Sevgilim çok yakışıklı ben çirkinim

Bende eşimle internette tanıştım☺
Bizde birbirimizin fotoğrafını gördük daha sonralar kamera derken alıştık birbirimize
Aylarca yazıştık cesaret edemedim ben hemen buluşmaya...aramızdaki o tılsımın bozulmasından korktum ama nereye kadar yazışacaktımki belki o beni belkide ben onu beğenmeyecektim yüzyüze ama çok şükür öyle olmadı aynı elektriği görüşüncede aldık ve 2,5 sene sonra evlendik😀
öncelikle kendine güvenmelisin 1.kural bu
Kendine çirkin deme, seni Allah yarattı
Allah'ın yarattığı çirkin olur mu?
Çirkinlik sadece kalplerdedir....
Bakımlı ol, güzel giyin, gülümse...
Bunlar güzelliğine güzellik katar☺
Allah sizi birbirinize yazmışsa zaten korktuğun şey olmayacak😀 inşallah hakkında hayırlısı olur. Sana tavsiyem buluşmadan önce istihareye yat. En büyük hakeme danış kararını ve tevekkül et, O sana doğru yolu gösterecektir
Allah gercekten iki insanı birbirine yazmışsa ne olursa olsun sonunda kavuşurlar mı? yoksa bu bizim elimizde mi yani eşimizi kendimiz mi seçeriz?

Vallahi soyle bir örnek vereyim. Efsane yakışıklı görünen biri ekledi sosyal medyadan beni. Bayaa da bir takipçisi vardı. Normal de ben kendimi çok guzrl bulurum ama biraz kilom var açıkçası o yüzden içten üç e acaba beni beğenir mi düşüncesini ben de yaşadım. Sanki fotograflqrda burak ozcivitgibi çıkmıştı nerdeyse. Belki de biraz onun ortalama üstü görünmesinden boyle hisstemis olabilirim. Tabi ki ben bu hissettiklerimi ona hissettirdim mi asla.

Neyse biz buluştuk. Bi baktım oturması konuşması duruşu beni hic çekmedi. Yani hayal kırıklığı oldu biraz. Ayrılınca o yazdı tabi yani beni bayaa beğendi. Ama ben bir cevap verdim bir vermedim ara koptu oyle. Takipten de çıktım zaten.
Sözün özü her zaman kendinize güvenin. Kimsenin sizden ustum olduğunu düsünmeyin.

Evine gitmemekle iyi yapmissin, akilli bir kizsin demek ki.
Kalabalik ortamda bulus eger gorusecekseniz.
Internette tanisan ve evlenen bircok cift var artik gunumuzde.

sen kendini begen.eminim ki cok guzel kizsin..bir kere gencligin var. elini sallasan ellisi. ama en basta ozguven.
aysel gurel'i bilirsin o kadin bana cok guzel geliyor cunku, ozguveni kadina karizma katiyor. veya okan bayulgen, coguna gore cirkin ama bana gore cok yakisikli cunku zekasini seviyorum. sirf buyuzden gozume asiri karizma geliyor.
is ozguven de yani..kaşta gozde degil.
dimdik git.
belki bekledigin gibi olmayacak begenmeyeceksin
.ne yakisiklilar var teneke gibiler icleri bombos.
Bütün yorumlarınızı hayranlıkla okuyorum. Ne kadar gerçekçi ve olgun cevaplar veriyorsunuz. İnanın hayatım boyunca ilk kez birini bu kadar içtenlikle takdir ediyorum. Eminim bu sitenin sizden öğrenecek çok şeyi var.

Allah gercekten iki insanı birbirine yazmışsa ne olursa olsun sonunda kavuşurlar mı? yoksa bu bizim elimizde mi yani eşimizi kendimiz mi seçeriz?

Şöyle söyliyim karşımıza çıkan her insan kaderimizdedir ve Allah kendi irademizle seçeceğimiz kişiyi bildiği için onu yazar alnımıza...yani ikisi de birbiriyle bağlantılı bişey. Allah alnımıza yazmıştır ama biz irademizi orda devreye sokarız
Aklımızı da bu yüzden vermiştir zaten
Düşünüp ölçelim tartalım diye...
Seçimlerimizi kendimiz yaparız ama kaderimizde olduğu için yaparız
Umarım anlatabilmişimdir biraz karışık oldu ama😊

Şöyle söyliyim karşımıza çıkan her insan kaderimizdedir ve Allah kendi irademizle seçeceğimiz kişiyi bildiği için onu yazar alnımıza...yani ikisi de birbiriyle bağlantılı bişey. Allah alnımıza yazmıştır ama biz irademizi orda devreye sokarız
Aklımızı da bu yüzden vermiştir zaten
Düşünüp ölçelim tartalım diye...
Seçimlerimizi kendimiz yaparız ama kaderimizde olduğu için yaparız
Umarım anlatabilmişimdir biraz karışık oldu ama😊
yani bizim de çaba sarfetmemiz gerekiyor.. anladım anladım teşekkür ederim :) ama şu laf doğru mu kaderinde varsa döner dolaşır seni bulur?

yani bizim de çaba sarfetmemiz gerekiyor.. anladım anladım teşekkür ederim :) ama şu laf doğru mu kaderinde varsa döner dolaşır seni bulur?

Aynen çaba da lazım 🙂 rica ederim...
Tabiki kaderde olanı yaşarız ama kiminle evleneceğimizi biz seçeriz eğer öyle olmasaydı yaptıklarımızdan sorumlu tutulmazdık Allah'a hesap vermezdik
Seçme hürriyetimiz var 🙃

Kime göre çirkinsin ya da kime göre o yakışıklı . Geç bunları takılma ya seni dış görünüşe göre sevecek adamla beraber olma zaten ..

Back
X