- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
Benim eşim aşırı savurgandir biraksam borc batagina batariz o dereceAynı şey işte evlenince maaş kartımı alıp bana harçlık verecekmiş
bana garip gelmedi
yani adama cimri diyemem
çok kıyafet alır mısın evet çokkk harcarım diyen birine bu şaka yapılır
hatta evlilik öyle ben kendi maaşım ile kıyafet alayım adam da kira faturalar yeme içme halletsin, çalışıp kazansın bana ne denilen bir kurum değildir ki
tüm maaşımı kıyafete yatırırım anlamı çıkmış söylediğinizden bu da evlenme niyetinde birinde olumsuz hisler yaratır
tabii ki alınmalıdır ama ne kadarı ile ya da ne kadarı ihtiyaç, ne kadarı istek ne kadarı da almış olmak içindir bunu belirlemek lazım
yani burada birçok konu açılıyor yeni evliyiz düğün borçları var ama üstüme bir kazak bile almadım, bir tişört dahi alamadım temalı
para varsa alınır yoksa bir önceki yıl olanlar bir insana bedeni değişmedi ise çok rahatlıkla yeter her sezon yeni bir şeyler alınma zorunluluğu hele hele tüm maaşı harcama zorunluluğu yok
evet harçlık veririm üslubu hoş değil lakin evlilik de kadının parasını kadın harcar erkek de ikisinin tüm yaşamını karşılar içeriğine sahip bir kurum değil
Aslında ben savurganım diyerek şaka yapmıştı devamında o da şaka yapıyor diye düşünüyordum yapar böyle şakalar ama şaka değil galiba. Yani biraz savurganım ama ortak şeyleri karşıladıktan sonra kalan parama karışamaz bence. Bende altta kalmadım harcamalarıma karışamazsın dedim
Sen seviyor sanmışsın ama adam senle maaş kartı pardon mantık evliliği yapacakmış.Arkadaşlar dün sevgilimle konuşurken işte çok kıyafet alırmısın diye sordu. Bende evet alırım ben harcarım çok dedim. Savurgan mısın dedi. Ben de olabilir evet dedim. Birazda tepkisini ölçmek istedim açıkçası. Sonra olmadı bu burdan gol yedik diyor. 3 gol olunca maç biter diyor. ben senin harcamalarına karışırım diyor. Ben tutumluyum diyor. Sen maaşını bana ver ben sana harçlık veririm diyor ama gerçek mi ciddi mi anlayamadım. Böyle şakalar çok yapar sonra herşey senin istediğin gibi olur der. Ama bu sefer öyle demedi. Konuyu kapatıp normale dönmeye çalıştı. Bende bozuldum haliyle asla kartımı vermem harcamalarıma karışamazsın dedim. Kafamı karıştırdı bu söylediğin dedim. Neyse orta yolu buluruz bence diyip geçiştirmeye çalıştı. Bende surat astım uyuycam dedim normalde gönlümü almaya çalışırdı. Bu sefer peki dedi öyle kapandı. Çalıştığım yere çiçek filan gönderiyordu. Yine göndericem tarzı konuşmuştu. Bende mesaj attım göndermezsen sevinirim daha beni tanımıyosun malum 1 gol oldu dedim. Bu haftasonu yanıma gelme planı yapıyormuş. Onu yazıyor bana. Bende boş yere masraf yapma biraz daha tanı 3 gol olursa diyecektim demedim ama. Bilemiyorum ne yapmam ne anlamam gerekiyor sizce?
Benim eşim aşırı savurgandir biraksam borc batagina batariz o derecebende onun maasini aliyorum borçları odeyip harclik veriyorum
Sen seviyor sanmışsın ama adam senle maaş kartı pardon mantık evliliği yapacakmış.
Ben en çok 3 gol olursa maç bitere takıldım. Golu atın derim.
Mış gibi de yapabilir. Dikkat et.Belki de
Bakalım eğer öyleyse söylediklerini kabul etmeyince belli eder kendisini zaten
Mış gibi de yapabilir. Dikkat et.
Bu konuyu yeniden konuşun. Şaka değilse tünelin ucunda ışık yok maalesef.
Ne çok maaş konusu açıldı son günlerde. Sanırım yine sosyal deney yapıyor birileri. Senaryo değişik ama ana fikir aynı.
Eğer konu gerçekse gayet mantıklı davranıyorsunuz. Tavrınızı baştan koyun.
Tabi baktin bu maas karti olayi baya tepki aliyor buralarda...
Birsey demiyecem, ortada 2 tane yüzlerce yorum olan maas karti konulari var. Onu oku.
nedir bu erkeklerdeki çalışan eşlerine harçlık verme fantezisi anlamış değilim. kabullenemiyorlar kadınların onlara ihtiyaç duymadan maddi manevi yaşayabilmelerini.
insanın aklında olmayan bir şey söylemez
sana uygun değilse ayrıl derim
ayrıca bu konu seni fazlasıyla üzmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?