Sevgilim cimri mi?

bu konuyu es gecmeyın. Ne demek istedıgını tekrar tekrar anlamaya calısın, kesınlıkle es gecılecek, sakası yapılacak bir konu degıl. Bunun adı cimrilik değil. Sizin maaşınıza direk el koymak. Kazandığınız paradan kendinize ancak harçlık verilmesini istemiyorsanız gol muhabbetini bir kenara bırakıp tüm ciddiyetinizle bunu kesin bir dille reddedin. Niyetini basta belli etmiş, asla ama asla izin vermeyin. Kendinizin olmazsa olmaz konularında taviz vermeyin.

Nabzını yoklamış hakkında hayırlısı olsun

Zaten anında cevabını verdim ve eğer öyle bişey istersen kabul etmem ona göre dedim direk. Ve konuyu net bir şekilde tekrar konuşucam geçiştirmeye çalıştı çünkü

O üyeyi biliyorum o değilim ben o konuyuda takip ediyordum aynısı geldi başıma evlenmeden söyledi neyseki
Doğrudur da o konuya o kadar çok yazdık ki artık beynim kısa devre yaptı maaş kartıyla ilgili bir şey görünce istemsizce başka bir şey düşünemiyorum
Fikrime gelince bence ayrılmalısın bu şekilde düşünen birinden bir cacık olmaz zehir eder hayatı.

Hesap açmaya üşenir insan. Bir de aynı konu. Herkes aynı şeyi söylüyor zaten.

Zaten anında cevabını verdim ve eğer öyle bişey istersen kabul etmem ona göre dedim direk. Ve konuyu net bir şekilde tekrar konuşucam geçiştirmeye çalıştı çünkü

bu sorun ileride eninde sonunda önüne çıkacak ,
maaş kartını almaya cesaret edemesede alışverişine kıstlama getirecek ,

maç 1-0 bitti de

bu sorun ileride eninde sonunda önüne çıkacak ,
maaş kartını almaya cesaret edemesede alışverişine kıstlama getirecek ,

maç 1-0 bitti de

Kesinlikle karşıma çıkacak annemde karışır harcamalarıma ama bu kadar da değil maaşını bana ver nedir

Bir erkek bile şakasına maaşını ver dese deliririm babam bile demedi o kim ya

Şakanın yarısı gerçektir diye bir söz var ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…