Sevgilim evlenmek değil beraber yaşamak istiyor

Yok arkadaşlar zaten ben evlenmeden çocuk yapmak veya onla aynı evde yaşamak niyetinde hiç değilim.

Ben onu evliliğe nasıl ikna edicem derdim o ?
Ikna etme Allah askina ikna etmeeee!!!ya hu adam evlilik icin uygun degil illa neden boyle adamlari baba yapmaya calisiyorsunuz.evlensen aldatacak emin ol.sen gencecik istedigi gibi yonlendirebilecegi egosunu oksayan birisin.disarida 23 yasinda citirla beraber dedirtmek icin seninle.hevesi gecince ayrilicak cunku sen ona gore degilsin sana asik degil.sen boyle saf oldukca da olmayacak.38 yasinda bosanmis adam 23 yasinda saftirik bir kiza asik olmaz bunu sok kafana

Bu arada ben eşim evlenmek istediği zaman, gidip Yıldırım nikahı yapalım sonra ailemize anlatırız ben sevmiyorum isteme vs dedim yani teklif benden geldi ama o kabul etmedi. Herşey kuralına uygun yapılacak dedi. Böylesi de var yani

sanki. hatirlarsam bole bir konu daha acmistiniz. sizce dogru bisey mi bu. bu sizin hayatiniz ama adam pek saglam ayakkabi degil

İstemeyen adam sen istiyosun diye evlense ne olcak ki nikahta keramet var mı diyosun yok canım o uydurma bi söz herşey iki taraf da içten isteyince anlamlı güzel
Niyeti iyi değil senden çpcuğum olsun deyip aynı evde beraber yaşıcak ohh tazecik kızla gecesini gün etcek sonra daha taze arayışlara girip keyfine bakcak nikah mikah bağlamaz bu adamı
Seven erkek evlenmek ister canım sevdiği soyadını taşısın ister laf söz değmesin ister bu modernlik değil rahatlık

sanki. hatirlarsam bole bir konu daha acmistiniz. sizce dogru bisey mi bu. bu sizin hayatiniz ama adam pek saglam ayakkabi degil

Yoo ben böyle bi konu açmadım aşk hayatımla alakalı ilk kez yazıyorum . Forumda başka platformlarda yazıyorum

Yoo ben böyle bi konu açmadım aşk hayatımla alakalı ilk kez yazıyorum . Forumda başka platformlarda yazıyorum
o zamn karistiriyorm k bakmayin ama. acikcasi bir fijir istiyorsaniz bu adam saglam ayakkabi degil 100 kadindan inanin 99. benmm. gibi dusunuyordur gene de siz bilirsinz. ne malum sizi yari yolda birakmayacagi

Ben anlamadim. Ekim 2018 de bir konunuz var. Bir arkadasiniz size ayarladigi cocugu kendine ayarlamis. Buna benzer bir konu. Simdi de diyorsunuz ki 1.5 yildir bu kisiyle beraberim. Yani siz bu bosanmis kisiyle beraberken bir baska sevgiliniz de varmis anladigim kadariyla ama arkadasiniz kendine ayarlamis sonra. Her neyse...
Konunuza donersek onu ikna etmek sizin vazifeniz degil. Evlilik istemeyen bir adami zorla nikah masasina oturtamazsiniz. Bu sekilde nikahsiz yasamak istiyor. Diyelim ki kabul ettiniz. Insanlara esim mi diyeceksiniz? Ne vasifla insanlara tanistiracaksiniz? Adam metres istiyor resmen kendine. Cocuk istiyorum falan da hikaye. Ikna etmek icin uydurulmus hikaye.
Beni seviyor mu demissiniz. Tabi ki hayir. Kesinlikle hayir. Seven sevdigini kaybetmek istemez cunku. Oysa adam kapilari size hep acik tutuyor. Isine gelirse, ben evlenmeyecegim seklinde. Bu sekilde yapamam deyip ayrildiginizda her seferinde geri donse de tamam evlenecegim dedi mi? Hayir tabi ki. Bir baskasini bulana kadar sizinle vakit gecirmektir bu. Oysa seven sevdigiyle omur paylasmak ister.
Evlenmeden sevgili modunda yasarsaniz yasal hicbir hakkiniz yok. Gun olur aldatildiginizi ogrendiginizde de giden yillariniza uzulmekten baska yapacak birseyiniz yok.
23 yasinda gencecik bir kiz neden bosanmis biriyle olmayi tercih eder ki? Herseyi ilk defa yasayacak biri neden daha once evlenmis ayrilmis herseyi yasamis birini ister ki? Diyelim ki evlendiniz. Sizinle o kisinin ayni heyecanlari yasayacagini mi saniyorsunuz? Genc kizlarimiz neden kendilerine boyle bir hayati reva gorur ki?
Son olarak bir anne ve bir kadin olarak tum genc kizkarimiza soyluyorum. Lutfen kimsenin onurunuzu gururunuzu ayaklar altina almasina izin vermeyin. Evlenmeden yillarca sizinle beraber yasayip imza atmaktan cekinen biri icin kendinizi heba etmeyin. Yapilmayan bir evlilik icin karsinizdaki kisiye es vazifesi yapmayin. Sizi esi olarak gormeyen, ayrilirken sorumluluk almadan ceketini alip giden bir adama kendinizi altin tepside sunmayin. Boyle adamlarin kafalarinda bastan ayrilik fikri olmasa o imzayi atardi zaten. Cunku kimse bosanmak icin evlenmiyor.

Canım aileni karsına alıp kendini kücük düsürdüğüne inan ki değmez. Evlilik istemiyor olabilir. Bir kez atlattığı icin cok zor diye düsünüp o sorumluluğu almak istemiyordur aynı hatalara düsmemek icin bilemeyiz. Ama bu kafada biri cocukta istemez emin ol. Cocuk istiyorum kısmı cok sacma. Cocugun toplumda kabul görüp daha sağlıklı bir sosyal cevre edinmesi icin zaten evlenmeniz gerekiyor bunların farkında mı değil?
Hadi diyelim durumu yok düğün vs yapmaya ikinci kez ee sade bir nikah kıysın. Bence git konuş dürütste yaşım daha cok kücük kendime istediğim gibi bi hayat cizmek icin cok fırsatım var. Eğer ki benim isteklerime cevap verebileceksen devam edelim de. Yoksa düsün tasın cıkar hayatından. Delirmiş bu erkekler ya ne yiyip icip konusuyorlar anlamadım hee olur ücüz dogurayım hemen demeni mi bekliyor nedir

Boşanirsa nafaka vermek istemiyordur. Arti kiz isteme nisan dugun bilezik bilmem ne masrafli isler tabi. Simdi masrafsiz git yasa sıkılınca geri gel. Oldu canim...

Son olarak 46 yasinda bir cocugu olan bosanmis bir kadinim. Ben bu yasimda bu sekilde yasamayi kabul etmem. Kendinizi hic mi sevmiyorsunuz ya? Size onursuz bir yasami sunan bir adama kendinizi altin tepside sunuyorsunuz. Resmen metres hayati...Hem de 23 yasinda.
Daha kimler girer kimler cikar o gonule. Bu tiplere neden takilip kaliyorsunuz anlamiyorum. Cok seviyorum ayrilamiyorum diye boyle bir yasami mi kendinize reva goruyorsunuz. Adamin evlilige ikna olmasini mi bekleyeceksiniz? Kac yil? Adam istemiyorum demis zaten. Giden yillarima acirim ben.

Ay hayır o çok farklı bişe ben o kişiyle çıkmadım bile yahu ben orda arkadaşımın bana yaptığı kötülük için yazdım . Orda aşk hayatımla alakalı bir şey yoktu . Benim sorunum derdim arkadaşımlaydı .

Zaten farkındaysanız önceki sayfaları okursanız defalarca ayrıldığımı fakat sevgilimin bi şekilde beni ikna edip geri döndüğünü yazdım zaten.

Sizin bahsettiğiniz olay ayrıldığım zamanlardan birinde arkadaşımın bana ayarlamak istediği biriyle alakalı benim arkadaşım ile yaşadığım sorundu. Sevgili sorunu değildi. Arkadaşıma üzülmüştüm ben.

Yok canım zengin zaten baya iyi durumu öyle bir şey yok

adım kadar eminim sevdiği biri olsaydı karşısında kesinlikle evlenmek isterdi ,emin ol seni sevmiyor kime sorarsan sor seven adam anında evlilik teklifi eder bunu unutma .

Ya evet ben gerçekten saf aşık durumundayım her gece dualar ediyorum ona kavuşabilmek için. Ama ne olur dalga geçmeyin ben ciddi bi şekilde fikir almak amaçlı yazdım
Kimse dalga geçmez arkadaşım seninle sevmişşin seviyorsun ..
Ama kendini yakma ateşe atma mantıklı düşün.
Bir kızın olduğunu hayal et 23 yaşında birğün karşına geçip ,
Anne ben aşık oldum evlenmiş boşanmış 38 yaşında evlenmeyi düşünmüyor aynı evde takılalım heee bir de benden bebek istiyor ../
Dese,,
Tepkin ne olurdu ???

benim çevremde boşanmış olup bir daha evlenmem, güvenemem, yıprandım, aslaaa diyen nice koçyiğitler içlerine sinen bir kadınla tanışınca üç beş ay içinde nikahı bastı:)) bir daha evlenmem diyen insanı çok inandırıcı bulmuyorum. hayat uzun, hayat güzel. yalnızlık evet huzur verici ama bir yere kadar. kim istemez yanında eşi olsun çocuğu olsun. evinde onu seven bekleyen insanlar olsun. tam aradığı kişilikte, denklikte, güzellikte birini bulan biri ben evlilik istemiyorum der mi? asıl soru sen ne istiyorsun? sen evlilik istiyor musun? rest çektin evlenmeyi kabul etti diyelim. hazır mısın.arada çok yaş farkı var. birkaç yıl sonra sen 30 lar o 50 ler. o adamdan çok sen kendin ne istiyorsun.bunu düşün.hakkında hayırlısı.sevgiler.

Anladim. Umarim bu kisiyle ilgili sizi dusurdugu durumu da anlarsiniz. Ailenizle karsi karsiya gelme durumunda bile birakmasi cok kotu olur cunku.
Bu arada nafaka odenemek icin denilmis. Nafakalar zaten cok komik rakamlar. Onu bile odemek istemiyorsa tuh derim. Muhtemelen mal paylasimi ve tazminat odememek icin. Aslinda hic sorumluluk almak istemiyor. Gercek bu.

Ne alakası var anlamadım kadınlar 30unu geçince değerleri bitip çöpe mi çıkıyor? Ben 30u geçtim, ama benim de bir ailem var ağaç kovuğundan gelmedim böyle bir adamı ailemin karşısına çıkaramazdım. Annecim bu da nikahsız çocuk yapalım diyen bir bey işte diye anneme tanıştıramazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…