Sevgilim esmer olduğum için beni beğenmiyor

Bu aralar da sürekli böyle konular açılıyor. Nişanlım, sevgilim beni beğenmiyor.. kendinize bunu yapmayın. Kimse vazgeçilmez değil.

Ben Türk erkeklerinden bahsediyorum. Yurtdışında esmerler revaçta, bizzat şahidim.. gereksiz uzatmışsınız, esmersiniz galiba

Terbiyesizce davranmış. Siz ne tepki verdiniz peki? Her ten rengi güzeldir ama esmer olmak dünyanın en güzel şeylerinden biri benim için siyahilere dönmek istersem güneşin altında 1 saat kalarak bunu yapabilirim mesela Siz çok güzelsiniz eminim. O ise kendisini bir nimetmiş gibi sunan bir gereksiz. Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Ben Türk erkeklerinden bahsediyorum. Yurtdışında esmerler revaçta, bizzat şahidim.. gereksiz uzatmışsınız, esmersiniz galiba
Siyah saçlı açık tenliyim solaryuma giriyorum esmer olmak için tırsa tırsa
Bence Türk erkeklerindede öyle birşey yok
Sarışınlara hayranlıkla bakan tipler belli kesimden zaten
Uzatmıyorum sadece komik geldiniz
Sizde sarışınsınızdır kesin hatta fake olanlarından:))

sizinle ilişkiye başlarken sarhosmuydu peki.sarisinlardan hoşlanıyormuş madem.kusura bakmayın ama bide bunu size söylemesi dengesizliğin alâsı.yol ve r gitsin.

"Seni esmer olduğum için beğenmiyorum" cümlesini kullandı mı? Söyledi mi yani?
Bende sarışınları çok beğenirim ama esmer biriyle birlikteyim ama bu demek değildir ki sevgilimi beğenmiyorum,hayır beğeniyorum,benim ilişkimde güzellik ön planda değil bence sizde öyle yapın.

Komik olan sizsiniz. Uzayda mı yaşıyorsunuz? Türk erkekleri sarışın kadına bayılır. Belli bir kesim demenize ayrıca güldüm. Ne çıktı anketinizde? O kesim kimlerden oluşuyor? Esmer olduğunuzu saldırgan üslubunuzdan anladım zaten. Bir teşhiste daha bulunayım. Bayağı sorunlu birisiniz ve sorunlarınızı muhataplarıyla çözemediğiniz için bu kadar basit bir yoruma fatura kesmeye çalışıyorsunuz.

Sarışın değilim bu arada. Ama eğer istersem yaparım sorun değil. Solaryum demişsiniz de, cildiniz fake yani. Neyse sorun yok, kim kendini nasıl güzel hissederse öyle yapsın. Bu kadar dert edinmeyin..

Sevgiliyken boyle konusan evlenince hic begenmez ilk firsatta bi sarisinla aldatir

Siz esmersiniz Adam ''Ben sarışınlardan hoşlanıyorum'' diyor.
''Bir arkadaşım daha güzelleri varken neden hala onunla sevgilisin dedi'' diyor .

En kötüsü de siz halen iyi anlaşıyoruz diyorsunuz. Çok merak ediyorum kendinize gelmeniz için bu adamın size daha ne demesi gerekli? Gerçekten merak ediyorum?

Ya evet evet öyle diyeyim de mutlu ol

Oooooo Bahar havasından desem, size mevsim fark etmiyor, her durum ve koşulda polemiğe girecek bir sebep buluyorsunuz hanımlar.

Öğretmen-Veli, Doktor-Hasta, Çalışan kadın-Ev kadını kavgalarına Esmer-Sarışın kavgası eklendi, bence bu kavgaya boyları da ekleyin, boyu olmayan evlenmesin hahahaha nidalarıyla bir taarruz başlatın mesela.

Esmer-Sarışın-Kumral, teninizin, kaşınızın, gözünüzün ne önemi var, siz bilmez misiniz ki gönül kimi severse güzel o'dur. Aşkın ten rengi olmaz.

Konu sahibesi size hangi ten rengi güzeldir diye mi sormuş?

Ah pardon unuttum, lütfen topikte şehir tahminleri yapıp o şehirler hakkında tartışmaya sebebiyet verecek mesajlar yazmayınız, Sarışın Vs Esmer tartışmalarına X şehir Vs Y şehir tartışmalarına girilir, konuya bir tartışma sebebi yeter, birkaç tartışma konusu olmasın topik kaldırmaz kopar.

Elimde bu var şimdilik bunla takılayım ilerde kafama uygun birisi olursa ayrılırım onunla olurum zihniyeti taşıyor gibi geldi bana. Çünkü yine benim yanımdayken “biriyle beraberken başka birinden hoşlanabiliriz öyle bir durumda diğeriyle ayrılınılır” tarzı bi şeyler. Bunu diyen insan ağlayarak beni bırakma da diyor cidden artık kafam çok karıştı

Dengesiz ve psikolojisi bozuk birisi bu net...
Ayrıca ilerde yapacağının sinyallerini veriyor başkasından hoşlanma olabilirmiş vay karaktersiz kuzum at kıçına tekmeyi az köşede ağlasın...

İyi de saldıran kişi sizsiniz yalnız pp benim de gözlemlediğim yani çevremde çoğu erkek esmerlerden hoşlanıyor. Hatta eski erkek arkadaşim esmerlerden hoşlanıyor diye solaryuma bile gitmiştim kompleks yapıp ama tabi sırf bu yüzden türk erkeklerinin çoğu esmerlerden hoşlanıyor dersem epey saçmalamis, bı tarafımdan genelleme uydurmuş olurum, tıpkı sizin gibi.

Düşünmeden konuşan biri sevgiliniz. Söylediği yanlış değil, biriyle beraberken aklımız başkasına kayarsa elbet birlikte olduğumuz kişiden ayrılmalıyız dürüst insan olan bunu yapmalı. Ama bu fikirlerini sizi kırarak söylüyor. Hiç hoş değil.
Elindekini değerlendirmek niyetinde olduğunu düşünüyorsanız kendinizi bu duruma sokmak yerine uzaklaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…