- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.177
- 798
- Konu Sahibi ananotherlife
-
Sizin hatanız. Sizde ailenize vakit ayırın. O merak etsin sizi. Beni unuttu diye o sinirlensin. Taktik yapın biraz. Hem şunuda unutmayın. Aileside ondan ilgi bekliyor hayatının merkezine sizi koymasını beklerseniz daha çookkk hayal kırıklığına uğrarsınızküçük olaylar fakat birleşince büyük . bayramlarda beni unutuyor . eve gittiğinde ailesinden arta kalan zamanda konuşabiliyoruz . bense daha çok mesajlaşmak için ailemle geçireceğim vakitten çalıyorum .
anladım bütün gece atmamış msj . her dakika atmalı dmi ailesi falan önemli değil . sen önemlisin bir tek .
ben onun yerinde olsam 5 dakika tutmam senin gibi bencil birini . bu ne ya hapishane gibi ?
zaten oda sıkılır bence sürekli böyleysen .bende seninle vakit harcamam .
senle uğraşılmaz ya her dakika dibdibe vıcık vıcık .her dakika mesaj atacak diye tuttursam gece 2-3 saat değil tüm gün konuşalım diye ısrar ederdim.
sizin gibi birisiyse uğurlar olsun
Siz niye o kadar fedakarlik yapiyorsunuz ki? Erkek arkadasinizin oyle bir beklentisi var mi sizden? Misafir varken bir erkegin elinde cik cik mesajlasmasi hos bir goruntu mu sizce.? Bence asil problem iliskiniz olgunlasmamis gibi bilmiyorum ben de cok mesajlasmayi sevmezdim once ama simdi mobil telefon filan olayina girince face whatsapp alistim ama gene de misafir yaninda veya bende ailemden uzaktayim az bi vakit geliyorum onlarin yaninda hos olmazdi derim yani bu aileye duskunluk pek degil.
senle uğraşılmaz ya her dakika dibdibe vıcık vıcık .
Sizin hatanız. Sizde ailenize vakit ayırın. O merak etsin sizi. Beni unuttu diye o sinirlensin. Taktik yapın biraz. Hem şunuda unutmayın. Aileside ondan ilgi bekliyor hayatının merkezine sizi koymasını beklerseniz daha çookkk hayal kırıklığına uğrarsınız
Erkekler başkalarının yanında sürekli mesaj yazmaktan hoşlanmıyor. Neden dersen, çevredekilern tepkilerinden dolayı. (sevgilisine sürekli yazıyor vs derler diye ) yani bu bir çeşit gurur meselesi. Size o akşam mesaj atamamasının sebebi evde yabancı birilerinin misafir olması. Misfirlerle muhabbet edip çay-kahve içerken seninle mesajlaşması onlara da saygısızlık olmaz mıydı ? Şahsen ben karşımda telefon elinde sürekli mesaj yazan biriyle muhabbet edemezdim. Olaya tek taraflı bakıyorsunuz. Siz de ailenizle geçireceğiniz zamandan çalmayın hiç kimse için. Ufak bir tavsiye, asla kıymetiniz bilinmez bu şekilde. Herkes ailesiyle geçireceği zamanı bilir onun dışındaki günlerde istediğiniz kadar mesajlasabilirsiniz.
Abartıyorsunuz. Yeni yetmeler gibi saatlerce mesajlaşmaya gerek yok her akşam. Zira hayat devam ediyor. Bu adamın bir ailesi var, ev içi hayatı var. Misafir geldiği halde çocuk gibi elinde telefon mesajlaşacak değil ya. Yok şimdi yazmamış da sonra cevap yazmış, bunlar da büyük mesele değil. Bence beklentilerinizi biraz düşürün. Adam tabii ki ailesine, akrabasına yardım edecek. Siz varsınız diye herkesi kenara atacak değil ya. Siz de ailenizden zaman çalmayın onun için yani madem karşılık bekleyeceksiniz. Bazı davranışlarınız bana olgun gelmedi açıkçası. Sanki herşeyi bırakıp sevgilinize odaklanmış gibisiniz. Aynısını ondan da bekliyorsunuz, o da sizin gibi olsa tam mıç mıç olur ilişkiniz. O ise hayatındaki herkesi dengede tutuyor ya da tutmaya çalışıyor. Bana göre sevgilinizin davranışları sizinkinden daha sağlıklı.
Sen onu hayatinin merkezine yerlestirmissin, o bunu yapmamis ama onun yaptigi daha normal . Bu tavrindan vazgecmezsen kiminle evlenirsen evlen uzulen hep sen olursun.
Okul zamanı da böyle yapmıyorsa sorun yoktur. Her öğrenci tatilde ailesiyle evinde uzun uzun vakit geçirmek ister. Bu sizi önemsemediği yada çok aileci olduğu anlamına gelmez. Birilerinin yanında mesaj atmaya kalksa birsürü soru soracaklar "kim o" vs. O muhabbetlere girmemek için nazı size geçtiğinden bekletiyor. Önemli olan gerçekten boş vakti olduğunda size karşı ilgisi nasıl...
Ailenizi de bu yüzden ihmal etmeyi bence. Okullar açılınca zaten yüzlerini göremeyeceksiniz. Sevgili ile her zaman konuşulur..
Yani burdan aileci olduğunu çıkartamayız bence sadece sizi ihmal ettiğini düşünüyorsunuz. Bunu en iyi anlayacağı yol aynısını siz de ona yapın derim. Erkeklerin empati yeteneği sıfıra yakın olduğu için anca bu yolla anlayabiliyorlar. Hiç de canınızı sıkmayın bence biraz da o düşsün üzerinize. Kendinizi çekin ve seyredin bakalım ne yapıyor.
ben bu durumda korkulucak bişiy olduğunu sanmıyorum. çünkü çoğu kez sevgilime bunları yazan biriyim. "meşgulken dahi yazmak zorundayım" inanışına sahip değilim. hatta genel olarak telefon kullanmayı sevmem. sevgilim de şimdiye kadar sorun etmedi neyse ki
Aileniz telefonda kimlerle konustuğunuzu mu kontrol ediyor ?
Yani bilemedim şimdi eğer öyleyse işiniz gerçekten zor. Sürekli geceleri konuş mesajlaş..
Birde bence böyle ufak şeylerden kavga etmeyin. Olur böyle şeyler , azcık tavrınızı koymanız yeterlidir.
Benim Suudi Arabı bir sevgilim vardı, o da aynen böyledi. Üniversitede okuyordu o zaman, çok yoğundu ve biz seyrek mesajlaşabiliyorduk. Zaten okul zamanı Arabistan'da oluyordu, mesaj dışında görüşemiyorduk özlüyordum. Sadece haftasonları boş oluyordu, onda da adam üşenmeden kalkıp Riyad'a gidiyordu 2 gün için. Saatlerce araba sürüp gidiyor, 2 gün sonra geri dönüyordu her hafta ama istisnasız. Ailesinin yanına da gidince resmen konuşmalarımız felç. 1 kere bile konuştuğumuzu hatırlamıyorum bak bir hafta sonu, tek bir kez bile ya şaka gibi. Çocuk ailesinin yanında dünyayı unutuyor kendinden geçiyor ve ben onun hayatında önemli bir yere sahip olmayı bırak, akrabalarından bile sonra geliyordum.merhaba . bayramınızı kutlarım . kafama takılan , canımı sıkan bir mesele var.
konum erkek arkadaşım hakkında. 11 aydır birlikteyiz . ufak tefek tartışmalar dışında güzel giden bir ilişkimiz var diyebilirim.
erkek arkadaşım ailesine çok düşkündür . bu çok güzel bir şey tabi ki de. fakat bazen aşırıya kaçan durumlar var :
tatil dolayısıyla evdeyiz. benim ailem henüz bilmiyor. üniversite bitene kadar söylemeyi düşünmüyorum. bu yüzden gün içinde seyrek olarak mesajlaşıyoruz , akşam 9 dan sonra saat 1 veya 2 ye kadar mesajlaşıyoruz. ben mümkün olduğunca mesaj atmaya gayret gösteriyorum . fakat bunu ondan göremiyorum . dün bayram temizliği nedeniyle gün içinde mesajlaşamadık . akşam 10 da müsaittim . baktım , mesaj atmış . aynen şöyle ;
bu gece mesajlasamayabiliriz . misafir var. bayramını kutlarım . iyi geceler bla bla bla...
bende gayet sakin şekilde cevap verdim trip atmadım kesinlikle . gece yarısını geçti . gündüz uyuyorum onunla gece daha çok mesajlaşalım diye . gram uyku yok gözümde . sinirlendim açıkçası . mesaj da atmadı sonradan . insan bakmaz mı?
sabah mesaj atmış işte bir sürü seni seviyorumlar , bebeğimler , canımlar havada uçuşuyor . neden sonradan bakmadın diye sordum . meğerse mesaj attığımı görmüş ama dayısı için wifi açmış o yuzden atamamış . ben olsam canım çıkar cevap yazmak için . korkuluk muyum ben ?
bunun gibi bir sürü olay var . ben onca şey yaparken o maalesef böyle . aile diyince canı çıkıyor , tüm işlerine koşturuyor , dayısının torununun iş başvurusuna kadar gidiyor . ve beni ihmal ediyor . ben de mi sorun var????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?