Sevgilim çok yakışıklı ben çirkinim

umarım fotolarına şok şop yapmamışsındır ergenken buluştuğum bir erkek vardı öyle fotosunu yanında açıp hangi programı kullanıyorsun demiştim :D bazıları abartıyor inş sen abartmamışsındır

umarım fotolarına şok şop yapmamışsındır ergenken buluştuğum bir erkek vardı öyle fotosunu yanında açıp hangi programı kullanıyorsun demiştim :KK70: bazıları abartıyor inş sen abartmamışsındır
Fotoşop yapmadım makyajsızdım dogaldım açık değildi fotolarım sadece biraz kusurlarım gözükmesin diye renk düzeltme yaptım

Çok kafaniza takmayın ona da belli etmeyin benim eşim de çok yakışıklı ama ben onun yanında çirkin ordek gibi kalıyorum ama o bana hep güzelim der:halay:tabi ben de ona belli etmiyorum kendimi çirkin bulduğumu gül gibi geçinip gidiyoruz çok şükür :)
Yakışıklı olsa yine ıyi kız benimki zengin ve kariyerli bende bisey yok 😂

İlk defa buluşacaksınız ama sevgilisiniz...
Uzak şehirlerdeyiz sanaldan tanıştık uzun süre buluşamadık cagirdim gelmedi kendisi yaşadığı eve cagirdi gitmedim bende görüşmeden olmaz yürümez dedim gelmiyorsun dedim ayrıldım sonra barıştık şimdi gelecek yanıma

🤣🤣🤣 benim ki fakirdi şükür kariyeri var ama sonradan oldu tabi çok kavgalar ediyoruz kıskanıyorum ne yapayım 😥
Bende kıskanıyorum 😀 buluşcaz ilkdefa ne olacak bakalım uzun süre konuştuk sanaldan tanıştık

Çok kafaniza takmayın ona da belli etmeyin benim eşim de çok yakışıklı ama ben onun yanında çirkin ordek gibi kalıyorum ama o bana hep güzelim der:halay:tabi ben de ona belli etmiyorum kendimi çirkin bulduğumu gül gibi geçinip gidiyoruz çok şükür :)
İşte içinizin güzelliği dışınıza o kadar çok yansımış ki..demek ki gerçekten güzel bir bayansınız, bence siz farkında değilsiniz.. 😉

Back
X