İşine bak sennn biz burda egleniyoruzzzKonu sahibine surekli hakaret ediyosunuz farkinda misiniz ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşine bak sennn biz burda egleniyoruzzzKonu sahibine surekli hakaret ediyosunuz farkinda misiniz ?
bayadır yazdıklarınızı okuyorum ama siz tecrübelerinizle konuşuyorsunuz bu konuyu yazan kız da tecrübesizliğiyle askeri personel olduğunuza emin misiniz benim tanıdığım asker polis ya da güvenlik biriminde olan arkadaşlarımın akrabalarımın oturup böyle saatlerce bir konu hakkında yorum yaptıklarını görmedim . Bir konuda haklısınız evet konu sahibi gitmemeli ama uslubunuz fazlasıyla sert olmuşGelmesine gerek yokki kız zaten günü birlik evine gitcekmisss hay Allah şaka mısın kız sen gitde gör günü birliği seni günü birlik yapıp gönderir evine valla yok yok bu kız milletle dalga geçiyor beyin tinne bunda yanmış beyniii yanmış![]()
İşine bak sennn biz burda egleniyoruzzz![]()
Sen çok aldın galiba hava ama yetmemiş sana sanırım hadi sen biraz daha hava al bence belliki akıllı kızlar işine gelmiyor seninPeki.Biraz hava alip gelirsiniz yine buralara :)
Bir arkadaşım vardı böyle sanaldan aşık olmuştu. Düşündüm düşündüm bir türlü aklım ermedi sanaldan aşka. Et ete değecek aga. Ne demek ben seni görmeden sevdim. Yeşilçam mi burası kardeşimmm!![]()
Bu şekilde kandırılarak kaç kız tecavüze uğruyor sen biliyormusun konuyu dalga geçmek için açmış bile dahi olsa okuyan bazı kızlar aklını kullansın diye bilgi veriyorumbayadır yazdıklarınızı okuyorum ama siz tecrübelerinizle konuşuyorsunuz bu konuyu yazan kız da tecrübesizliğiyle askeri personel olduğunuza emin misiniz benim tanıdığım asker polis ya da güvenlik biriminde olan arkadaşlarımın akrabalarımın oturup böyle saatlerce bir konu hakkında yorum yaptıklarını görmedim . Bir konuda haklısınız evet konu sahibi gitmemeli ama uslubunuz fazlasıyla sert olmuş
Öle eve çağıran erkeklerden uzak durun seven erkek eve cagirmaz 2+2=4Bu şekilde kandırılarak kaç kız tecavüze uğruyor sen biliyormusun konuyu dalga geçmek için açmış bile dahi olsa okuyan bazı kızlar aklını kullansın diye bilgi veriyorum![]()
Gelmesine gerek yokki kız zaten günü birlik evine gitcekmisss hay Allah şaka mısın kız sen gitde gör günü birliği seni günü birlik yapıp gönderir evine valla yok yok bu kız milletle dalga geçiyor beyin tinne bunda yanmış beyniii yanmış![]()
bakın ne yazmışım evet gitmemeli orası ayrı bir nokta zaten üslübunuz yanlış diyorum nerdeyse kız sizin yazdıklarına inat gidecek etki tepki mevzu yani çoğunluk zaten gitmesin demişBu şekilde kandırılarak kaç kız tecavüze uğruyor sen biliyormusun konuyu dalga geçmek için açmış bile dahi olsa okuyan bazı kızlar aklını kullansın diye bilgi veriyorum![]()
Ya Allah aşkına sen yazılanları bı okuyup yorum yapsan zaten gunu birlik gitcem diyor bu şekilde kandırılarak kaç kız tecavüze uğruyorYazdiginiz cevaplar beni cok rahatsiz etti. Burasi bir derdim var kosesi sizin icin belki onemli olmayabilir ama biraz buralari okusaydiniz keske. Bir derdim kosesinde bakin bunlar yazıyor: Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçinize atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun.. yani bu agresiflikle bir noktaya varamazsiniz. Bu kizin gitmeyecegi varsa bile bu üslupla gider.
Gitsin diyenlerde var yorumları keşke düzgünce okusan ayrıca agresif değilim gerçekleri yazıyorum ben konuya itafen değil bu arkadaş dalga geçiyor da ben bu tarz konuların ciddiyetini yazıyorum rahatsız olduysan okumabakın ne yazmışım evet gitmemeli orası ayrı bir nokta zaten üslübunuz yanlış diyorum nerdeyse kız sizin yazdıklarına inat gidecek etki tepki mevzu yani çoğunluk zaten gitmesin demiş
Ya Allah aşkına sen yazılanları bı okuyup yorum yapsan zaten gunu birlik gitcem diyor bu şekilde kandırılarak kaç kız tecavüze uğruyor
ben de akademisyenim okuma yazmamda sorun yok çoğunluk ve azınlık kelimelerinden haberdar mısınız acabaGitsin diyenlerde var yorumları keşke düzgünce okusan ayrıca agresif değilim gerçekleri yazıyorum ben konuya itafen değil bu arkadaş dalga geçiyor da ben bu tarz konuların ciddiyetini yazıyorum rahatsız olduysan okuma
Cagirmaz arkadaşım boşuna hayal kurmayinSeven erkek eve çağırmaz demişsiniz ben olayın manevi boyutuyla bakarım eve gitmesi yanlış tamam Ben bekarım burdan evli arkadaşlara sesleniyorum eşleriniz evlilikten önce sizi evine davet etti mi kızlar yoksa seven erkek gerçekten eve çağırmıyor mu
Ben haberdarim sen sıkma canını takma kafana böle şeyleri eglenmene bakkben de akademisyenim okuma yazmamda sorun yok çoğunluk ve azınlık kelimelerinden haberdar mısınız acaba![]()