Sevgilim eski sevgilisine bakmış

Cahil Filozof

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2015
810
864
103
31
Sevgilim faceden eski sevgilisine bakmış. Sürekli ağlıyorum onu unutamadıysa diye. Uzak ilişkisi bir de bizimkisi. Ne yapmalıyım? Çok seviyorum sevildiğimi de hissediyordum kötü davranışı yok ilgili evlilik hazırlıgındaydık para biriktiriyordu ama çok yaralandım canım çok acıyor

Ben eski sevgilisini merak etmeyen erkek olduğuna inanmıyorum.

Ama meraktan fazlası olsaydı bakmakla yetinmezdi.

Bakmakla yetindiğinden de eminseniz üzülmeyin.

Öylesine amaçsızca bakmıştır sadece. Yani içinde hala duygusu kaldığı için falan değildir. Hem siz nereden öğrendiniz? Hesaplarını karıştırıyorsanız size tavsiyem; yapmayın. Bu size zarar verir yalnızca ve güveni zedeler. Nişanlınızın sürekli kontrol edildiğini düşünmesinin sonuçları da iyi olmaz. Sizi seviyorsa, emek veriyorsa ve dürüst bir beyse boşuna ilişkinizin tadını bozmayın.

Ben eski sevgilisini merak etmeyen erkek olduğuna inanmıyorum.

Ama meraktan fazlası olsaydı bakmakla yetinmezdi.

Bakmakla yetindiğinden de eminseniz üzülmeyin.
bir mesajlaşma oldugunu düşünmüyorum ya da herhangi bir görüşme. aramızda o kadar boşluk yok yani ama bilmiyorum çok kötü bir his..

para biriktiriyor, alcagımız eşyaları bile kararlaştırıyoruz. o kadar çok üzgünüm ki

E tamam sevimli bir şekilde ilerliyor iste iliskiniz.

Ben de cok mutlu oldugum bir iliskideyim ve eski sevgilime benden hoslananlara falan girip bakıyorum ara ara. Ne demek bu onlara aşığım mı ya da unutamadm mı? Asla. Sadece merak o kadar. Iclerinden beni cok üzenler de vardı ki bunlardan biri eski sevgilimdi, girip bakıyorum insallah perişan olmustur asla mutlu olamamıstır diye. Ve suan hayatımdaki kisiye körkütük aşığım gözüm ondan başkasını görmüyor.

Sen kendini de iliskini de yıpratma bosver. Alacağı esyalari kararlastırıyormus adam iste ne güzel, bu zamanlarn keyfini çıkarın :)

hesabının şifresi yok ben tesadüfen gördüm. sürekli bir şeylerini kurcalıyorum ve bu durum beni de sıktı biliyorum ki onu da. güvenmiyorsun sürekli her şeyi sorguluyorsun diye bağırdı bir de bana. oysa ben affettirmesini beklerken. bir kadın iş için bile yazsa bak bana bu yazdı şunları konuştuk diyen birisi çok üzüldüm

yorumunuz çok iyi geldi. umarım ilişkinizde çok çok mutlu olursunuz Allah bozmasın :)

Meraktan bakmistir bu kadar anlam yuklemeyin. daha farkli bir seyler yapsa o zaman anlam yukle.

yorumunuz çok iyi geldi. umarım ilişkinizde çok çok mutlu olursunuz Allah bozmasın :)

Amin canım allah senin iliskini de bozmasın. Kıskanclik zor bir duygu biliyorum, ama o zamanlarda kendine telkin et boyle bir duygu yok ben abartıyorum diye. Ne güzel sevgilin söylüyormuş da sana kimle konusuyorsa. Onu da bunaltma sen de bunalma. Bu tatlı zamanlarınızda keyfinizi hic kacırmayın ustelik uzaktasiniz da sarılma opme ihtimaliniz de az. Küsseniz ağız tadıyla barısamycaksınız falan filan.

Rahatsız oldugunuz konuları soyleyin ama bunu kıskançlık kisvesi altında yapmayın. Bu sefer sevgiliniz daha iyi anlar sizi ve tepki gostermez :)

Ben bagırıp üstte çıkmak istemesine takıldım sevgilin tam bir çakal adammış gerçekten.. Ben böyle bir halt karıştırsam elim ayagıma dolanır ne bilim bu adam profesyonel, bence uzak dur , ayrıl. sebebi bakması değil sana bagırıp üstte çıkmaya çalışması ben bile sinir oldum aynısı sen yapsan eski sevgiline baksan ne derdi sor bakalım , ayrıl net!

paniklemesini dediğiniz gibi bastırarak yaşadı sanırım. benim de imalarımdan sonra.

sakinleştim, konuşuyoruz. haklısınız ne küsmeyle çare oluyor ne triple. sakince konuşup derdimi anlatmak doğrusu. tekrar teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…