sevgilim çok aileci ben mi abartıyorum?

ananotherlife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
876
553
123
merhaba . bayramınızı kutlarım . kafama takılan , canımı sıkan bir mesele var.
konum erkek arkadaşım hakkında. 11 aydır birlikteyiz . ufak tefek tartışmalar dışında güzel giden bir ilişkimiz var diyebilirim.
erkek arkadaşım ailesine çok düşkündür . bu çok güzel bir şey tabi ki de. fakat bazen aşırıya kaçan durumlar var :

tatil dolayısıyla evdeyiz. benim ailem henüz bilmiyor. üniversite bitene kadar söylemeyi düşünmüyorum. bu yüzden gün içinde seyrek olarak mesajlaşıyoruz , akşam 9 dan sonra saat 1 veya 2 ye kadar mesajlaşıyoruz. ben mümkün olduğunca mesaj atmaya gayret gösteriyorum . fakat bunu ondan göremiyorum . dün bayram temizliği nedeniyle gün içinde mesajlaşamadık . akşam 10 da müsaittim . baktım , mesaj atmış . aynen şöyle ;

bu gece mesajlasamayabiliriz . misafir var. bayramını kutlarım . iyi geceler bla bla bla...

bende gayet sakin şekilde cevap verdim trip atmadım kesinlikle . gece yarısını geçti . gündüz uyuyorum onunla gece daha çok mesajlaşalım diye . gram uyku yok gözümde . sinirlendim açıkçası . mesaj da atmadı sonradan . insan bakmaz mı?

sabah mesaj atmış işte bir sürü seni seviyorumlar , bebeğimler , canımlar havada uçuşuyor . neden sonradan bakmadın diye sordum . meğerse mesaj attığımı görmüş ama dayısı için wifi açmış o yuzden atamamış . ben olsam canım çıkar cevap yazmak için . korkuluk muyum ben ?

bunun gibi bir sürü olay var . ben onca şey yaparken o maalesef böyle . aile diyince canı çıkıyor , tüm işlerine koşturuyor , dayısının torununun iş başvurusuna kadar gidiyor . ve beni ihmal ediyor . ben de mi sorun var????

Bu kadar mı?

Bu Kadarsa çok Sıradan bir sorun. Erkeklerden kendi duyarlılığınızı beklemeyin . Deli gibi düşünmesini vs. Onlar bu maalesef ...

Hayıırrr ondan bahsetmiyorum
Ailesiyle ilgili başka neler yapıyor seni rahatsız eden :)

yanlış anlamışım :) kafam yerinde değil.

birçok örnek verebilirim . küçük ama birleşince büyük .

canım sıkıldı . benim yaptığım fedekarlığı ondan göremiyorum .

Bu kadar mı?

Bu Kadarsa çok Sıradan bir sorun. Erkeklerden kendi duyarlılığınızı beklemeyin . Deli gibi düşünmesini vs. Onlar bu maalesef ...

küçük olaylar fakat birleşince büyük . bayramlarda beni unutuyor . eve gittiğinde ailesinden arta kalan zamanda konuşabiliyoruz . bense daha çok mesajlaşmak için ailemle geçireceğim vakitten çalıyorum .

cidden saçmalıyorsun . 5 dakka msj atmazsa seni sevmiyor demek değildir .

ya doğru düzgün okumadınız ya da asıl siz saçmalıyorsunuz.

bahsettiğim 5 dakika değil.

neyse sizinle vakit harcamayacağım
anladım bütün gece atmamış msj . her dakika atmalı dmi ailesi falan önemli değil . sen önemlisin bir tek .
ben onun yerinde olsam 5 dakika tutmam senin gibi bencil birini . bu ne ya hapishane gibi ?
zaten oda sıkılır bence sürekli böyleysen .bende seninle vakit harcamam .

Abartıyorsunuz. Yeni yetmeler gibi saatlerce mesajlaşmaya gerek yok her akşam. Zira hayat devam ediyor. Bu adamın bir ailesi var, ev içi hayatı var. Misafir geldiği halde çocuk gibi elinde telefon mesajlaşacak değil ya. Yok şimdi yazmamış da sonra cevap yazmış, bunlar da büyük mesele değil. Bence beklentilerinizi biraz düşürün. Adam tabii ki ailesine, akrabasına yardım edecek. Siz varsınız diye herkesi kenara atacak değil ya. Siz de ailenizden zaman çalmayın onun için yani madem karşılık bekleyeceksiniz. Bazı davranışlarınız bana olgun gelmedi açıkçası. Sanki herşeyi bırakıp sevgilinize odaklanmış gibisiniz. Aynısını ondan da bekliyorsunuz, o da sizin gibi olsa tam mıç mıç olur ilişkiniz. O ise hayatındaki herkesi dengede tutuyor ya da tutmaya çalışıyor. Bana göre sevgilinizin davranışları sizinkinden daha sağlıklı.

küçük olaylar fakat birleşince büyük . bayramlarda beni unutuyor . eve gittiğinde ailesinden arta kalan zamanda konuşabiliyoruz . bense daha çok mesajlaşmak için ailemle geçireceğim vakitten çalıyorum .

Sen onu hayatinin merkezine yerlestirmissin, o bunu yapmamis ama onun yaptigi daha normal . Bu tavrindan vazgecmezsen kiminle evlenirsen evlen uzulen hep sen olursun.

Olaylara biraz hassas bakiyorsun sanki. Ama soyle dusun, erkek arkadasin baska olaylar karsisinda da senin kadar hassas davraniyor mu? Karakteri nasil olursa olsun senin gibi olamaz. Seni ne kadar severse sevsin ya da sana deger verirse versin erkeklerden bizim kadar hassas davranmalarini beklemek, bosu bosuna beklemek.

Yani evde misafir diye mesaj atamayan insanlarida anlamiyorum ..yahu bir mesaj kac saniyeki 5 saniye ayir bi mesaj yaz...sinir oluyorum böyle insanlara...

Erkekler başkalarının yanında sürekli mesaj yazmaktan hoşlanmıyor. Neden dersen, çevredekilern tepkilerinden dolayı. (sevgilisine sürekli yazıyor vs derler diye ) yani bu bir çeşit gurur meselesi. Size o akşam mesaj atamamasının sebebi evde yabancı birilerinin misafir olması. Misfirlerle muhabbet edip çay-kahve içerken seninle mesajlaşması onlara da saygısızlık olmaz mıydı ? Şahsen ben karşımda telefon elinde sürekli mesaj yazan biriyle muhabbet edemezdim. Olaya tek taraflı bakıyorsunuz. Siz de ailenizle geçireceğiniz zamandan çalmayın hiç kimse için. Ufak bir tavsiye, asla kıymetiniz bilinmez bu şekilde. Herkes ailesiyle geçireceği zamanı bilir onun dışındaki günlerde istediğiniz kadar mesajlasabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…