Sevgilim çok yakışıklı ben çirkinim

Bence gidin görüşün içinizde kalmasın. Kalabalık bir ortamda buluşursunuz olur biter. Sonra hep pişmanlığını yaşarsınız.
Kendinize de güvenin ayrıca. Beğenmezse başka erkek mi yok allah aşkına? Eminim ki gayet güzelsinizdir. İnşallah her şey gönlünüzce olur❤
Kalabalık yerde olucaz tabiki . aslında güzel sayılırımda ama çok beğenmiyorum kendimi begenmezsede zorla değil sonuçta gelirse gidicem zaten ben cagirdim

Seven erkek eve çağırmaz demişsiniz ben olayın manevi boyutuyla bakarım eve gitmesi yanlış tamam Ben bekarım burdan evli arkadaşlara sesleniyorum eşleriniz evlilikten önce sizi evine davet etti mi kızlar yoksa seven erkek gerçekten eve çağırmıyor mu
Daha çok vakit geçiririz diye çağırıyormus günübirlik gelirim dedim onu kabul etmedi ama kendi günübirlik geliyor

Seven erkek eve çağırmaz demişsiniz ben olayın manevi boyutuyla bakarım eve gitmesi yanlış tamam Ben bekarım burdan evli arkadaşlara sesleniyorum eşleriniz evlilikten önce sizi evine davet etti mi kızlar yoksa seven erkek gerçekten eve çağırmıyor mu
Burda anket yaparak hayatını mı yönlendireceksin?
Bana sorarsan söz nişan yapmadan karşımdaki erkeğin evine gitmeyi kendime uygun görmem X kişisi ilk veya ikinci buluşma için adamın evine gider kişiden kişiye değişir gideceksen de bir tür yakınlaşmaları göze alarak gideceksin adamı tanımıyorsun bile belki hayır dediğinde saygı duymayacak çirkin şeyler olacak bunları göze alabileceksen git. Gerçi burada sorduğuna göre kendine bahaneler arıyorsun ben işin manevi kısmına bakarım diyorsun ama erkekler madden bakıyorlar canım o pembe gözlüklerini yavaşça çıkarıp kabına koy

Daha çok vakit geçiririz diye çağırıyormus günübirlik gelirim dedim onu kabul etmedi ama kendi günübirlik geliyor
sonradan pişman olacağın şeyler yapma konuş kalabalık bir ortamda ama mesafeni de koru tabi sen olaya zenginlik kariyer taraflıda bakmışsın orası da tuhaf ama neyse

Burda anket yaparak hayatını mı yönlendireceksin?
Bana sorarsan söz nişan yapmadan karşımdaki erkeğin evine gitmeyi kendime uygun görmem X kişisi ilk veya ikinci buluşma için adamın evine gider kişiden kişiye değişir gideceksen de bir tür yakınlaşmaları göze alarak gideceksin adamı tanımıyorsun bile belki hayır dediğinde saygı duymayacak çirkin şeyler olacak bunları göze alabileceksen git. Gerçi burada sorduğuna göre kendine bahaneler arıyorsun ben işin manevi kısmına bakarım diyorsun ama erkekler madden bakıyorlar canım o pembe gözlüklerini yavaşça çıkarıp kabına koy
konu sahibi ben değilim yorumlarımda da yazdım zaten benim yaşantıma uygun değil diye sadece evli olanlara sordum bunu genelleme yapılamayacak bir konu olduğu için

cunku bulusmadan korkuyosun.
bulusmadan gozunde kocaman buyutma herifi sanki bana kivanc tatlitug.

muhtelemen bulusunca caktiracaksin bu durumu ona daha da uzuleceksin sonrasinda.

hic girme bu ise ozguven sorunu yasayacaksan.
O kaciyodu buluşmadan ben çatışdıkça bahane buluyordu ben ozguvenliyimde ilk buluşma olcağı için heyecanliyim biraz ondan sanırım . Oda korkuyor tabi beğenmem diye

O kaciyodu buluşmadan ben çatışdıkça bahane buluyordu ben ozguvenliyimde ilk buluşma olcağı için heyecanliyim biraz ondan sanırım . Oda korkuyor tabi beğenmem diye
sen kendini begen.eminim ki cok guzel kizsin..bir kere gencligin var. elini sallasan ellisi. ama en basta ozguven.
aysel gurel'i bilirsin o kadin bana cok guzel geliyor cunku, ozguveni kadina karizma katiyor. veya okan bayulgen, coguna gore cirkin ama bana gore cok yakisikli cunku zekasini seviyorum. sirf buyuzden gozume asiri karizma geliyor.
is ozguven de yani..kaşta gozde degil.
dimdik git.
belki bekledigin gibi olmayacak begenmeyeceksin
.ne yakisiklilar var teneke gibiler icleri bombos.

Benim ablam eşiyle uzun yıllar internetten tanışıyordu ablama platonik aşıktı ablam başta istemedi ama yıllar sonra kabul etti tam 10 sene sonra evlendiler hamdolsun pişmanda olmadı ikisi de...bende eşimle internette tanıştım. Niyetler güzel olursa bal gibi de sevilir kardeşim. Bu kadar hafife alma bence, seninde başına gelebilir 😉
Kız deme öyle, internetten tanıdığım insanlar var. Şimdi başımıza dert almayalım.bir de aşık olup da :110:

Kız deme öyle, internetten tanıdığım insanlar var. Şimdi başımıza dert almayalım.bir de aşık olup da :110:

Elbette işe yaramazı çok ama hepsi aynı değil arada istisnalarıda çıkıyor işte bak bizdeki gibi:) bende hiç tahmin bile etmezdim internetten biriyle evleneceğimi ama kaderimde ordan tanışmak varmış. Yıllarca yanıbaşımda tanıdığımı sanıpda kazık atan çok insanlar oldu. Herşey niyette biter
Niyeti doğru olanın attığı adımlarda doğru olur zaten...Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Hahaha konu sahibine cevap yazmak için geldim ama abla senin bu yersiz atarın karşısında bunu yazmazsam olmazdı :KK70: abla sakin ol yaa, bir sal kendini. Dert ya da değil kız iyi kötü bir şey yazmış şuraya. Ee biz hanımlar da iyi kötü akıl veriyoruz yine. Sen olaya öyle bir daldın ki tır çarpmış gibi. Ah be abla bu kadar ciddiye alma burayı.sehitlere filan nereden bağladın orayı hala cozebilmis değilim.
offf koptum ya hiç güleceğim yoktu bana moral verdin çok yaşa sen :D

Back
X