merhaba . bayramınızı kutlarım . kafama takılan , canımı sıkan bir mesele var.
konum erkek arkadaşım hakkında. 11 aydır birlikteyiz . ufak tefek tartışmalar dışında güzel giden bir ilişkimiz var diyebilirim.
erkek arkadaşım ailesine çok düşkündür . bu çok güzel bir şey tabi ki de. fakat bazen aşırıya kaçan durumlar var :
tatil dolayısıyla evdeyiz. benim ailem henüz bilmiyor. üniversite bitene kadar söylemeyi düşünmüyorum. bu yüzden gün içinde seyrek olarak mesajlaşıyoruz , akşam 9 dan sonra saat 1 veya 2 ye kadar mesajlaşıyoruz. ben mümkün olduğunca mesaj atmaya gayret gösteriyorum . fakat bunu ondan göremiyorum . dün bayram temizliği nedeniyle gün içinde mesajlaşamadık . akşam 10 da müsaittim . baktım , mesaj atmış . aynen şöyle ;
bu gece mesajlasamayabiliriz . misafir var. bayramını kutlarım . iyi geceler bla bla bla...
bende gayet sakin şekilde cevap verdim trip atmadım kesinlikle . gece yarısını geçti . gündüz uyuyorum onunla gece daha çok mesajlaşalım diye . gram uyku yok gözümde . sinirlendim açıkçası . mesaj da atmadı sonradan . insan bakmaz mı?
sabah mesaj atmış işte bir sürü seni seviyorumlar , bebeğimler , canımlar havada uçuşuyor . neden sonradan bakmadın diye sordum . meğerse mesaj attığımı görmüş ama dayısı için wifi açmış o yuzden atamamış . ben olsam canım çıkar cevap yazmak için . korkuluk muyum ben ?
bunun gibi bir sürü olay var . ben onca şey yaparken o maalesef böyle . aile diyince canı çıkıyor , tüm işlerine koşturuyor , dayısının torununun iş başvurusuna kadar gidiyor . ve beni ihmal ediyor . ben de mi sorun var????