Sevgilim esmer olduğum için beni beğenmiyor

Erkeğin fikri neyse zikri de odur. Bir de tutmuş bunu bir ortamda söylemiş. Ben olsam buzzzz gibi soğurdum.

Beğenmiyorsa neden sevgili olmuş? İzmirli mi bu şahıs? Senin memleketinde güzel kızlar var falan denmesinden çıkarımım bu oldu. Bu ülkede izmirli milliyetçiliği\ırkçılığı diye bir şey var. Ben olsam direk ayrılırdım

Sizle tanışırken, sevgili olurken gözleri bağlımıymış beyefendinin acaba !
Beğenmiyoduysa sevgili olmasaymış yani böyle şom ağızlılığa gerek yok

Erkeklerin tamamına yakını sarışın sever. Çok az tanıdığım esmer seviyor. Ancak bunu dile getirmek hoş değil elbette. Uyarın, konuşun neden sizle beraber?

Memleketi nereki güzel kızlar varmış... Umarım o malum şehir dgldşr zira gittiğimde tek güzel görmemiştim,, Adapazarında bile ne güzel kızlar var... Ama o malum şehirde ı ıh... Şehrin adını bilerek yazmıyorum, alıntılarka uğraşamam..

Biraz temkinli ilerleyin, gözlem yaparak. Zaten niyeti farklı ise yakında çıkar kokusu. Bir daha böyle bir muhabbet olursa da direk ayrılın böyle mantıksız iş olur mu yavvv.

Ya ben sarışının önde gideniyim sarı saç, ten beyaz ,gözler yeşil 5 yıldır saçımı kaşımı siyaha boyuyorum yazın hep bronz geziyorum vallahi ben esmer doğmak isterdim esmer kadınlar daha güzel oluyor o sevgiline sen kendi tipine bak önce de görsün dünya kaç bucak te Allam ya

Erkeklerin tamamına yakını sarışın sever. Çok az tanıdığım esmer seviyor. Ancak bunu dile getirmek hoş değil elbette. Uyarın, konuşun neden sizle beraber?
Yok artok daha neler
Avrupa ya hiç gitmedin galiba
Almanlar isveçliler esmere bayılır
Güzel kadın esmerse de güzel sarışınsa da
Sadece sarışın olmak güzellik kriteri değil boy pos endam fizik bunlar daha önemli
Bırak erkekler konuşsun bence bu konuda
Dünyadaki bütün erkeklerle sohbet ettin heralde

Siz de şöyle kaslı biskolata erkekleri gibi adamlardan hoşlandığınızı söyleyin napıcak bakalım.
Yani sevgiliniz nasıl değilse öyle adamlardan.

Saygısızlık...

Türklerin güzellik kriteride beni yiyip bitiriyor... Türkler renklere takılır, yabancılar kemik yapısına biçime bakar hangisi doğru olan bilin bakalım

Yahu, esmer olduğunuzun farkında olmadan mı ilişkiye başladı bu insan?
İlişkiye başladıktan sonra "ben aslında sarışınlardan hoşanırım" diyen bir tiple niye berabersin?
Seni kendin ile sorgulatan bir insanı hayatında niye barındırıyorsun?

İnsan karşısındakini ya olduğu gibi kabul eder ya da etmez.
Birden sarışın olamayacağına göre??

Uzaklaşın derim.
Gerek yok böyle saçma ilişkilere.

İnsanın beğendiği genel bi tip olabilir ama bu illaki onun dışında hiçkimseyi beğenmediği anlamına gelmez.. Mesela ben kumral erkekleri beğenirim ama bu bir burak özçivit'i bir kıvanç tatlıtuğ'u beğenmediğim anlamına gelmez.. Eski eşim bayaa esmerdi, şimdiki eşimde kurmaldan esmere dönük gibi ama beğendim ki evlendim di mi Tabi bunu sizin yanınızda belirtmesi çok öküzce ve ergence bir davranış bu 1.. İkincisi de memleketteki güzel kızlar muhabbetini de, o arkadaşının sizin ondan daha güzel olduğunuz imasından sonra ezikliğinden kompleksinden yapmış.. Yani sizi beğenmediğinden değil de kompleksli ve ergen olduğu için bu arkadaşı terketmenizi öneririm.

Bana şey gibi geldi, gururuna yedirememiş

Hani demişler ya yanınızda "Sen daha güzelsin sevgiline göre" diye

Senin sevgilin olduğuna emin misin?

Ne curretle oyle konuşabiliyor hemen cikar hayatindan hemen.

Sizinle esmer olduğunuzu bilerek başlamış ilişkiye değil mi? Demek ki o kadar da önemli değilmiş. Genel olarak beğendiği bir profil varmış ama sizi tanıyınca bunu önemsemeyerek ilişkiye başlamış. Bu demek değil ki sizi beğenmiyor, hoşuna gitmiyorsunuz. He ortamda dillendirilmesi hoş olmamış ama birebirde söylese bunu çok da sorun etmezdim ben olsam. Ki sıfır popo adama Pascal Nouma poposundan bahsetmişliğim var, taksa kesin terk edilmiştim.

Böylesine pabuç bırakmayın, sarışın seviyorsa sarışın bulsun. Hem sizle beraber hemde yetmiyorsa , denilecek bir şey yok. Kendilerini kral sanan ve onu böyle begeniyorum şu böyle olmalı diyen insanlara saygı duymuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…