Sevgilim cimri mi?

Aslında ben savurganım diyerek şaka yapmıştı devamında o da şaka yapıyor diye düşünüyordum yapar böyle şakalar ama şaka değil galiba. Yani biraz savurganım ama ortak şeyleri karşıladıktan sonra kalan parama karışamaz bence. Bende altta kalmadım harcamalarıma karışamazsın dedim

aslında haklısınız ortak şeyleri karşılayınca kalan parama karışmamalı derken

lakin hayat daha doğrusu ekonomi pek buna müsait değil

burada dünya kadar konu var

aylık giderlerden sonra elimizde 300 TL kalıyor ya da hiç kalmıyor yazan

yani 150 TL kalana karışmasın da sizin söyleminizden çok çok daha fazlası harcanacakmış algısı oluşuyor

zira kenarda da para olmalı

bulaşık makinam bozuldu 750 TL cik tamir parası istiyor

yenisi 8.800 TL

şimdi bu durumda yaptırsam mı yenisini mi alsam terazisini tutmaya çalışırken ben kendi maaşımı kendime harcarım diyemiyorsunuz

ya da çocuğun okul parasının ödenmesi gerekirken bu kaban da hoşmuş alayım denmiyor denemiyor

size tavsiyem bu konuyu daha sonra enine boyuna karşılıklı konuşmanız ama konuşmadan önce burada kocam çocuklarımın rızkını annesine yediriyor konularını da okumanız

çok konu var adamın tüm maaşı, tüm geliri yıllardır eve çocuklarına eşine kısacası ailesine harcanıyor ama annesine 50 TL 100 TL bir gittiğinde harçlık veriyor ya da annesinin evine alışveriş yapıyor ve tüm kadınlar senin rızkını annesine yediremez diyor topyekun

hiç adam çalışmış kazanmış anasına 100 TL harcarsa ne olur diyen yok ama kadın çalışıyor ve ailesine yardım ediyorsa ya da işte kendisine kozmetik, kuaför vs vs bir harcama yapıyorsa çalışıyor tabii hakkı deniyor

özetle bana göre evlilik aile olmak tek olmayı gerektirir kötü örnekler tabii vardır ama karşı tarafı seçerken iyi örnek olmaya müsait adayları seçmek lazım bu da bol bol zaman geçirerek olur

Sen seviyor sanmışsın ama adam senle maaş kartı pardon mantık evliliği yapacakmış.

Keşke gerçek olmasaydı gerçek maalesef evet takipe diyorum maaş konularını zaten söyleyince beynimden vurulmuşa döndüm

nedir bu erkeklerdeki çalışan eşlerine harçlık verme fantezisi anlamış değilim. kabullenemiyorlar kadınların onlara ihtiyaç duymadan maddi manevi yaşayabilmelerini.

Sormayın zaten şurdaki konuları da görmüştüm resmen aynısı geldi başıma

Bu tür sakalların altında gerçeklik payı vardır bence. Tutumluluk elbette güzel ama size harçlık vermeler falan hiç normal durmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…