- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
bir bakıma haklısınız ama ben istiyormki hem o üzülmeden benden vazçgeçsin hemde ben üzülmim kalp kırmim . telefonla konusurken bana babasının orta okulda onu bıraktığını ve bidaha eve gelmediğini söledi bana gderken oğlum gelicem seni seviyorum dediğini söledi hayatım cok kötüydü hep bir özlem çektim cok acılar çektik ailemle onları anlattı . seni seviyorum ve benden ayrılmanı istemiorm sende babam gibi gitme onu bana yasatma eğer istersen hemen şimdi evleniriz dior. ben nsıl bakıcaksın bize dedimde hemen çalışırım yeterki beni bırakma ben seni cok seviyorum diyor . ama bir yandanda cinsellik istiyor .
bu aksam konusucam bir süre ara vermek istedğimi sölicem bakalım ne dicek .
tutturmuş arkadan arkadan yapalım diye istemiiyorum diyorum anlamıyor ya ayrılcam ya bune ya .
Merak etme tabikide ailemin şerefi herseyden önemli bu yüzden istemedim zaten .
ya cinsellik isteyebilir bi insan.düsünebilir sevdigi kadina sahip olmak da isteyebilir.ozaman gidip istesin evlensin..ama gelipte bunu söylemesi zaten ayip bide israr etmesi dahada bi ayip.varsin tehdit etsin.tehditle yapildiginda tecavüz olmazmi bu? madem cok seviyor sensiz yapamiyor evlenin.tehditlerden korkuyo olabilirsin ama bide eger istedigi olursa sonrasinda daha büyük korkular beklemezmi seni? kurtul biran önce hicbisi yapamaz.baktin yine olmuyo.ondan önce sen ailene anlat ne istedigini.
seviyorsa sana saygı duyar...
duymalı.....
tutturmuş arkadan arkadan yapalım diye istemiiyorum diyorum anlamıyor ya ayrılcam ya bune ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?