Sevgilim eski sevgilisine bakmış

Ben de merak edip taa ortaokulda sevdiğim çocuğun bile profiline bakarım arada. İçimde duygu kaldığı için değil, sadece merak ettiğim için. Sevgiliniz de merakına yenik düşüyordur, hepsi bu :)

Ben de merak edip taa ortaokulda sevdiğim çocuğun bile profiline bakarım arada. İçimde duygu kaldığı için değil, sadece merak ettiğim için. Sevgiliniz de merakına yenik düşüyordur, hepsi bu :)
böyle söyledikçe siz çok ferahlıyorum teşekkür ederim

haklısınız belki sizin gibi olgun düşünemediğim için belki de canımı bu kadar acıttı

sevgilim çok güzel bir sürpriz hazırlamış, mumlar hediyeler çiçekler.. sanırım aklında o kız olsaydı hala bana bunları yapmazdı değil mi?

Ben ilk aşkımdan son aşkıma kadar hepsini stalklıyorum
Hatta sinir olduğum kızları da stalklıyorum
Eski platoniklerimi, eskiden bana platonik olanları..

Ohoo listem çok uzun
Sevmediğim insanların hesabına, sevdiklerimden çok bakarım.. Hatta sevdiklerime pek bakmam bile

Yani normal bişey üzülme.. Merak etmiştir. Mesela ben sıfır duyguyla bakıyorum. Ne sinirli-ne bilmemne.. Düz bi şekilde bakıyorum öyle, meraktan sadece.. Hatta rutine bindi

Onu unutmasa, onla olurdu, seninle değil. Demek ki sevdiği sensin

sürpriz hazırlamış, mumlar hediyeler çiçek almış, çok mutlu oldum. sizce de onu unutamasa içinde uhte kalsa bunları bana neden yapsın ki değil mi?
kusura bakmayın bu meseleye o kadar takıldım ki kendi içimde halletmeye çalışıyorum

Canım benim, sevgilin seni çok seviyor, emin ol. zaten sevmese, aklı onda olsa fark ederdin. Arama geçmişini görmesen, aklına bile gelmeyecekti dimi bu ihtimaller?

Eski sevgiliyi-düşmanı-dostu.. Yani şuan arasının iyi olmadığı, hayatından çıkardığı insanları araması, onları tekrar hayatında istediği anlamına gelmez.. Hayatında istese, hayatına sokmak için çabalardı onu. Senden de uzaklaşırdı.. Üzme artık kendini, takma kafana..

Yani benim sevgilim olsa, o da eski sevgilisini arasa, ben de senin gibi endişelenirdim kesin, ben de acaba unutamadı mı derdim, ben de kıskanırdım.. Boşu boşuna kendimi yiyip bitirmiş olurdum. Aşıkken insan çok daha farklı davranıyor. O yüzden kendine engel olmaya çalış.. Bu düşünceleri sil at zihninden. Zamanla zaten bu düşünceler silinecek, ama daha hızlı silmek de senin elinde.. Üzme artık kendini

Çok teşekkür ederim haklısınız :)

ben de bakarım ara ara.
hiç bişey hissetmeksizin.
ve kocamı çok seviyom.
ex umrumda değil.
bilmem anlatabildim mi?

hahaha bu yorumu okumadan önce bende baktım eski sevgilime hem de içimde gram sevgi olmadığı halde . Ben merak ettim evet sürünüyormu diye baktım yok sürünmüyormuş bulmuş birini evleniyormuş . Nasıl ya dedim hani herkes hakettiğini yaşıyormuş demekki HERKES yaşamıyormuş . Neyse sende takılma bende olsam kıskanırdım acaba mı diye ama benim gibi o da meraktan bakmış olabilir. Ama şöyle bişi varki hayatımda biri varken eski sevilerime bakmak aklımın ucundan bile geçmedi. Kişiye göre değişir tabi ama sen içini ferah tut.Tamamen merak olduğunu düşünüyorum.

Hiç bir şey yapma , tartışmaya bile değmez güveniyorsan olay bitmiştir. Bende arada sırada bakarım eskilere Adı üstünde eski meraktan başka bir açıklaması yok.

Hiç bir şey yapma , tartışmaya bile değmez güveniyorsan olay bitmiştir. Bende arada sırada bakarım eskilere Adı üstünde eski meraktan başka bir açıklaması yok.
teşekkür ederim, yine de kötü oldum ve tartıştık biraz. geçen gün sürpriz hazırlamış birazcık gönlümü aldı:)

teşekkür ederim.. merakına yenik düşmüş diye düşünmesi benim için de en iyisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…