Sevgilim evlenmek değil beraber yaşamak istiyor

Bu ne ya. Bu sevgi falan değil. Eğer ilişki yaşamıyorsanız adam diyor ki. Birlikte olalım. Sadece bu. Yoksa sizi sevdiği falan yok. Yol ver gitsin. Sakın dediğini yapma

bu durumu kabul etme hatta ayrıl. zaten o dedıgın gibi cok sevıyorsa evlenmek isteyecektır

Canım sevgilin çok kurnazmış, dünyada bi akıllı sen misin diyemedim mi

Bugüne kadar tek bir çöpünü almadım onun . Asla ve asla bir tl sini yemedim . Belki de yemem gerekiyodu ama ben bunu yapmadım sadece sevdim
benim anladığım kadarıyla dışarda buluşuyorsunuz sadece herhalde
aranızda cinsel yakınlaşma yok herhalde

paşa kendini riske atmayacak istediği kadar sizle yaşayacak

Yok cinsel ilişkimiz var baya uzun zamandır var
var mı adam zaten seni keklemiş, yani ister evlen ister evlenme zaten olacağı olmuş. yakında hamile kalırsın bir bahaneyle senden ayrılır. olan çocuğa olur. hiçbir nafaka da isteyemezsin. ona dair hiçbir isteğin hukuken olamaz. adam da gider kekleyecek başkasını bulur. geçmiş olsun canım. su iç iyi gelir.

Evlilik olmadiginda olasi bir durumda,sen ve ÇOCUĞUN hic bir hak talep edemeyecek..cunku hicbirseyisin onun...lütfen kendinize bunu yapmayın ..genceciksiniz bencil bir adamin oyuncagi olmayin

Niye hamile kalayım ben istemeden yahu köyden dün mü geldim ? Bunun kararını herhalde ben verebilirim . Ben defalarca kez evliliğe nasıl ikna ederim diye yazdım buraya bir fikriniz varsa yazın yoksa neden konumu meşgul ediyorsunuz ki ?

Ben burda hiç bi zaman dediğini kabul edicem evlilik dışı çocuk yapıcam demedim. Zaten ben bunu istemiyorum.

Ayrıca çocuk olursa üstüne alacak arkadaşlar neden sanki çocuk dış kapının mandalı olacakmış gibi davranıyosunuz ? Çocuk onun çocuğu nufusuna aldıktan sonra evlilik içinde doğan bir çocuktan ne farkı var ?

Ama benim derdim bu değil . Ben evlenmek istiyorum. Derdim çocuk hak iddia edecek etmeyecek değil. Zaten çocuk olursa o soyadını verir nufusuna da alır öyle bir insan değil.

burda yorum yapıyoruz, sana ''canım ne cevap yazayım ne vereyim ablama'' demiyoruz...

erkek isterse çok şahane hamile kalırsın, 1 sperme bakar :))) bazen ilaç bile kullansan hamile kalabiliyorsun. köyden yeni mi geldik ki bunu bilmeyelim...

zaten ilişkiye giriyorsun, adam zaten zevkini çıkarıyor, evlensen nolacak evlenmesen nolacak(erkek böyle düşünüyor diye bunu yazdım, benim düşüncem değil) adam bu gözle bakıyor.

ahhh şu düşüncesiz kızlarımız... sonra ağlıyorlar ortada kaldım diye.

cevap veriyoruz, onu da beğenmiyor.

ne cevap yazayım sana hadi söyle de için rahatlasın...

bir de nüfusuna mı alacak?
canım sen iyi misin?

2 gündür gittim geldim,size fikir de sundum.Hala evliliğe ikna etme derdinde misiniz ? Pardon da adam sizi bildiğin parmağında oynatmak istiyor.Evlenmek istemeyen,sizinle canı istediği zaman yatıp kalkmak isteyen,üzerinde hiçbir şekilde hak iddia edemeyeceğiniz biri mi size değer veriyor ? Bakın terkedin o adamı,evlilik teklifiyle gelirse zaten amacınıza ulaşırsınız.Yoksa asla ikna edemezsiniz.

bir de nüfusuna mı alacak?
canım sen iyi misin?

Neden almasın çocuk onun değil mi ? Hadi almadı babalık davası diye bişe var bu insan kariyerli ve ortadan kaybolabilecek biri değil.

Ama benim anlamadığım konu şu ben BERABER YAŞICAM DEMİYORUM ZATEN İSTEMEDİĞİMİ SÖYLÜYORUM BERABER YAŞAYACAKMIŞIM BUNU DÜŞÜNÜYORMUŞUM GİBİ yorum yapmanıza şaşırıyorum sadece. Ben basit bir fikir istedim nasıl ikna ederim diye. Farkındaysanız başka bir sorum yok ama sizin yorumunuzun benim sorumla alakası yok . Burda derdime çare aramaya çalışıyorum. Dalga geçilerek daha çok hırpalanmak değil derdim .

Sizi anlıyorum hak da verdim ama terk edemiyorum sorunum o denedim olmuyo yapamıyorum neyse zaten bugün ciddi ve daha ömce evlenmemiş biriyle yemeğe çıkıyorım. Biraz tanıcam başka insanlara şans vercem eğer aklıma yatarsa terk edicem başka türlü yapamıyorum çünkü .

Dünyada tek akıllı kendisi zaten
Bırakın ikna etmeyi görüşmeyi bile kesmelisiniz
Tuhaf beklentisi yüzünden

Peki sunu sorayim o zaman?
Adam evliliğe soguk bakıyor ama evlilikte olan herseyi istiyor sizden..bir imzayi da atıverse..bence bu şekilde konusmalisiniz..yani ikna etmenin en iyi yolu ılımlı konusmaktadir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…