- 12 Mayıs 2014
- 6.177
- 3.525
- 198
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Ben Türk erkeklerinden bahsediyorum. Yurtdışında esmerler revaçta, bizzat şahidim.. gereksiz uzatmışsınız, esmersiniz galibaYok artok daha neler
Avrupa ya hiç gitmedin galiba
Almanlar isveçliler esmere bayılır
Güzel kadın esmerse de güzel sarışınsa da
Sadece sarışın olmak güzellik kriteri değil boy pos endam fizik bunlar daha önemli
Bırak erkekler konuşsun bence bu konuda
Dünyadaki bütün erkeklerle sohbet ettin heralde
Terbiyesizce davranmış. Siz ne tepki verdiniz peki? Her ten rengi güzeldir ama esmer olmak dünyanın en güzel şeylerinden biri benim için siyahilere dönmek istersem güneşin altında 1 saat kalarak bunu yapabilirim meselaMerhaba hanımlar daha çok yeni bir ilişkim var iyi anlaşıyoruz ve ben baya da seviyorum. Geçen gün arkadaşlarla otururken konu açıldı ve sarışın kadınlardan hoşlandığını söyledi. Baya üzüldüm çünkü ben esmerim ve sarışın bir yakın arkadaşı var belki de kıskandım yani. Bugün konusunu açtım şakayla karışık olay farklı yerlere gitti bir arkadaşı sevgilime senin memleketinde güzel kızlar var neden lostla berabersin gibi bi şey demiş. Bunu bana söylemesine çok şaşırdım ve inanmakla inanmamak arasında kaldım. Çünkü biz o gün otururken arkadaşımız bi patavatsızlık yapıp benim ona göre daha güzel olmamla alakalı bi şey söyledi. Yani kafam çok karışık çok iyi anlaşıyoruz falan ama bi yandan da güvensizlik oluştu bende. Sizce ne yapmam lazım
Siyah saçlı açık tenliyim solaryuma giriyorum esmer olmak için tırsa tırsaBen Türk erkeklerinden bahsediyorum. Yurtdışında esmerler revaçta, bizzat şahidim.. gereksiz uzatmışsınız, esmersiniz galiba
Komik olan sizsiniz. Uzayda mı yaşıyorsunuz? Türk erkekleri sarışın kadına bayılır. Belli bir kesim demenize ayrıca güldüm. Ne çıktı anketinizde? O kesim kimlerden oluşuyor? Esmer olduğunuzu saldırgan üslubunuzdan anladım zaten. Bir teşhiste daha bulunayım. Bayağı sorunlu birisiniz ve sorunlarınızı muhataplarıyla çözemediğiniz için bu kadar basit bir yoruma fatura kesmeye çalışıyorsunuz.Siyah saçlı açık tenliyim solaryuma giriyorum esmer olmak için tırsa tırsa
Bence Türk erkeklerindede öyle birşey yok
Sarışınlara hayranlıkla bakan tipler belli kesimden zaten
Uzatmıyorum sadece komik geldiniz
Sizde sarışınsınızdır kesin hatta fake olanlarından:))
Sarışın değilim bu arada. Ama eğer istersem yaparım sorun değil. Solaryum demişsiniz de, cildiniz fake yani. Neyse sorun yok, kim kendini nasıl güzel hissederse öyle yapsın. Bu kadar dert edinmeyin..Siyah saçlı açık tenliyim solaryuma giriyorum esmer olmak için tırsa tırsa
Bence Türk erkeklerindede öyle birşey yok
Sarışınlara hayranlıkla bakan tipler belli kesimden zaten
Uzatmıyorum sadece komik geldiniz
Sizde sarışınsınızdır kesin hatta fake olanlarından:))
Hiçbiri. Çünkü estetik algısı kişiseldir, doğru ya da yanlış yoktur.Türklerin güzellik kriteride beni yiyip bitiriyor... Türkler renklere takılır, yabancılar kemik yapısına biçime bakar hangisi doğru olan bilin bakalım
Sevgiliyken boyle konusan evlenince hic begenmez ilk firsatta bi sarisinla aldatirMerhaba hanımlar daha çok yeni bir ilişkim var iyi anlaşıyoruz ve ben baya da seviyorum. Geçen gün arkadaşlarla otururken konu açıldı ve sarışın kadınlardan hoşlandığını söyledi. Baya üzüldüm çünkü ben esmerim ve sarışın bir yakın arkadaşı var belki de kıskandım yani. Bugün konusunu açtım şakayla karışık olay farklı yerlere gitti bir arkadaşı sevgilime senin memleketinde güzel kızlar var neden lostla berabersin gibi bi şey demiş. Bunu bana söylemesine çok şaşırdım ve inanmakla inanmamak arasında kaldım. Çünkü biz o gün otururken arkadaşımız bi patavatsızlık yapıp benim ona göre daha güzel olmamla alakalı bi şey söyledi. Yani kafam çok karışık çok iyi anlaşıyoruz falan ama bi yandan da güvensizlik oluştu bende. Sizce ne yapmam lazım
Merhaba hanımlar daha çok yeni bir ilişkim var iyi anlaşıyoruz ve ben baya da seviyorum. Geçen gün arkadaşlarla otururken konu açıldı ve sarışın kadınlardan hoşlandığını söyledi. Baya üzüldüm çünkü ben esmerim ve sarışın bir yakın arkadaşı var belki de kıskandım yani. Bugün konusunu açtım şakayla karışık olay farklı yerlere gitti bir arkadaşı sevgilime senin memleketinde güzel kızlar var neden lostla berabersin gibi bi şey demiş. Bunu bana söylemesine çok şaşırdım ve inanmakla inanmamak arasında kaldım. Çünkü biz o gün otururken arkadaşımız bi patavatsızlık yapıp benim ona göre daha güzel olmamla alakalı bi şey söyledi. Yani kafam çok karışık çok iyi anlaşıyoruz falan ama bi yandan da güvensizlik oluştu bende. Sizce ne yapmam lazım
Ya evet evet öyle diyeyim de mutlu olKomik olan sizsiniz. Uzayda mı yaşıyorsunuz? Türk erkekleri sarışın kadına bayılır. Belli bir kesim demenize ayrıca güldüm. Ne çıktı anketinizde? O kesim kimlerden oluşuyor? Esmer olduğunuzu saldırgan üslubunuzdan anladım zaten. Bir teşhiste daha bulunayım. Bayağı sorunlu birisiniz ve sorunlarınızı muhataplarıyla çözemediğiniz için bu kadar basit bir yoruma fatura kesmeye çalışıyorsunuz.
Elimde bu var şimdilik bunla takılayım ilerde kafama uygun birisi olursa ayrılırım onunla olurum zihniyeti taşıyor gibi geldi bana. Çünkü yine benim yanımdayken “biriyle beraberken başka birinden hoşlanabiliriz öyle bir durumda diğeriyle ayrılınılır” tarzı bi şeyler. Bunu diyen insan ağlayarak beni bırakma da diyor cidden artık kafam çok karıştıSizinle esmer olduğunuzu bilerek başlamış ilişkiye değil mi? Demek ki o kadar da önemli değilmiş. Genel olarak beğendiği bir profil varmış ama sizi tanıyınca bunu önemsemeyerek ilişkiye başlamış. Bu demek değil ki sizi beğenmiyor, hoşuna gitmiyorsunuz. He ortamda dillendirilmesi hoş olmamış ama birebirde söylese bunu çok da sorun etmezdim ben olsam. Ki sıfır popo adama Pascal Nouma poposundan bahsetmişliğim var, taksa kesin terk edilmiştim.
Dengesiz ve psikolojisi bozuk birisi bu net...Elimde bu var şimdilik bunla takılayım ilerde kafama uygun birisi olursa ayrılırım onunla olurum zihniyeti taşıyor gibi geldi bana. Çünkü yine benim yanımdayken “biriyle beraberken başka birinden hoşlanabiliriz öyle bir durumda diğeriyle ayrılınılır” tarzı bi şeyler. Bunu diyen insan ağlayarak beni bırakma da diyor cidden artık kafam çok karıştı
İyi de saldıran kişi sizsiniz yalnızKomik olan sizsiniz. Uzayda mı yaşıyorsunuz? Türk erkekleri sarışın kadına bayılır. Belli bir kesim demenize ayrıca güldüm. Ne çıktı anketinizde? O kesim kimlerden oluşuyor? Esmer olduğunuzu saldırgan üslubunuzdan anladım zaten. Bir teşhiste daha bulunayım. Bayağı sorunlu birisiniz ve sorunlarınızı muhataplarıyla çözemediğiniz için bu kadar basit bir yoruma fatura kesmeye çalışıyorsunuz.
Düşünmeden konuşan biri sevgiliniz. Söylediği yanlış değil, biriyle beraberken aklımız başkasına kayarsa elbet birlikte olduğumuz kişiden ayrılmalıyız dürüst insan olan bunu yapmalı. Ama bu fikirlerini sizi kırarak söylüyor. Hiç hoş değil.Elimde bu var şimdilik bunla takılayım ilerde kafama uygun birisi olursa ayrılırım onunla olurum zihniyeti taşıyor gibi geldi bana. Çünkü yine benim yanımdayken “biriyle beraberken başka birinden hoşlanabiliriz öyle bir durumda diğeriyle ayrılınılır” tarzı bi şeyler. Bunu diyen insan ağlayarak beni bırakma da diyor cidden artık kafam çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?