- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu? diye sorarlar adama:))Merhaba hanımlar daha çok yeni bir ilişkim var iyi anlaşıyoruz ve ben baya da seviyorum. Geçen gün arkadaşlarla otururken konu açıldı ve sarışın kadınlardan hoşlandığını söyledi. Baya üzüldüm çünkü ben esmerim ve sarışın bir yakın arkadaşı var belki de kıskandım yani. Bugün konusunu açtım şakayla karışık olay farklı yerlere gitti bir arkadaşı sevgilime senin memleketinde güzel kızlar var neden lostla berabersin gibi bi şey demiş. Bunu bana söylemesine çok şaşırdım ve inanmakla inanmamak arasında kaldım. Çünkü biz o gün otururken arkadaşımız bi patavatsızlık yapıp benim ona göre daha güzel olmamla alakalı bi şey söyledi. Yani kafam çok karışık çok iyi anlaşıyoruz falan ama bi yandan da güvensizlik oluştu bende. Sizce ne yapmam lazım
Bana söylediği şey de doğru gelmedi. Biriyle beraberken başkasını sevecek kadar yakınlaşabilmek bence aldatmak gibi bir şey. Bi de daha iyisi elbet bulunur güzelin güzeli iyinin iyisi var insanı özel yapan aradaki paylaşımlar kendi şahsına özgü detaylar değil midir? İlk hoşumuza giden insan için ayrılmalı mıyız? Zihniyeti bana çok bencilce geldiDüşünmeden konuşan biri sevgiliniz. Söylediği yanlış değil, biriyle beraberken aklımız başkasına kayarsa elbet birlikte olduğumuz kişiden ayrılmalıyız dürüst insan olan bunu yapmalı. Ama bu fikirlerini sizi kırarak söylüyor. Hiç hoş değil.
Elindekini değerlendirmek niyetinde olduğunu düşünüyorsanız kendinizi bu duruma sokmak yerine uzaklaşın.
Merhaba hanımlar daha çok yeni bir ilişkim var iyi anlaşıyoruz ve ben baya da seviyorum. Geçen gün arkadaşlarla otururken konu açıldı ve sarışın kadınlardan hoşlandığını söyledi. Baya üzüldüm çünkü ben esmerim ve sarışın bir yakın arkadaşı var belki de kıskandım yani. Bugün konusunu açtım şakayla karışık olay farklı yerlere gitti bir arkadaşı sevgilime senin memleketinde güzel kızlar var neden lostla berabersin gibi bi şey demiş. Bunu bana söylemesine çok şaşırdım ve inanmakla inanmamak arasında kaldım. Çünkü biz o gün otururken arkadaşımız bi patavatsızlık yapıp benim ona göre daha güzel olmamla alakalı bi şey söyledi. Yani kafam çok karışık çok iyi anlaşıyoruz falan ama bi yandan da güvensizlik oluştu bende. Sizce ne yapmam lazım
Direkt bana demedi yanımızdaki 3. Kişiyle konuşurken dedi. Fark etmez zaten o ortamda ben de vardım ve bozuldum. İltifat falan da ediyor hep sarılır sürekli buluşmak ister ama bu tarz şeyler beni soğuttu sanırımYa ben böyle şeylere , Böyle insanlara gerçekten aşırı sinirleniyorum ..Kusura bakma ama bence kendisi çok kalitesiz birisi .. Adam sevgilisiyle böyle konuşur mu tam tersine hayatında olduğun için seni yüceltmesi lazım iyiki benim hayatımdasın iyiki benimlesin demesi lazım ... sarışın seviyorsa gitsin sarışın bulsun.. Ne Diye senin vaktini alıyor ki.. !! Seninle böyle konuşuyorsa demekki içine sindirememiş nokta.. Emin ol dışarda seni mutlu edecek, bu Şekilde rencide etmeyecek bir sürü erkek var ..!!! Bu tarz bir öküzle vakit kaybetmemeni tavsiye ederim ..tam Bir öküz ya bir kızla Hele de sevgilisiyle böyle konuşulur mu .. !! sinirlendim şimdi durduk yerde..!!
Bencilce evet, ama ilk görüşte aşık oldum yanıyorum bitiyorum tipi bir insansa devam edip sizi kandırmasındansa dürüstçe gitsin daha iyi. Yoksa ben de sizin gibi düşünüyorum, ilişki dediğimiz paylaşımlarla güzel ve değerli oluyor.Bana söylediği şey de doğru gelmedi. Biriyle beraberken başkasını sevecek kadar yakınlaşabilmek bence aldatmak gibi bir şey. Bi de daha iyisi elbet bulunur güzelin güzeli iyinin iyisi var insanı özel yapan aradaki paylaşımlar kendi şahsına özgü detaylar değil midir? İlk hoşumuza giden insan için ayrılmalı mıyız? Zihniyeti bana çok bencilce geldi
Ayrıldım. orda burda sürtüyor şuan o club senin bu bar benimSon durum nedir acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?