Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sandığınız gibi değil çok karışıkBuluşacaksanız beğenmiştir beğenmese buluşmak istemezdi
Sanaldan tanıştık sadece fotoda gördük birbirimiziHiç yüz yüze gelmediğin adamla sevgilisin?
Napcaz kız biz sanaldan tanıştık sadece fotoda gördük birbirimiziAynı bensin![]()
Fotoda gördük sanaldan tanıştık uzun süre konuştuk buluşmadanNasil sevgili oldunuz fotograf mi gosterdiniz
Eger oyleyse begenmezse sonu degil dunyanin ayrica belki o da yakışıklı degildir .
Buluşmaya çağırdım hep oyaladı uzun süre konuştuk sanaldan tanıştık fotoda gördük sadeceGörmeden mi sevgili oldunuz ,o zaman sevgili değil arkadaşlığın ileri boyutu deyin bari
Belki de fotoğraf da ki o değildi oyaladi güvenme pek fazla sevgili de deme ona arkadaş deBuluşmaya çağırdım hep oyaladı uzun süre konuştuk sanaldan tanıştık fotoda gördük sadece
Öyle bişey mümkün değil çünkü onu tanıyorum canlı gördümBuluşmada fotodakinden farklı birini görürmüşsünüz bir de![]()
Ben hep risk olarak nitelendiririm böyle ilişkileri ama sizinki nasil gelişir bilemem tabi
Hayır canlı gördüm onu zaten bende hiç makyaj yapmadan doğal fotomu atiyorum ona ama ya gerçekte cirkin bulursa diye korkum varBelki de fotoğraf da ki o değildi oyaladi güvenme pek fazla sevgili de deme ona arkadaş de