- 31 Aralık 2014
- 876
- 553
- 123
- Konu Sahibi ananotherlife
-
Ben sizin ne demek istediğinizi anladim.. benim de üni. De iken bi sevgilim vardı memlekete giderdi o daha yola çıktığında ozlerdim onu o ise daha 1 saat önce beraberdik cok abartiyorsun derdi. Ben bi yere giderdim ayni sekilde yine cok ozlerdim o ise hic umursamazdi.
Iliskiye kendini adayan bendim o buna daha farkli gozle bakiyordu.
Sizin de benzer durumunuz sizin iciniz el vermiyor o ise konuşma uzamasin diye msjin sonuna bye bye diyor.
Bunun icin ayrilinmaz ama bir iliski bu huzursuzlukla da yürümez.
o kadar da takılma bence. sonuçta seni tamamen ihmal ediyor degil ki. bir süre daha seni böyle rahatsız ederse ayrılırsın ilgisizse
Eşimle zamaninda 6 yillik ilişkimizde tek ve en büyük ayriliğimizi bu yüzden yaşamiştik. Bizde tam tersiydi ama. Mesaj atmiyosun, uzun konuşmuyorsun bit bit muhabbetleri en sonunda cinnet geçirtmişti bana.
Mesaj atmak 1 dk, evet. Ama ben o an meşgulüm, sonra atmak istiyorum, sonra konuşmak istiyorum. Yani bu sevmemek mi oluyor? Aileci olmak mi oluyor?
Bir tarafin gösterdiği aşiri ilgiyi FEDAKARLIK olarak adlandirmasi da büyük saçmalik. Fedakarlik boyle bir sey değil. Bence siz de abartiyorsunuz.
Benim Suudi Arabı bir sevgilim vardı, o da aynen böyledi. Üniversitede okuyordu o zaman, çok yoğundu ve biz seyrek mesajlaşabiliyorduk. Zaten okul zamanı Arabistan'da oluyordu, mesaj dışında görüşemiyorduk özlüyordum. Sadece haftasonları boş oluyordu, onda da adam üşenmeden kalkıp Riyad'a gidiyordu 2 gün için. Saatlerce araba sürüp gidiyor, 2 gün sonra geri dönüyordu her hafta ama istisnasız. Ailesinin yanına da gidince resmen konuşmalarımız felç. 1 kere bile konuştuğumuzu hatırlamıyorum bak bir hafta sonu, tek bir kez bile ya şaka gibi. Çocuk ailesinin yanında dünyayı unutuyor kendinden geçiyor ve ben onun hayatında önemli bir yere sahip olmayı bırak, akrabalarından bile sonra geliyordum.
Tepem attı en sonunda dedim ben seninle uğraşamam, ne halin varsa gör, ayrıldım.
kaç yaşındasınız? belki evde babası telefonla uğraşmasından hoşlanmıyordur kızıyor olabilir ondan dolayı da eve gittiginde cok iletişim kuramıyor olabilirsiniz.normal zamanda böyle değil. eve gittiğinde böyle . kendisine söyledim zatem bu şekilde devam ederse ayrılacağımı.
evet ailesinden özellikle dedesinden çekiniyor . dedesi eski toprak . ben 19 o 22kaç yaşındasınız? belki evde babası telefonla uğraşmasından hoşlanmıyordur kızıyor olabilir ondan dolayı da eve gittiginde cok iletişim kuramıyor olabilirsiniz.
Ergen tipleri. Daha aileye girmeden nifak sokma derdindesinmerhaba . bayramınızı kutlarım . kafama takılan , canımı sıkan bir mesele var.
konum erkek arkadaşım hakkında. 11 aydır birlikteyiz . ufak tefek tartışmalar dışında güzel giden bir ilişkimiz var diyebilirim.
erkek arkadaşım ailesine çok düşkündür . bu çok güzel bir şey tabi ki de. fakat bazen aşırıya kaçan durumlar var :
tatil dolayısıyla evdeyiz. benim ailem henüz bilmiyor. üniversite bitene kadar söylemeyi düşünmüyorum. bu yüzden gün içinde seyrek olarak mesajlaşıyoruz , akşam 9 dan sonra saat 1 veya 2 ye kadar mesajlaşıyoruz. ben mümkün olduğunca mesaj atmaya gayret gösteriyorum . fakat bunu ondan göremiyorum . dün bayram temizliği nedeniyle gün içinde mesajlaşamadık . akşam 10 da müsaittim . baktım , mesaj atmış . aynen şöyle ;
bu gece mesajlasamayabiliriz . misafir var. bayramını kutlarım . iyi geceler bla bla bla...
bende gayet sakin şekilde cevap verdim trip atmadım kesinlikle . gece yarısını geçti . gündüz uyuyorum onunla gece daha çok mesajlaşalım diye . gram uyku yok gözümde . sinirlendim açıkçası . mesaj da atmadı sonradan . insan bakmaz mı?
sabah mesaj atmış işte bir sürü seni seviyorumlar , bebeğimler , canımlar havada uçuşuyor . neden sonradan bakmadın diye sordum . meğerse mesaj attığımı görmüş ama dayısı için wifi açmış o yuzden atamamış . ben olsam canım çıkar cevap yazmak için . korkuluk muyum ben ?
bunun gibi bir sürü olay var . ben onca şey yaparken o maalesef böyle . aile diyince canı çıkıyor , tüm işlerine koşturuyor , dayısının torununun iş başvurusuna kadar gidiyor . ve beni ihmal ediyor . ben de mi sorun var????
Aynen o yönden şanslısın. Bir de bana nikah kıyacaktı, Allah'ım çürüyecektim oralarda iyi kurtuldum.allaha şükür öyle değil dayanamazdım sanırım . bana değer verir sevdiğini bilirim bazen böyle oluyor işte .
Aynen o yönden şanslısın. Bir de bana nikah kıyacaktı, Allah'ım çürüyecektim oralarda iyi kurtuldum.
bence o kadar da takma. boşver nasılsa konuşuyorsunuz aranız iyi. evde insan biraz da dinlenmek istiyor. ben evdeyken telefonla çok uğraşmamaya çalışıyorum radyasyon gözlerimi ve başımı ağrıtıyor.evet ailesinden özellikle dedesinden çekiniyor . dedesi eski toprak . ben 19 o 22
bence o kadar da takma. boşver nasılsa konuşuyorsunuz aranız iyi. evde insan biraz da dinlenmek istiyor. ben evdeyken telefonla çok uğraşmamaya çalışıyorum radyasyon gözlerimi ve başımı ağrıtıyor.
iyi ol boşver buna da şükür:) Allah mesut etsinbiriktirdim patladım birden . şu an iyiyim zaten .
benim ailem bilmiyor . gün içinde yeri geldiğinde zırt pırt tuvalete giriyorum mesaj atmak için . sevmemek olmuyor tabi ki . sürekli mesaj da beklemiyorum . gün içinde 5 6 kez mesajlaşırız zaten . ama yatma vakti misafir var diye mesaj atmadı . misafirle mi yatıyor?
O halde sizde aynısını yapın.. Siz de fedakarlık yapmayın Görüşmek için .. Vaktiniz ne kadar olursa o kadar..küçük olaylar fakat birleşince büyük . bayramlarda beni unutuyor . eve gittiğinde ailesinden arta kalan zamanda konuşabiliyoruz . bense daha çok mesajlaşmak için ailemle geçireceğim vakitten çalıyorum .
iyi ol boşver buna da şükür:) Allah mesut etsin
Siz alt tarafi misafir diyorsunuz da öyle olmuyor işte. O anki ortami, muhabbeti bilemezsiniz. Bu aileci olmak değil. Dediğim gibi bence gereksiz.
ama benim dediğim vakit yatma vakti . misafirle mi yatıyor? biz zaten geç konuşuyoruz .öyle bir durum söz konusu değil.Bu yazdıklarınızdan yola çıkarak abartmış olduğunuzu düşünüyorum. Liseliler gibi sürekli mesajlaşmaya gerek yok ki. Koskoca insanlar olmuşsunuz. Dayısı gelmiş onlarla vakit geçirmek istemesi normal. Sonra da geç olmuştur yazamamıştır vs. vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?