- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
ne iş yapıyosunuz maaşınız çok güzelmiş :)Valla ben 6 buçuk bin TL maaş alıyorum yetiştiremiyorum gerisini sen düşün artık yani askeri ücretle çalışan bir adam ne yapsın kardeş çok üzücü bir durum halk olarak ayaklansakmiki
aaa subay mısınız yoksa ne güzel :)Benim sorgulamama gerek yok ben zaten askeri personelim kardeş bilmem anlatabildimmi
Hep beraber canım benimofff koptum ya hiç güleceğim yoktu bana moral verdin çok yaşa sen
Allah gercekten iki insanı birbirine yazmışsa ne olursa olsun sonunda kavuşurlar mı? yoksa bu bizim elimizde mi yani eşimizi kendimiz mi seçeriz?Bende eşimle internette tanıştım☺
Bizde birbirimizin fotoğrafını gördük daha sonralar kamera derken alıştık birbirimize
Aylarca yazıştık cesaret edemedim ben hemen buluşmaya...aramızdaki o tılsımın bozulmasından korktum ama nereye kadar yazışacaktımki belki o beni belkide ben onu beğenmeyecektim yüzyüze ama çok şükür öyle olmadı aynı elektriği görüşüncede aldık ve 2,5 sene sonra evlendik
öncelikle kendine güvenmelisin 1.kural bu
Kendine çirkin deme, seni Allah yarattı
Allah'ın yarattığı çirkin olur mu?
Çirkinlik sadece kalplerdedir....
Bakımlı ol, güzel giyin, gülümse...
Bunlar güzelliğine güzellik katar☺
Allah sizi birbirinize yazmışsa zaten korktuğun şey olmayacakinşallah hakkında hayırlısı olur. Sana tavsiyem buluşmadan önce istihareye yat. En büyük hakeme danış kararını ve tevekkül et, O sana doğru yolu gösterecektir
Bütün yorumlarınızı hayranlıkla okuyorum. Ne kadar gerçekçi ve olgun cevaplar veriyorsunuz. İnanın hayatım boyunca ilk kez birini bu kadar içtenlikle takdir ediyorum. Eminim bu sitenin sizden öğrenecek çok şeyi var.sen kendini begen.eminim ki cok guzel kizsin..bir kere gencligin var. elini sallasan ellisi. ama en basta ozguven.
aysel gurel'i bilirsin o kadin bana cok guzel geliyor cunku, ozguveni kadina karizma katiyor. veya okan bayulgen, coguna gore cirkin ama bana gore cok yakisikli cunku zekasini seviyorum. sirf buyuzden gozume asiri karizma geliyor.
is ozguven de yani..kaşta gozde degil.
dimdik git.
belki bekledigin gibi olmayacak begenmeyeceksin
.ne yakisiklilar var teneke gibiler icleri bombos.
Allah gercekten iki insanı birbirine yazmışsa ne olursa olsun sonunda kavuşurlar mı? yoksa bu bizim elimizde mi yani eşimizi kendimiz mi seçeriz?
yani bizim de çaba sarfetmemiz gerekiyor.. anladım anladım teşekkür ederim :) ama şu laf doğru mu kaderinde varsa döner dolaşır seni bulur?Şöyle söyliyim karşımıza çıkan her insan kaderimizdedir ve Allah kendi irademizle seçeceğimiz kişiyi bildiği için onu yazar alnımıza...yani ikisi de birbiriyle bağlantılı bişey. Allah alnımıza yazmıştır ama biz irademizi orda devreye sokarız
Aklımızı da bu yüzden vermiştir zaten
Düşünüp ölçelim tartalım diye...
Seçimlerimizi kendimiz yaparız ama kaderimizde olduğu için yaparız
Umarım anlatabilmişimdir biraz karışık oldu ama
yani bizim de çaba sarfetmemiz gerekiyor.. anladım anladım teşekkür ederim :) ama şu laf doğru mu kaderinde varsa döner dolaşır seni bulur?
Bende eski sevgilimi çok yakışıklı buluyorum ilk zamanlarda kusursuz mükemmel kişilik olduğunu sanıyordum sonrasında tam bir hüsran. O yüzden abartma adamı...Buluşmaya çağırdım hep oyaladı uzun süre konuştuk sanaldan tanıştık fotoda gördük sadece
Ay en sevdiğim asdddgjjdaaFotoğraf paylaş bizimle puanlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?