sevgilim dişlerini fırçalamıyor :(

gerçekten mide bulandırıcı bencede incitmeden söyleyin..insanın ilk önce kendine saygısı olmalı..bide insan azıcık kız arkadaşından utanır yahuu hiçmi utanmıyor acaba?? :26:

bu zamanda deodorant kullanmayan ve diş fırçalamayan insanlar var cidden yaaa
kırılsın boşver söyle ajkooomlu cilveli bişeyler yap kandır
olmadı öpme bak nasıl fırçalıyo

dert midir bilmiyorum ama uzun zamandır aklıma takılıyor. ben bazı konularda çok hassasım daha doğrusu doğru olanı yaptığımı düşünüyorum fakat bazen bu durum beni zora sokabiliyor. her gün günde en az bir kere dişlerimi fırçalarım, her gün çorap değiştiririm, iç çamaşırımı sık sık kontrol ederim, insan bedenindeki doğal kokulardan, tükürükten vs çok tiksinirim.

erkek arkadaşımın dişlerini fırçalamak gibi bir alışkanlığı yok. bunu ona söylemek istiyorum ama nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. sigara da kullanıyor. ağzı bataklık gibi kokuyor. ve yanımdayken sürekli öpüşmek istiyor. onu kıramıyorum. ondan bu yüzden soğumaktan, onu arzulamaktan vazgeçmekten korkuyorum. sırf bu yüzden benim de dişlerimi fırçalamaktan kaçındığım oluyor :( çünkü ağzım temizken kötü kokuları daha çok hissediyorum.

bunu ona söylemeliyim ama nasıl? ya da söylemeden nasıl hissettirebilirim?

senın işin kolay kı sigara içiyomus onu kırmadan soylersın bunu one atarak nane falan alsın senın kokunu çok sevıyorum ama sıgara kokusunu sevmıyorum içtikten sonra nane yesen ya da fırçalasan nasıl olur desın o da artık anlar heralde senı öpmeyı sevıyorum ama sıgara kokusundan rahatsız oluom dersın ne bilim artık daha suslu cumleler kurarsın bunu kabullenecek bırı dıılsın vucut kokularından ırenıorsun bı zaman sonra soğuyabılırsın sevdıceğinden

hala inanması zor geliyor ama benim çevremde de dişini fırçalamayan çok erkek arkadaşım var
Bırak gidip sevgilimi öpmeyi, ben kendi kendime bile oturamam dişlerimi fırçalamadan
Kırılma söz konusu değil, yanında diş fırçası ve macunu taşımasını iste cunku ben taşıyorum mesela ve sevgilimin de taşımasını isterim

Tamam sevgili olayı yalan, eski sevgililerim fırça ile gezmiyordu ama Allahtan agız kokusu problemi yaşamadım hiç
ama yaşasaydım direk söylerdim bunun kırılması olmaz

Allah'ım sigaralı pis ağzıyla öpüşmeye nasıl katlanıyorsunuz? Oruçlu oruçlu kusucam şimdi. Canım hiç ima falan etme erkekler gerizekalıdır imadan anlamazlar dümdüz yüzüne vurucaksın. O utansın hem bu ne düşüncesizlik hem ağzınla mikrop saç hem de öpüşmek iste. Iyyyy pis mahluk yaa:41:

:60: kesinlikle .........

Back
X