seni saplantı haline getirmiş biraz zor elde etmiş,
şimdi onu bırakıp gitmemen için cinselliği kullanmaya çalışıyor
birşeyler yaşarsanız seni kendine bağlayacağını düşünüyor,
dikkatli ol tatlım...
Nasıl olsa benim oldu gidemez dedirtme o adama düşünceni bilemem ama sakın yapma yarın ne olacağımız belli değil bendw birşeyler yaşadım şimdi evlenirken zorlanıyorum nacizane fikrim ama arkasında durabilecek güçlü bi bireysen hayat senin tabi.
Arkadaşlar sevgilim 1 sene peşimden kostu hep onu red ettim en sonunda teklifini kabul etmiştim benim için ağladığını yaşamak istemediğini sölüyordu benim baska biriyle cıktım zaman annesine ben onu severken o neden baskasıyla cıkıyor sölüyormuş benimde yeni haberim oldu . ASIL Konu : beni cok sevdiğini sölerken benimle cinsellik yasamak istemesi . daha ne nişan war ne evlilk warken ortada cinsellik istemesi beni cok kuskalandırdı onada söledim beni sevmiyorsun benimle zevk için beraber olduğunu söledim . Sevgilim cinsellik önemli değil sen istemezsen asla konusunu yapmayız senden baska hiç birşey önemli olmadığını sölerken ertesi gün yine baslıyor . Sen benim için cok özelsin seni kaarım olarak görüyorm gibi kelimeler sölüyor . Ailesi beni biliyor .Ona inanmadığımı söledim zamanlar istersen şimdi ailenle konusurum ne istersen yaparım yeterki benim sevgime inan diyor ama cinsellik için beni zorluyor benim istemediğimi bile bile bunu yapıyor . Ne wrki bunda diyor insan sevdiğiyle yapmak ister ben seni kaybetmek istemiyorm ki diyor .Arkadaşlar bugün ayrılmayı düşnüyorum ama deli birisi kendine zarar verebilen bir tipte olduğu için korkuyorum da .Napmam lazım şaşırdım yardımcı olun lütfen ...
açıkçası gerçekten seven ve aşık olan bir erkek tavrı görmedım
gerçekten evliliği düşünen bir insan
bu tarz seyler istemez ( sen istemediğin sürece)
o zaten benim istemediğimi biliyor bunun yanlıs olduğunu ona söledim böyle birşey olursa ailemn benim şerefim iki paralık olucağını söledim o zaman tamam dedi sana zarar gelsin zaten istemiyorum dedi ayrıca o evlenmek istiyor ama ben daha erken olduğunu ayrıca yasım daha küçük bir gün sonra ne olcağımızı bilmezken böyle bir hta yapmıcamı söledim ona kalsa o gelicek babamla anneme durumu anlatıcak beni ailesiyle gelip isticek . bende ona söledim şey madem 1 sene bekledin evlenene kadar sabret ededim tamam dedi ama seni kaybetmek istemiyorm bu yüzden bunları sölüyorum . ona sölediğim sey cinsellik için beni kaybetmene değermi dedim oda hiçbir şey umurmda değil cinsellkte umurmda değil yeterki beni bırakma cnsellk falan istemiorm dedi . seni seviyorum falan flan .. bunların yalan olduğunu bende biliyorm onada ztn sölüyorm .. o yzden deliriyor braz ..
ona bunu zaten söledim cinsellik için hayatımdan cıkamazsın cıkamıcaksn yok öle şey falan dedi . şimdi konusunu dahi açmıyor az ara verelim dedim vermeyelim tamam dedi konusmucam istemicem tamam dedi . neden bu kadar zorluyorsun o zaman dediğimde korkuyorum babam gibi bırakıp gitmenden cok korkuyorum o yzden dedi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?