne bileyim elin adamı bu haddi nereden bulmuş kelimeler ağzından çıkarken siz de öyle baktınız mı

Tabiki kesinlikle konuşucam

Cevabını verdim yazıyor

Aynı şey işte evlenince maaş kartımı alıp bana harçlık verecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…