Sevgilim esmer olduğum için beni beğenmiyor

Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu? diye sorarlar adama:))

Bana söylediği şey de doğru gelmedi. Biriyle beraberken başkasını sevecek kadar yakınlaşabilmek bence aldatmak gibi bir şey. Bi de daha iyisi elbet bulunur güzelin güzeli iyinin iyisi var insanı özel yapan aradaki paylaşımlar kendi şahsına özgü detaylar değil midir? İlk hoşumuza giden insan için ayrılmalı mıyız? Zihniyeti bana çok bencilce geldi

Ayrılman lazım. En temizi. Daha çok yeniyken bunları söylüyorsa ileride iyice söylenecek demektir.

Ya ben böyle şeylere , Böyle insanlara gerçekten aşırı sinirleniyorum ..Kusura bakma ama bence kendisi çok kalitesiz birisi .. Adam sevgilisiyle böyle konuşur mu tam tersine hayatında olduğun için seni yüceltmesi lazım iyiki benim hayatımdasın iyiki benimlesin demesi lazım ... sarışın seviyorsa gitsin sarışın bulsun.. Ne Diye senin vaktini alıyor ki.. !! Seninle böyle konuşuyorsa demekki içine sindirememiş nokta.. Emin ol dışarda seni mutlu edecek, bu Şekilde rencide etmeyecek bir sürü erkek var ..!!! Bu tarz bir öküzle vakit kaybetmemeni tavsiye ederim ..tam Bir öküz ya bir kızla Hele de sevgilisiyle böyle konuşulur mu .. !! sinirlendim şimdi durduk yerde..!!

Direkt bana demedi yanımızdaki 3. Kişiyle konuşurken dedi. Fark etmez zaten o ortamda ben de vardım ve bozuldum. İltifat falan da ediyor hep sarılır sürekli buluşmak ister ama bu tarz şeyler beni soğuttu sanırım

Bencilce evet, ama ilk görüşte aşık oldum yanıyorum bitiyorum tipi bir insansa devam edip sizi kandırmasındansa dürüstçe gitsin daha iyi. Yoksa ben de sizin gibi düşünüyorum, ilişki dediğimiz paylaşımlarla güzel ve değerli oluyor.

ben memleketinde güzel kızlar var lafını anlamadım. yabancı mı bu çocuk.
iyi değerlendirmek lazım. bazen insanlar öyle söyleyiverirler ama çok bir anlamı yoktur

Boş bulunup demiş olabilir çoğu insanın kafasında bir ideal tip vardır.herşey dış görünüş değil.esmersiniz diye sizi beğenmeyecek değil sadece genel olarak sarışınları beğeniyordur.insan beğenmediği biriyle neden birlikte olsun.

Benim esimin de hayali esmer yeşil gözlüymus ben kumral ela gözlüyüm bu ve bunun gibi bir çok lafını bekarken duysaydim ayrılma sebebim olurdu,hayallerini yaşamalısın diye poposuna koy tekmeyi dönerse senindir dönmediyse senin olmamıştır zaten

Madem öyle sizde onu sevgiliniz yapmayın bu sözünden sonra. Arkadaslariniz da çok itici ve arkadas gibi gelmediler hiç bana.
Büdü: sarışın seviyordum ama sana aşık oldum vs gibi konuştu ise problem olmaz ama arkadaslar hala sıkıntı

Ben sarışın erkekleri beğeniyorum daha çok ama gidip de hiçbir sevgilimin yüzüne ben sarışın seviyorum demedim.Terk edilmeden siz terk edin bence.

Ayrilin yolun basindayken.

Su herkesteki sari sevgisini de anlamiyorum.
Kendim sariyim. Keske söyle kara kasli gözlü belime kadar simsiyah sacli olsam.
Koca gözler, uzun kirpikler

O nasil bi kabalik ya.
Bende sarisin renkli gozlu erkek kadin cocuk gorunce masallah ne guzel derim sewerim sarisinligi kendjm esmerim esimde bilir oda kumraldir.Begenmek baska bisi bunu sanki siz cirkin gibi ifade etmek bambaska bisi.

Begendigim insanlar hep kara kaş kara gözdü ama eşim kumral ela gozlu bir insan. Hicte demedim bende boyle begeniyorum diye. Ayrica eşimde bana dese ciddi kavga cikarirdim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…