- 18 Ağustos 2015
- 264
- 75
- 98
- 31
- Konu Sahibi gurbetellerde94
-
Ailesine bağlı biri değil ayrıca o kadar komplike düşünmez. Zaten öyle bir durum olsa direk söyler. Herkese karşı hassas kimseye izin vermezAdam yakında ailesi hakkında dır dır duymamak için şimdiden önlem alıyor. Diyecekki "ben başkası hakkında da konusmadim biliyosun" diyerek senin ailesi hakkındaki sikayetlerinden kurtulacak. Çok akıllıca. . Neyse gerçekten dedikodu ya karşıya da çok iyi bir özellik herkeste olmaz. .
tabi iyi manada yarin oburgun kusme ayrilm durumunda asla arkandan atip tutmaz milletin eski sevgilisi neler ceviriyorİyi anlamda mı?
Ya 3 gün sonrada uyarması sinir ediyor amaen güzelini yapıp senin günaha girmeni engelliyor,zor bulunur bir tip günahtan kaçmak bize nedense garip gelmeye başladı bu tv lerdeki magazin olaylarından sonra
Yok yapmaz. Karakteri müsait değil.tabi iyi manada yarin oburgun kusme ayrilm durumunda asla arkandan atip tutmaz milletin eski sevgilisi neler ceviriyor
Ozmn çok güzel bir huyu var. Kıymetini bilin bence.Ailesine bağlı biri değil ayrıca o kadar komplike düşünmez. Zaten öyle bir durum olsa direk söyler. Herkese karşı hassas kimseye izin vermez
Benimde en yakın arkadaşım. Onunla her tanışan mükemmel olduğunu düşünüyor. Herkesi kendine hayran bırakıyor. Burdaki hanımlar bile ne güzel huy diyorlar yeter ya!ben eşimle dedikodu yapmaya bayılırım,benim en yakınım eşim onunla herşeyi herkesi konuşmıcamda kiminle konuşcam.böyle bi tavır takınsa çok sinir olurdum açıkçası
belki başkalarının yanında olsa ilerde zor durumda kalma diye konuşmanı istemeyebilirde yalnızken nolcak ki niye okadar takmış enteresan huyu öyle demekkiBenimde en yakın arkadaşım. Onunla her tanışan mükemmel olduğunu düşünüyor. Herkesi kendine hayran bırakıyor. Burdaki hanımlar bile ne güzel huy diyorlar yeter ya!
Okuyunca aa ne güzel huylu bir adam diyorsun ama bende de var aynı dert. Ve kesinlikle sinir bozucu birsey başına gelmeyen anlamaz.Olay çok basit asla ortamda olmayan biri hakkında yorum yaptırmaz. Ve kabul kırıcı da olmaz. Sadece o kişi şu anda burada değil ve lütfen hakkında yorum yapmayalım der. Devam edersem yorum yapmayacağım der. Ama asla unutmaz bir cümle bile başkadı hakkında konuşmuş olsam yeri geliyor üç gün sonra 1 cümleyi bunu demiştin o anda ortam uygun değildi ama şimdi uyarım lütfen dikkat et diyor.... Sizce de sinir bozucu değil mi?
Off off bir yandan haklısınızDedikoduyu yspan için sinir bozucu olabilir ama aslinda hepimizin yapması gereken şey bu.
Çok teşekkürler. Siz beni hep anlıyorsunuzOkuyunca aa ne güzel huylu bir adam diyorsun ama bende de var aynı dert. Ve kesinlikle sinir bozucu birsey başına gelmeyen anlamaz.
aaaa kullanıcı adını görmedim bileÇok teşekkürler. Siz beni hep anlıyorsunuz
Yüce Allah'ım (senin bu rahatsızlık duyduğun durumdan) bu incelikte, böyle düşünen, dedikodu yapmayan, Allah'tan korkan bir eş nasip etsin inşaAllah (amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?