sevgilim çok aileci ben mi abartıyorum?

küçük olaylar fakat birleşince büyük . bayramlarda beni unutuyor . eve gittiğinde ailesinden arta kalan zamanda konuşabiliyoruz . bense daha çok mesajlaşmak için ailemle geçireceğim vakitten çalıyorum .
Sizin hatanız. Sizde ailenize vakit ayırın. O merak etsin sizi. Beni unuttu diye o sinirlensin. Taktik yapın biraz. Hem şunuda unutmayın. Aileside ondan ilgi bekliyor hayatının merkezine sizi koymasını beklerseniz daha çookkk hayal kırıklığına uğrarsınız

Siz niye o kadar fedakarlik yapiyorsunuz ki? Erkek arkadasinizin oyle bir beklentisi var mi sizden? Misafir varken bir erkegin elinde cik cik mesajlasmasi hos bir goruntu mu sizce.? Bence asil problem iliskiniz olgunlasmamis gibi bilmiyorum ben de cok mesajlasmayi sevmezdim once ama simdi mobil telefon filan olayina girince face whatsapp alistim ama gene de misafir yaninda veya bende ailemden uzaktayim az bi vakit geliyorum onlarin yaninda hos olmazdi derim yani bu aileye duskunluk pek degil.

her dakika mesaj atacak diye tuttursam gece 2-3 saat değil tüm gün konuşalım diye ısrar ederdim.

sizin gibi birisiyse uğurlar olsun

biz zaten uyumak için yatağa geçtiğimizde konuşuyoruz. ben 11 de uyuyorsam aileme 10.30 uykum geldi diyorum . ama o çayını çorbasını keyfini yaptıktan sonra geliyor . biz zaten sürekli çıt çıt mesajlaşmıyoruz. hata yapıyorum biliyorum

bizim ilişkimiz uzak mesafe ilişkisi . telefonla yürüyor yani . biz zaten günün her dakikası konuşmuyoruz. yatağa uyumak için girdiğimizde mesajlaşıyoruz. dün benim cevap yazmamı beklemeden by by demiş tabiri caizse .

gece uyumak için yatağa girdiğimizde mesajlaşıyoruz. ben ona misafirin yanında maesajlaşalım var demiyorum ki. yataktada mı misafir var

gece yatağa girdiğimizde mesajlaşıyoruz. yatakta da mı misafir var? misafiri bahane ediyor bana . yoksa gün içinde 5 mesajdan öte gitmez.

Okul zamanı da böyle yapmıyorsa sorun yoktur. Her öğrenci tatilde ailesiyle evinde uzun uzun vakit geçirmek ister. Bu sizi önemsemediği yada çok aileci olduğu anlamına gelmez. Birilerinin yanında mesaj atmaya kalksa birsürü soru soracaklar "kim o" vs. O muhabbetlere girmemek için nazı size geçtiğinden bekletiyor. Önemli olan gerçekten boş vakti olduğunda size karşı ilgisi nasıl...
Ailenizi de bu yüzden ihmal etmeyi bence. Okullar açılınca zaten yüzlerini göremeyeceksiniz. Sevgili ile her zaman konuşulur..

Yani burdan aileci olduğunu çıkartamayız bence sadece sizi ihmal ettiğini düşünüyorsunuz. Bunu en iyi anlayacağı yol aynısını siz de ona yapın derim. Erkeklerin empati yeteneği sıfıra yakın olduğu için anca bu yolla anlayabiliyorlar. Hiç de canınızı sıkmayın bence biraz da o düşsün üzerinize. Kendinizi çekin ve seyredin bakalım ne yapıyor.

ben bu durumda korkulucak bişiy olduğunu sanmıyorum. çünkü çoğu kez sevgilime bunları yazan biriyim. "meşgulken dahi yazmak zorundayım" inanışına sahip değilim. hatta genel olarak telefon kullanmayı sevmem. sevgilim de şimdiye kadar sorun etmedi neyse ki

Aileniz telefonda kimlerle konustuğunuzu mu kontrol ediyor ?

Yani bilemedim şimdi eğer öyleyse işiniz gerçekten zor. Sürekli geceleri konuş mesajlaş..

Birde bence böyle ufak şeylerden kavga etmeyin. Olur böyle şeyler , azcık tavrınızı koymanız yeterlidir.

hepiniz gerçekten çok haklısınız . tatil sebebiyle 4 aydır görmüyorum . salı günü görüşeceğiz inşallah . artık çok bıktım bu durumdan . regl de olacağim . bavul topluyorum . bayram bayram değil. babam yanımızda yok . biriktim .gereksiz tepki verdiğimin farkındayım . çok doldum diyeyim

normalde böyle değildir . ilgilenir . mıç mıç bir ilişkimiz de yok .

geceleri konuşabiliyoruz . ailem sıcak bakmıyor erken olduğu için

Ben sizin ne demek istediğinizi anladim.. benim de üni. De iken bi sevgilim vardı memlekete giderdi o daha yola çıktığında ozlerdim onu o ise daha 1 saat önce beraberdik cok abartiyorsun derdi. Ben bi yere giderdim ayni sekilde yine cok ozlerdim o ise hic umursamazdi.
Iliskiye kendini adayan bendim o buna daha farkli gozle bakiyordu.
Sizin de benzer durumunuz sizin iciniz el vermiyor o ise konuşma uzamasin diye msjin sonuna bye bye diyor.
Bunun icin ayrilinmaz ama bir iliski bu huzursuzlukla da yürümez.

Benim Suudi Arabı bir sevgilim vardı, o da aynen böyledi. Üniversitede okuyordu o zaman, çok yoğundu ve biz seyrek mesajlaşabiliyorduk. Zaten okul zamanı Arabistan'da oluyordu, mesaj dışında görüşemiyorduk özlüyordum. Sadece haftasonları boş oluyordu, onda da adam üşenmeden kalkıp Riyad'a gidiyordu 2 gün için. Saatlerce araba sürüp gidiyor, 2 gün sonra geri dönüyordu her hafta ama istisnasız. Ailesinin yanına da gidince resmen konuşmalarımız felç. 1 kere bile konuştuğumuzu hatırlamıyorum bak bir hafta sonu, tek bir kez bile ya şaka gibi. Çocuk ailesinin yanında dünyayı unutuyor kendinden geçiyor ve ben onun hayatında önemli bir yere sahip olmayı bırak, akrabalarından bile sonra geliyordum.
Tepem attı en sonunda dedim ben seninle uğraşamam, ne halin varsa gör, ayrıldım.

Eşimle zamaninda 6 yillik ilişkimizde tek ve en büyük ayriliğimizi bu yüzden yaşamiştik. Bizde tam tersiydi ama. Mesaj atmiyosun, uzun konuşmuyorsun bit bit muhabbetleri en sonunda cinnet geçirtmişti bana.

Mesaj atmak 1 dk, evet. Ama ben o an meşgulüm, sonra atmak istiyorum, sonra konuşmak istiyorum. Yani bu sevmemek mi oluyor? Aileci olmak mi oluyor?

Bir tarafin gösterdiği aşiri ilgiyi FEDAKARLIK olarak adlandirmasi da büyük saçmalik. Fedakarlik boyle bir sey değil. Bence siz de abartiyorsunuz.

o kadar da takılma bence. sonuçta seni tamamen ihmal ediyor degil ki. bir süre daha seni böyle rahatsız ederse ayrılırsın ilgisizse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…