Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hasbinn Allah yahu insanların ne derdi var sen burda ne kadar boş bir konu açmışsın kalabalık yapmayın insanlar burda sağlıkla ilgi konu açıyor burası sevgili platformu degil sağlıkla ilgili yada kızsal faaliyetler hakkında fikir alışı verisi yapılıyor konunu git başka boş sitelerde aç kızım sevgilisi begenmezseymisssss töbestttt töbesttt yaaaaa bosss boş işler yararlı bir konu açacaksın aç yoksa saçma sapan konular acmaaaa hadi yallahhhSevgilim çok yakışıklı bende çok güzel değilin yeterli bulmuyorum kusurlarımda var . İlkdefa Buluşacağız beğenmez diye korkuyorum sizce napayım![]()
O çok takıntılı gibi dış görünüşe bilmiyorum o beni eve çağırmıştı gitmedim ben çağırdığımda gelmiyordu bende ayrıldım sonra barıştık gelecek bu seferSiz önce kendinize güvenin ve barışık olun..hepimizin kusurları var iyi kötü, güzellikten öte, özgüvenli ve donanımlı bir bayan olmanız önemli..bazı erkekler buna önem verir.
Bu arada sanala çok güvenmeyin ve mutlaka kalabalık bi yerde buluşun.
Boş yapma be "Bir derdim var" konusunda takilma o zaman burasi yararli konu acacak yer degilHasbinn Allah yahu insanların ne derdi var sen burda ne kadar boş bir konu açmışsın kalabalık yapmayın insanlar burda sağlıkla ilgi konu açıyor burası sevgili platformu degil sağlıkla ilgili yada kızsal faaliyetler hakkında fikir alışı verisi yapılıyor konunu git başka boş sitelerde aç kızım sevgilisi begenmezseymisssss töbestttt töbesttt yaaaaa bosss boş işler yararlı bir konu açacaksın aç yoksa saçma sapan konular acmaaaa hadi yallahhh
Bence bu kişiden uzak durun!O çok takıntılı gibi dış görünüşe bilmiyorum o beni eve çağırmıştı gitmedim ben çağırdığımda gelmiyordu bende ayrıldım sonra barıştık gelecek bu sefer
Bide utanmadan dert yazmışsın Allah sana bi dert verir görürsün o zaman derdi boşBoş yapma be "Bir derdim var" konusunda takilma o zaman burasi yararli konu acacak yer degil
Benim de eşim cok yakisikli ama benim de kusurlarim var, guzel degilim. İlk bulusmada evlilik teklifi etti)))) Hala ilk gunku gibi aşik )))Sevgilim çok yakışıklı bende çok güzel değilin yeterli bulmuyorum kusurlarımda var . İlkdefa Buluşacağız beğenmez diye korkuyorum sizce napayım![]()
Yazdiklarimi geri aliyorum, uzak durun.Bence bu kişiden uzak durun!
eve çağırmak da ne.. bunu anlamak zor olmasa gerek.
Neden düzgün bir insanla sevgili olmuyorsunuz?
İşte seni beğenmediği burdan belli eve ne diye cagirsin seni ceviz oynamak için mi cagirsin ne için çağırdığı belli seni beğenmemiş başka şeyler için çağırmış bir erkek beğendiği kızı asla eve cagirmazzz yani seni evlenilecek değil eğlenilecek kız yurduna koymuş beynin bu kadardami çalışmıyor Allah akıl vermiş fikir vermissss kullan biraz boş boş gezmeee o kafatasında aksi halde o kafatasinla bir tas soguk su içersin...O çok takıntılı gibi dış görünüşe bilmiyorum o beni eve çağırmıştı gitmedim ben çağırdığımda gelmiyordu bende ayrıldım sonra barıştık gelecek bu sefer
Hahaha konu sahibine cevap yazmak için geldim ama abla senin bu yersiz atarın karşısında bunu yazmazsam olmazdıİşte seni beğenmediği burdan belli eve ne diye cagirsin seni ceviz oynamak için mi cagirsin ne için çağırdığı belli seni beğenmemiş başka şeyler için çağırmış bir erkek beğendiği kızı asla eve cagirmazzz yani seni evlenilecek değil eğlenilecek kız yurduna koymuş beynin bu kadardami çalışmıyor Allah akıl vermiş fikir vermissss kullan biraz boş boş gezmeee o kafatasında aksi halde o kafatasinla bir tas soguk su içersin...
yaşlar kaç acabaHayır canlı gördüm onu zaten bende hiç makyaj yapmadan doğal fotomu atiyorum ona ama ya gerçekte cirkin bulursa diye korkum var
Nabtin kiz tas kuzeninin resmiyle civan delikanlilari avinmi dusuruyonSevgilim çok yakışıklı bende çok güzel değilin yeterli bulmuyorum kusurlarımda var . İlkdefa Buluşacağız beğenmez diye korkuyorum sizce napayım![]()
Ya ama insanların onca derdi varken buna cevap yazmaklami uğraşsın boş kafalara ve boş konulara tahammulum yok bide eve çağırdı demiş yaniiiiiii Allah akıl vermiş kullansın biraz bu kadar beyni yoksa zatennnnnnnn onuuu bu kafayaaaaaaa......... Gerisini yazmama gerek yokkkHahaha konu sahibine cevap yazmak için geldim ama abla senin bu yersiz atarın karşısında bunu yazmazsam olmazdıabla sakin ol yaa, bir sal kendini. Dert ya da değil kız iyi kötü bir şey yazmış şuraya. Ee biz hanımlar da iyi kötü akıl veriyoruz yine. Sen olaya öyle bir daldın ki tır çarpmış gibi. Ah be abla bu kadar ciddiye alma burayı.sehitlere filan nereden bağladın orayı hala cozebilmis değilim.
Olsun be ablam bırak o da boş konu yazsın buraya yine boş bir konuya yazmak isteyen varsa da yazsın. Sen ne yoruyorsun kendini millet dolu mu yazmış boş mu yazmış diye.Ya ama insanların onca derdi varken buna cevap yazmaklami uğraşsın boş kafalara ve boş konulara tahammulum yok bide eve çağırdı demiş yaniiiiiii Allah akıl vermiş kullansın biraz bu kadar beyni yoksa zatennnnnnnn onuuu bu kafayaaaaaaa......... Gerisini yazmama gerek yokkk
HahahahahNabtin kiz tas kuzeninin resmiyle civan delikanlilari avinmi dusuruyon![]()
Nasıl düşürdüm bende bilmiyorum kız sanırım birde aşık banaNabtin kiz tas kuzeninin resmiyle civan delikanlilari avinmi dusuruyon![]()
Geldi bile geldiiii o zam geldiiii size daha gelmedimiOlsun be ablam bırak o da boş konu yazsın buraya yine boş bir konuya yazmak isteyen varsa da yazsın. Sen ne yoruyorsun kendini millet dolu mu yazmış boş mu yazmış diye.
Sen onları bosver de abla elektriğe Ağustos sonu gibi zam gelecek diyorlar ne yapacaz biz?
Sana değil gösterdiğin resme aşık olmuş şimdi 90 derece dönme cagirmisşin gelmemiş bile adam seni eve çağırmış bide aşıkmışş mışş hayal kurma kızımNasıl düşürdüm bende bilmiyorum kız sanırım birde aşık bana
En son bir zam gelmişti yine mi geldiGeldi bile geldiiii o zam geldiiii size daha gelmedimi![]()
Bir arkadaşım vardı böyle sanaldan aşık olmuştu. Düşündüm düşündüm bir türlü aklım ermedi sanaldan aşka. Et ete değecek aga. Ne demek ben seni görmeden sevdim. Yeşilçam mi burası kardeşimmm!Nasıl düşürdüm bende bilmiyorum kız sanırım birde aşık bana