- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
uzaktan ilişki yaşadıgımız için silse de göremem sanırım artık..facebooku açıkken hareketler dökümüne girdiğinizde solda menü oluyor onun en altından genişletin ve ara kısmı var oraya girildiğinde gelmiş geçmiş tüm girip çıktığı profilleri görürsünüz tabi silmediyse :) eğer açıkken bulursanız bi bakın bakalım bi kerelik mi yoksa daimi bir şey mi
bakmayacagına söz verdi. eski sevgili muhabbeti olmayacak bir daha diye konuştuk ama..facebooku açıkken hareketler dökümüne girdiğinizde solda menü oluyor onun en altından genişletin ve ara kısmı var oraya girildiğinde gelmiş geçmiş tüm girip çıktığı profilleri görürsünüz tabi silmediyse :) eğer açıkken bulursanız bi bakın bakalım bi kerelik mi yoksa daimi bir şey mi
insan neden merak eder ki.. gerçekten benim için çok yaralayıcı oldu buZaman zaman ben de bakiyorum. Bu onlari umutamadigim anlamina mi geliyor? Hayir. Meraktan sadece.
ya aslında ben bir kere gördüm. uzak mesafe ilişkisi oldugu için malesef bakma imkanım çok yok. facebook şifresi yoktu bende. verdi ama girip bakmicam asla.Bir defa mı bakmış?
Bir de bunun her gün düzenli olarak bakan modelleri var okuyoruz burada.
Meraktan bakmıştır bir amacı yoktur bence.
evet çok üzüldüm çokMeraktan....ama iste merak olmasi da kotu ...
Ne güzel yazmışsın :)))"Ne yapıyorsun allah belanı verdi mi insallah?" Diye bakmıştır. Bosver evlilik hazırlıgındaysa seninle seviyor demektir.
boşuna mıdır gerçekten?Boşuna kendini üzüyorsun, yapma.
teşekkür ederim yorumunuz içinMeraktandır, bence unutamadığından değil..
bir de şimdi ben başladım kızın profiline bakmaya.
anlamsız kıyaslamalar felan.
teşekkür ederim yorumunuz için.Bence sadece meraktan bakmıstır insanlık hali yani.Kavga edilicek bi konu ama ayrılmaya değer bi durum değil bence.Çok büyütmem.
anladım çok sağolun :)Boşuna kendine dert çıkarma, bende geçen teeee üniversitede ki erkek arkadaşıma baktım ne var bunda. Napıyo ne ediyo evlendin mi felan diye merak ettim. Eşim de belki bakmıştır zamanında eski sevgilisine felan, olabilir yani bu gayet normal bence, takma bu kadar
Sevgilim faceden eski sevgilisine bakmış. Sürekli ağlıyorum onu unutamadıysa diye. Uzak ilişkisi bir de bizimkisi. Ne yapmalıyım? Çok seviyorum sevildiğimi de hissediyordum kötü davranışı yok ilgili evlilik hazırlıgındaydık para biriktiriyordu ama çok yaralandım canım çok acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?