Sevgilim dedikodudan nefret ediyor ve beni geriyor!!!

Ailesine bağlı biri değil ayrıca o kadar komplike düşünmez. Zaten öyle bir durum olsa direk söyler. Herkese karşı hassas kimseye izin vermez

ben eşimle dedikodu yapmaya bayılırım,benim en yakınım eşim onunla herşeyi herkesi konuşmıcamda kiminle konuşcam.böyle bi tavır takınsa çok sinir olurdum açıkçası

ben eşimle dedikodu yapmaya bayılırım,benim en yakınım eşim onunla herşeyi herkesi konuşmıcamda kiminle konuşcam.böyle bi tavır takınsa çok sinir olurdum açıkçası
Benimde en yakın arkadaşım. Onunla her tanışan mükemmel olduğunu düşünüyor. Herkesi kendine hayran bırakıyor. Burdaki hanımlar bile ne güzel huy diyorlar yeter ya!

Bazı insanlar bu konuda hassastır . Siz de konuşmayın ne diyeyim .

Biz pek severiz , ben anlatırım o hep dinler genelde (belki eşim de sevmiyor ama ses etmiyor bana , şimdi farkettim yazarken )

Benimde en yakın arkadaşım. Onunla her tanışan mükemmel olduğunu düşünüyor. Herkesi kendine hayran bırakıyor. Burdaki hanımlar bile ne güzel huy diyorlar yeter ya!
belki başkalarının yanında olsa ilerde zor durumda kalma diye konuşmanı istemeyebilirde yalnızken nolcak ki niye okadar takmış enteresan huyu öyle demekki

Dedikoduyu yspan için sinir bozucu olabilir ama aslinda hepimizin yapması gereken şey bu.

Okuyunca aa ne güzel huylu bir adam diyorsun ama bende de var aynı dert. Ve kesinlikle sinir bozucu birsey başına gelmeyen anlamaz.

Bu iyi birsey. Demek baskalarinin yaninda sizin hakkinizda da konusulmasina izin vermez. Tam bir erkege yakisir hareket. Ama insan bazen dertlesmek ister. Ben ogretmenim bazen cocuklara velilere sinirlenip nisanlimla konusuyorum. Dedikodu amacli degilde mesela bir cocugun velisi benimle bu sekilde konustu sinirlendim gibisinden. Eger ben anlatinca nisanlim sus anlatma derse bozulurum. Insan paylasmak istiyor

aslında bir erekeğe yakışanda bu ama biz en çok onlarla konuştuğumuz için dahil olsun istiyoruz dedikodularımıza.Ciddi anlamda birini çekiştirdiğiniz dedikodularmı yoksa başkası hakkında bir olayı kendi yorumunuzu katmadan anlatsanızda aynısınımı yapıyor

Yüce Allah'ım bana (senin bu rahatsızlık duyduğun durumdan) bu incelikte, böyle düşünen, dedikodu yapmayan, Allah'tan korkan bir eş nasip etsin inşaAllah (amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…