- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
Arkadaşlar ben evlenmek istiyorum zaten . Ben demiyorum ki onun evlenemeden beraber yaşama isteğini kabul etsemmi etmesem mi . Ben böyle bir soru sormadım ki. Onu evlenmeye nasıl ikna edebilirim dedim
bu durumu kabul etme hatta ayrıl. zaten o dedıgın gibi cok sevıyorsa evlenmek isteyecektırmerhaba arkadaşlar canım gerçekten çok sıkkın
Sevgilim evlenmiş boşanmış biri ve ben onu aşırı derecede çok seviyorum. Lakin kendisinin aklında bir daha evlenmek asla yok. Evlenmeyeceğini ancak benimle beraber yaşamak istediğini benden bir bebek istediğini falan söylüyor. Ya ben ne yapıcam ben onunla beraber yaşayamam ama çok seviyorum evlensin istiyorum benimle. Ne yapmalıyım ? Ne olur bir akıl fikir verin ? Biliyorum o da beni seviyor ama evlenmiyor.
Onu evliliğe nasıl ikna edebilirim ?
Yalnız 23 yaşındayken sevgilim beni evliliğe ikna etmeye çalışıyordu. Sizin derdiniz ne ?
benim anladığım kadarıyla dışarda buluşuyorsunuz sadece herhaldeBugüne kadar tek bir çöpünü almadım onun . Asla ve asla bir tl sini yemedim . Belki de yemem gerekiyodu ama ben bunu yapmadım sadece sevdim
benim anladığım kadarıyla dışarda buluşuyorsunuz sadece herhalde
aranızda cinsel yakınlaşma yok herhalde
paşa kendini riske atmayacak istediği kadar sizle yaşayacak
var mıYok cinsel ilişkimiz var baya uzun zamandır var
var mıadam zaten seni keklemiş, yani ister evlen ister evlenme zaten olacağı olmuş. yakında hamile kalırsın bir bahaneyle senden ayrılır. olan çocuğa olur. hiçbir nafaka da isteyemezsin. ona dair hiçbir isteğin hukuken olamaz. adam da gider kekleyecek başkasını bulur. geçmiş olsun canım. su iç iyi gelir.
sizinle cinsel yakınlaşması da olmuşYok cinsel ilişkimiz var baya uzun zamandır var
burda yorum yapıyoruz, sana ''canım ne cevap yazayım ne vereyim ablama'' demiyoruz...Niye hamile kalayım ben istemeden yahu köyden dün mü geldim ? Bunun kararını herhalde ben verebilirim . Ben defalarca kez evliliğe nasıl ikna ederim diye yazdım buraya bir fikriniz varsa yazın yoksa neden konumu meşgul ediyorsunuz ki ?
Ben burda hiç bi zaman dediğini kabul edicem evlilik dışı çocuk yapıcam demedim. Zaten ben bunu istemiyorum.
bir de nüfusuna mı alacak?Ayrıca çocuk olursa üstüne alacak arkadaşlar neden sanki çocuk dış kapının mandalı olacakmış gibi davranıyosunuz ? Çocuk onun çocuğu nufusuna aldıktan sonra evlilik içinde doğan bir çocuktan ne farkı var ?
Ama benim derdim bu değil . Ben evlenmek istiyorum. Derdim çocuk hak iddia edecek etmeyecek değil. Zaten çocuk olursa o soyadını verir nufusuna da alır öyle bir insan değil.
Niye hamile kalayım ben istemeden yahu köyden dün mü geldim ? Bunun kararını herhalde ben verebilirim . Ben defalarca kez evliliğe nasıl ikna ederim diye yazdım buraya bir fikriniz varsa yazın yoksa neden konumu meşgul ediyorsunuz ki ?
Ben burda hiç bi zaman dediğini kabul edicem evlilik dışı çocuk yapıcam demedim. Zaten ben bunu istemiyorum.
bir de nüfusuna mı alacak?
canım sen iyi misin?
2 gündür gittim geldim,size fikir de sundum.Hala evliliğe ikna etme derdinde misiniz ? Pardon da adam sizi bildiğin parmağında oynatmak istiyor.Evlenmek istemeyen,sizinle canı istediği zaman yatıp kalkmak isteyen,üzerinden hiçbir şekilde hak iddia edemeyeceğiniz biri mi size değer veriyor ? Bakın terkedin o adamı,evlilik teklifiyle gelirse zaten amacınıza ulaşırsınız.Yoksa asla ikna edemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?