Ikna etme Allah askina ikna etmeeee!!!ya hu adam evlilik icin uygun degil illa neden boyle adamlari baba yapmaya calisiyorsunuz.evlensen aldatacak emin ol.sen gencecik istedigi gibi yonlendirebilecegi egosunu oksayan birisin.disarida 23 yasinda citirla beraber dedirtmek icin seninle.hevesi gecince ayrilicak cunku sen ona gore degilsin sana asik degil.sen boyle saf oldukca da olmayacak.38 yasinda bosanmis adam 23 yasinda saftirik bir kiza asik olmaz bunu sok kafanaYok arkadaşlar zaten ben evlenmeden çocuk yapmak veya onla aynı evde yaşamak niyetinde hiç değilim.
Ben onu evliliğe nasıl ikna edicem derdim o ?
sanki. hatirlarsam bole bir konu daha acmistiniz. sizce dogru bisey mi bu. bu sizin hayatiniz ama adam pek saglam ayakkabi degilmerhaba arkadaşlar canım gerçekten çok sıkkın
Sevgilim evlenmiş boşanmış biri ve ben onu aşırı derecede çok seviyorum. Lakin kendisinin aklında bir daha evlenmek asla yok. Evlenmeyeceğini ancak benimle beraber yaşamak istediğini benden bir bebek istediğini falan söylüyor. Ya ben ne yapıcam ben onunla beraber yaşayamam ama çok seviyorum evlensin istiyorum benimle. Ne yapmalıyım ? Ne olur bir akıl fikir verin ? Biliyorum o da beni seviyor ama evlenmiyor.
Onu evliliğe nasıl ikna edebilirim ?
sanki. hatirlarsam bole bir konu daha acmistiniz. sizce dogru bisey mi bu. bu sizin hayatiniz ama adam pek saglam ayakkabi degil
o zamn karistiriyorm k bakmayin ama. acikcasi bir fijir istiyorsaniz bu adam saglam ayakkabi degil 100 kadindan inanin 99. benmm. gibi dusunuyordur gene de siz bilirsinz. ne malum sizi yari yolda birakmayacagiYoo ben böyle bi konu açmadım aşk hayatımla alakalı ilk kez yazıyorum . Forumda başka platformlarda yazıyorum
Ben anlamadim. Ekim 2018 de bir konunuz var. Bir arkadasiniz size ayarladigi cocugu kendine ayarlamis. Buna benzer bir konu. Simdi de diyorsunuz ki 1.5 yildir bu kisiyle beraberim. Yani siz bu bosanmis kisiyle beraberken bir baska sevgiliniz de varmis anladigim kadariyla ama arkadasiniz kendine ayarlamis sonra. Her neyse...
Konunuza donersek onu ikna etmek sizin vazifeniz degil. Evlilik istemeyen bir adami zorla nikah masasina oturtamazsiniz. Bu sekilde nikahsiz yasamak istiyor. Diyelim ki kabul ettiniz. Insanlara esim mi diyeceksiniz? Ne vasifla insanlara tanistiracaksiniz? Adam metres istiyor resmen kendine. Cocuk istiyorum falan da hikaye. Ikna etmek icin uydurulmus hikaye.
Beni seviyor mu demissiniz. Tabi ki hayir. Kesinlikle hayir. Seven sevdigini kaybetmek istemez cunku. Oysa adam kapilari size hep acik tutuyor. Isine gelirse, ben evlenmeyecegim seklinde. Bu sekilde yapamam deyip ayrildiginizda her seferinde geri donse de tamam evlenecegim dedi mi? Hayir tabi ki. Bir baskasini bulana kadar sizinle vakit gecirmektir bu. Oysa seven sevdigiyle omur paylasmak ister.
Evlenmeden sevgili modunda yasarsaniz yasal hicbir hakkiniz yok. Gun olur aldatildiginizi ogrendiginizde de giden yillariniza uzulmekten baska yapacak birseyiniz yok.
23 yasinda gencecik bir kiz neden bosanmis biriyle olmayi tercih eder ki? Herseyi ilk defa yasayacak biri neden daha once evlenmis ayrilmis herseyi yasamis birini ister ki? Diyelim ki evlendiniz. Sizinle o kisinin ayni heyecanlari yasayacagini mi saniyorsunuz? Genc kizlarimiz neden kendilerine boyle bir hayati reva gorur ki?
Son olarak bir anne ve bir kadin olarak tum genc kizkarimiza soyluyorum. Lutfen kimsenin onurunuzu gururunuzu ayaklar altina almasina izin vermeyin. Evlenmeden yillarca sizinle beraber yasayip imza atmaktan cekinen biri icin kendinizi heba etmeyin. Yapilmayan bir evlilik icin karsinizdaki kisiye es vazifesi yapmayin. Sizi esi olarak gormeyen, ayrilirken sorumluluk almadan ceketini alip giden bir adama kendinizi altin tepside sunmayin. Boyle adamlarin kafalarinda bastan ayrilik fikri olmasa o imzayi atardi zaten. Cunku kimse bosanmak icin evlenmiyor.
Canım aileni karsına alıp kendini kücük düsürdüğüne inan ki değmez. Evlilik istemiyor olabilir. Bir kez atlattığı icin cok zor diye düsünüp o sorumluluğu almak istemiyordur aynı hatalara düsmemek icin bilemeyiz. Ama bu kafada biri cocukta istemez emin ol. Cocuk istiyorum kısmı cok sacma. Cocugun toplumda kabul görüp daha sağlıklı bir sosyal cevre edinmesi icin zaten evlenmeniz gerekiyor bunların farkında mı değil?
Hadi diyelim durumu yok düğün vs yapmaya ikinci kez ee sade bir nikah kıysın. Bence git konuş dürütste yaşım daha cok kücük kendime istediğim gibi bi hayat cizmek icin cok fırsatım var. Eğer ki benim isteklerime cevap verebileceksen devam edelim de. Yoksa düsün tasın cıkar hayatından. Delirmiş bu erkekler ya ne yiyip icip konusuyorlar anlamadım hee olur ücüz dogurayım hemen demeni mi bekliyor nedir
Kimse dalga geçmez arkadaşım seninle sevmişşin seviyorsun ..Ya evet ben gerçekten saf aşık durumundayım her gece dualar ediyorum ona kavuşabilmek için. Ama ne olur dalga geçmeyin ben ciddi bi şekilde fikir almak amaçlı yazdım
Anladim. Umarim bu kisiyle ilgili sizi dusurdugu durumu da anlarsiniz. Ailenizle karsi karsiya gelme durumunda bile birakmasi cok kotu olur cunku.Ay hayır o çok farklı bişe ben o kişiyle çıkmadım bile yahu ben orda arkadaşımın bana yaptığı kötülük için yazdım . Orda aşk hayatımla alakalı bir şey yoktu . Benim sorunum derdim arkadaşımlaydı .
Zaten farkındaysanız önceki sayfaları okursanız defalarca ayrıldığımı fakat sevgilimin bi şekilde beni ikna edip geri döndüğünü yazdım zaten.
Sizin bahsettiğiniz olay ayrıldığım zamanlardan birinde arkadaşımın bana ayarlamak istediği biriyle alakalı benim arkadaşım ile yaşadığım sorundu. Sevgili sorunu değildi. Arkadaşıma üzülmüştüm ben.
Demek zengin ..Yok canım zengin zaten baya iyi durumu öyle bir şey yok
Sen bi 30nu devirmus olsan yasa beraber derdim sana ama kucuksun ve o adam sana gore degil.adami ikna edip evlensen de bu adamla mutlu olamazsin cunku belli ki sorumluluk almak istemiyor.sorumluluk almak istemeyen bir adami nilaha ikna etmek de nesi?ne gerek var bazilari bekar kalmali.
Beraber yasamak istiyorsan evlilik dushnmeden sana bi katkisi olacaksa seni baska bir seviyeye tasiyacaksa yasa ama bu adam seninle evlwnmek istese de sen evlenme
Demek zengin ..
Yaşadın desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?