ona bunu zaten söledim cinsellik için hayatımdan cıkamazsın cıkamıcaksn yok öle şey falan dedi . şimdi konusunu dahi açmıyor az ara verelim dedim vermeyelim tamam dedi konusmucam istemicem tamam dedi . neden bu kadar zorluyorsun o zaman dediğimde korkuyorum babam gibi bırakıp gitmenden cok korkuyorum o yzden dedi ..
Bu arkadaşın psikolojik sorunları mı var ? Duygusal şantaja girecek kadar uyanık mı yoksa ?
bunları bende biliyorum etrafımda okdar cok hayal kırıklığı yasayan birbirini severek evlenen ama yapamayan ayrılan yada senin için ölürm dyen ama yasayan baskasıyla cıkan cok kişi war . ben istemiştmki üzülmesin zaten hayatı boyunca acı cekmiş kaç kez kendimden uzaklastırmak istedim de yne olmadı yne basaramadım . evet sevdim ama yarın ne olucak bilmiyorz ki ..
bunları bende biliyorum etrafımda okdar cok hayal kırıklığı yasayan birbirini severek evlenen ama yapamayan ayrılan yada senin için ölürm dyen ama yasayan baskasıyla cıkan cok kişi war . ben istemiştmki üzülmesin zaten hayatı boyunca acı cekmiş kaç kez kendimden uzaklastırmak istedim de yne olmadı yne basaramadım . evet sevdim ama yarın ne olucak bilmiyorz ki ..
bildigin ABAZA ergen...
artık ne yapıcamı bilemiyorm takıntı hline getirmiş beni .
bu çocuktan bi cacık olmaz bak öncelikle bunu söyliyim sana ve açık konuşucam.
sevgime inan diye yalvarıp seninle cinsellik yaşamak istiyosa kesinlikle seninle sevgi ve aşk için birlikte olduğunu düşünme canım. tamamen senden çıkarı var, yaptığın anda seninle işi biticek anladın mı? bi erkek cinsellikte bu kadar ısrar ediyosa ondan hayır gelmez. gerçekten seven insan sevgilisini böyle bişey için asla zorlamaz. bi tarafın istemesiyle olcak bişey diil bu. madem o kadar seviyo seni, senin için her şeyi yapıyo, evlenmeyi bekleyip o zaman cinsellik yaşamayı istiycek. öyle lafta sevgi, aşk olmaz ne yazık ki. tez zamanda bitir canım bu ilişkiyi valla allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?