Sevgilim cinsellik için beni zorluyor

zalimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
126
0
46
İstanbul
Arkadaşlar sevgilim 1 sene peşimden kostu hep onu red ettim en sonunda teklifini kabul etmiştim benim için ağladığını yaşamak istemediğini sölüyordu benim baska biriyle cıktım zaman annesine ben onu severken o neden baskasıyla cıkıyor sölüyormuş benimde yeni haberim oldu . ASIL Konu : beni cok sevdiğini sölerken benimle cinsellik yasamak istemesi . daha ne nişan war ne evlilk warken ortada cinsellik istemesi beni cok kuskalandırdı onada söledim beni sevmiyorsun benimle zevk için beraber olduğunu söledim . Sevgilim cinsellik önemli değil sen istemezsen asla konusunu yapmayız senden baska hiç birşey önemli olmadığını sölerken ertesi gün yine baslıyor . Sen benim için cok özelsin seni kaarım olarak görüyorm gibi kelimeler sölüyor . Ailesi beni biliyor .Ona inanmadığımı söledim zamanlar istersen şimdi ailenle konusurum ne istersen yaparım yeterki benim sevgime inan diyor ama cinsellik için beni zorluyor benim istemediğimi bile bile bunu yapıyor . Ne wrki bunda diyor insan sevdiğiyle yapmak ister ben seni kaybetmek istemiyorm ki diyor .Arkadaşlar bugün ayrılmayı düşnüyorum ama deli birisi kendine zarar verebilen bir tipte olduğu için korkuyorum da .Napmam lazım şaşırdım yardımcı olun lütfen ...

benim de böyle bi sevgilim vardı. beni bezdirdi diyordu ki yapmazsan ayrılırm senden falan tehditler ediyordu.
sonra ben bıktım bigün başkasına aşık oldum bi anda.
onu bıraktım.herkes beni suçladı. halbuki yaptığı saygısızlığı bilmiyorlardı.
sen de sevmiyorsan bırak bence.

canım bütün erkekler cinselliğe düşkündür hele de sevdiği biriyle yapmak istemesi kaçınılmazdır...Ancak ayrılırsam kendine zarar verir demen kafamı kurcaladı sanırım seni saplantı haline getirmiş ve biran evvel sana sahip olmak istiyor.Bence kesinlikle onun isteği doğrultusunda değil kendi isteklerin doğrultusunda hareket et derim...

cnm sonradan pişman olacağın hiç bir sey yasama yasın kac bılmıyorum ama o istiyor diye sen kendni hazır hissetmeden zorla yapacak halin yok
hem işin günah boyutu var oraya hiç girmiyorum herkesın kendı ınancıdır
iki taraflı istenirse olacak seyler bunlar sen ona evet deyıp yasarsan bırseyler sonradan kendını cok kötü hıssedersın
kendıne zarar verır fılan demısın ama senden daha mı önemli sevse zaten hayır deyınce anlardı ustune gelmezdı hayatta cok gorduk bız cınsellıkten sonra terkedenlerı dıkkatlı ol derım ben
:18:

Kesinlikle beraber olma, senin kararlarına kişiliğine şimdi saygı duymazsa ileride hiç duymaz.Sonra sen onun peşinde koşarsın ,bin pişman olursun söyleyeyim.

kaç defa ayrılmak için elimden geleni yaptım yıldırmak için bırakmıcam dior ben seni seviyorum diyor dedim ki ya bakire değilsem genede bırakmam diyor asla bırakmıcam dior geçen gün ağladı telefonda bırakırsan ölüürm ben diyor kendimi yakarım diyor illa inanman için kendimimi öldürmem lazım diyor .

sadece blöf yapıyor çok önceden bendede vardı öyle birisi ölürüm intihar ederim diye ağlıyordu şimdi hala yaşıyor yani

tamam istemiyorum cinsellik diyor köpek gibi deliler gibi asığım sana diyor sen öncekilerden cok farklısın dior ama tekrar konuyu açıyor . seviyorum ama böle yapınca soğuyorum .

O zaman beklesin ya da ayrıl.Merak etme böyle deyip deyip iki gün sonra başkasının kucağına atlayanları da gördük.Böyle düşünüp de üzülme de biraz laf onlar.10 gün ağlar zırlar susar elbet.Sevdiği için intihar eden insan zaten psikolojik problemlidir normal insan intihara kalkmaz ki her problemi olan insan da intihara kalkmaz bu tamamen eğilimli olmakla alakalı.Şimdi senden ayrıldı diye intihara kalkarsa yarın iş bulamadım diye kalkar.Tamam kaldırması zor durumlar belki ama kendini suçlu hissetme bence onu aşağılayıp kötü duruma düşürmedikçe..

aklın varsa kac kurtul bıraz hastalıklı bı aşk gibi geldi bana nedense
kendi neysede sana zarar vermesınden korkuyorum acıkcası cnm

kendine ne yaparsa yapsın boş ver sana bir şey olmasın.kendi ile tehtit ediyor seni nasıl bir acizlik,zavallılıktır.sevmiyorsan hiç boş ver sıkıyorsa kendine zarar versin.senin üstünde duygusal baskı yaratmasına seni sömürmesine izin verme.

Bence cinselliğide istemesinin nedeni seni tamamen kendine bağlamak istemesi şimdi her an gidebilirisn diye düşünüyor ama öyle olunca ayrılmaz diye düşünüyor muhtemelen canım dikkatli ol

beni bağlamak için yapıyor telefonda sende mutlu olursun sandım diyor herşeyi senin için yapıyorum senden baskasını gözüm görmüyor neden beni sevmiyorsun nolur bana inan diyor ama cnsellik istiyor seviyorum ama böle de olunca inancımı kaybediyorum ayrılırsam bu biraz takıntılı eevimide biliyor eve gelir konusur ailemle kendine bsey yapar telefonda kendimi kesip sana video ile atarım diyor yaparım diyor benden kurtulusun yok asla bırakmıcam seni diyor .

O zaman eğer onu bu kadar çok seviyorsun sen de kendine zarar verecek falan diye korkuyorsun madem.Bekle sadece.Belli bariz bir şekilde soğuk davranma iş inada biner.Sadece neyi sevmiyor sende sıkılıyorsa onun üstüne git.Diyelim ki atıyorum derslerinden bahsetmeni mi sevmiyor hep derslerinden bahset.Anlatabildim mi sık onu madem soğusun senden.Sergi gezmeyi mi sevmiyor al onu sergilere götür.Biraz sabret sık dişini ama sakın başbaşa kalma bu arada sıkıştırmasın seni.Ben olsam direk ayrılırım ya belki bunlar işe yarar senin durumunda bilemedim..

Güzelim böylelerini cok gördük sakın sakın bırak bunu havlayan k.pk ısırmaz derler kendısını kessin parçalasın ısterse sen souk kanlı ol yap et de hiç bişi yapamaz emin ol evine gelse ne olcak babana annene anlat durumu rahatsız edıyor beni falan de bu cocugun psikolojisi iyi değil kesinlikle tipik bir sapkın ilerde daha kotu şeyler yaşamak istemıyorsan cinselligi bırak hemen cıkart onu hayatından yalnız bir yere ev vs gibi ortamada konusalım fln derse sakın gitme cok korkutucu saglıklı bi psikolojısı yok

böyle bir psikopatla evlenmek ister misin peki çocuklarının babası olmasını istermisin???? bence kendinden soğut ve kurtul.tabi ben benim için delilikler yapsın ay ne aşık düşüncesindeysen hiç karışmayalım.

Aslında şey de çok mantıklı ne sergisi alışveriş merkezi gez o kadar çok sıkılıyorlar kiii,makyaj malzemelerni anlat boyuna anlat aklına ne gelirse..Bir dene bakalım ne olacak :26: Biraz çocukça bir fikir ama bakarsın işe yarar

senin düşüncelerine saygı duyması gerekiyor

sana sormuş ve cevabını söylemişsin

ısrar edip sürekli dile getirmesi başka şeyleri akla getiriyor

onu seviyorum ama böle yapınca herseyi bitiriyor evet baska seyleri akla getiriyor . onun sevmediği birşeyi denicem tsk ederm . :) bugün konusucam bakalım neler olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…