2 ay bi insanla evlenme kararı almak için erken
Adam cok net ve güzel demiş 2. 3 yılım var demekki ozaman hazır olcak
Kandırma niyeti olsa 1 seneye evlenelim der elde edeceğini alır sonra by der.
Ya guvenip bir seneye tamam deyip bekleyin yada yok ben guvenemiyorum deyip bitirin... yada 3-5 ay sonra nisan yapalim ailemle tanis falan dersin baktin yanasmiyor o zaman gule gule dersin bence...
2ay içinde onla evlenmek istemedim ben lütfen iyi okuyun.
1 sene sonra evlenmek istedim her şey yolunda giderse 1 sene sonra onunla.
Yani bence ki zaten cok yeni sayilirsiniz en azindan 4 ay daha bekleyin daha iyi tanir evlilikten bahsetme icinde zamaninizda gelmis oluren azından 4 ay sonra falan nişandan bahsedebilirim ağzını aramak için değil mi ?
2 ay içinde niye evleniyorsn demedim zaten lütfen siz iyi okuyun
Biriyle evliliği düşünmek yada konuşmak için erken dedim.
Yarın ne olcağınu bilmedende 1 sene sonra evlenmeyi düşünüyormusun diye birine soru sorulmasıda abes bi soru
Hayırlı günler , hayırlı Cumalar canlar ..
2 aydır devam eden bir ilişkim var ortak arkadaş aracılı ile tanıştırıldık ciddi olması adına...
İlişkim gayet güzel gidiyor bana çok değer veriyor ,ilgili dürüst bir adam.. Mesleğini eline almış,işini kurmuş, maddi olarak iyi düzeyde olan bir adam bunu söylüyorum çünkü evlilik için maddi anlamda beklemesini gerektirecek bir şey yok.
Ben 26 o 27 yaşında...
Ben kendimi evlilik için ruhen hazır hissediyorum ve 1 sene sonra falan evlenmeyi istiyorum bu adamı iyice tanıyınca..
İlk kez bugün muhabbet açıldı bununla ilgili.. Kendisi bana ben 2-3 sene evlenmek istemiyorum, evimi almak istiyorum dedi (ki maddi durumları oldukça iyi ailesinin 3-4 evi var istese zaten hemen alır bence bu bahane...)
ayrıca evlenmek istedikten sonra birlikte çalışır öderiz ev borcumuzu ne var ki bunda...
Ben de o zaman Metin kusura bakma benim ailem 2-3 sene beklememe müsaade etmez ayrıca ben de istemem bu kadar uzun süre beklemeyi senin düşüncen bu yöndeyse saygı duyarım ama bunu bilerek bu ilişkiye devam etmek istemem dedim....
Ayrıca seven insanın gözüne maddiyatla ilgili bir şey takılmaz ben kirada oturmaya razı olurum herkesin evi olacak diye bir kaide yok birlikte çalışırız öderiz borcumuzu bunlar bahane bence dedim..
Oda beni kaybetmekten korktu galiba tamam ev almazsak sorun olmaz diyorsan 1 sene içinde ben işlerimi oturturum evleniriz dedi..(Ama kaybetmemek için öyle söyledi bence.)
Ben de yapma metin sen ruhen evliliğe hazır değilsin zorla olucak bir şey değil ,istemiyorsan beni de zor durumda bırakma lütfen baştan söyle dedim...
Ben şuan 26 yaşındayım 2 sene bekledim 28 yaşındayım hadi bir şey oldu olmadı 2 senem boşa gitcek sil baştan yaşıcam herkes onu bilecek ,ailem sorun yapcak vs vs..Ve ben bu yaşta ailemle yaşamaktan mutlu değilim (zaten aile hayatımda sorunlar var mutlu bir evde değilim.) kızlar sizce 1 sene beni oyalamaz bu adam değil mi ben anlamadım..Bu arada bazen konu öpmeye vs gelince hemen yaşamak istiyor ben istemiyorum henüz erken bunlar için dediğimde bozuluyor trip atıyor cinsel anlamda konuşmaya çalışıyor rahatsız olduğumu belirtince hangi yüzyıldayız ben sevgilimle konusmucam da kimle konuscam diyor ama evlilik için 1 sene erken gibi geliyor ona..
Ne yapıcam inanın hiç bilmiyorummm
Iki ay evlenme telaffuzu için bile erken...Daha sen lafını ettirme evliliğin de bak nasıl oluyor o zaman. ...Erkek olsam isim gücüm yerinde olsa ben de iki ayda evlenmenin lafını dahi etmem çünkü Eminim ki ortada varılacak bir hedef yokken gerçek karakter ortaya çıkıyor! Gerisi teferruat. ...
Hayırlı günler , hayırlı Cumalar canlar ..
2 aydır devam eden bir ilişkim var ortak arkadaş aracılı ile tanıştırıldık ciddi olması adına...
İlişkim gayet güzel gidiyor bana çok değer veriyor ,ilgili dürüst bir adam.. Mesleğini eline almış,işini kurmuş, maddi olarak iyi düzeyde olan bir adam bunu söylüyorum çünkü evlilik için maddi anlamda beklemesini gerektirecek bir şey yok.
Ben 26 o 27 yaşında...
Ben kendimi evlilik için ruhen hazır hissediyorum ve 1 sene sonra falan evlenmeyi istiyorum bu adamı iyice tanıyınca..
İlk kez bugün muhabbet açıldı bununla ilgili.. Kendisi bana ben 2-3 sene evlenmek istemiyorum, evimi almak istiyorum dedi (ki maddi durumları oldukça iyi ailesinin 3-4 evi var istese zaten hemen alır bence bu bahane...)
ayrıca evlenmek istedikten sonra birlikte çalışır öderiz ev borcumuzu ne var ki bunda...
Ben de o zaman Metin kusura bakma benim ailem 2-3 sene beklememe müsaade etmez ayrıca ben de istemem bu kadar uzun süre beklemeyi senin düşüncen bu yöndeyse saygı duyarım ama bunu bilerek bu ilişkiye devam etmek istemem dedim....
Ayrıca seven insanın gözüne maddiyatla ilgili bir şey takılmaz ben kirada oturmaya razı olurum herkesin evi olacak diye bir kaide yok birlikte çalışırız öderiz borcumuzu bunlar bahane bence dedim..
Oda beni kaybetmekten korktu galiba tamam ev almazsak sorun olmaz diyorsan 1 sene içinde ben işlerimi oturturum evleniriz dedi..(Ama kaybetmemek için öyle söyledi bence.)
Ben de yapma metin sen ruhen evliliğe hazır değilsin zorla olucak bir şey değil ,istemiyorsan beni de zor durumda bırakma lütfen baştan söyle dedim...
Ben şuan 26 yaşındayım 2 sene bekledim 28 yaşındayım hadi bir şey oldu olmadı 2 senem boşa gitcek sil baştan yaşıcam herkes onu bilecek ,ailem sorun yapcak vs vs..Ve ben bu yaşta ailemle yaşamaktan mutlu değilim (zaten aile hayatımda sorunlar var mutlu bir evde değilim.) kızlar sizce 1 sene beni oyalamaz bu adam değil mi ben anlamadım..Bu arada bazen konu öpmeye vs gelince hemen yaşamak istiyor ben istemiyorum henüz erken bunlar için dediğimde bozuluyor trip atıyor cinsel anlamda konuşmaya çalışıyor rahatsız olduğumu belirtince hangi yüzyıldayız ben sevgilimle konusmucam da kimle konuscam diyor ama evlilik için 1 sene erken gibi geliyor ona..
Ne yapıcam inanın hiç bilmiyorummm
2-3 yıl demiş ama şartlar ve fikri değişebilir.. Ya da gerçekten ona erkeğin evi olması gerektiği empoze edilmiştir. Bu kadar herhangi biriyle evlenmem gerke acilen sen olmazsan vaktimi çalma başkası olur imajı vermeyin. Bu işler kısmet Metiin'i 3 seneye evleneceğim dedi diye terkedersin, ya 5 sene kimseyi bulamazsan? Ailenden kaçış için bir an önce olsun derken sarpa sardırma.. Hayırlısı de, zamana bırak ve ölçümle derim.
kız bunu nasıl çıkardın bu hikayedenevlenmeden sevişmek istiyor
Önceden kızlar nazlanırdı, şimdi erkekler nazlanıyor arkadaş.
emissa 'nın dediği gibi 3-5 ay bekleyin bakalım o zaman ne diyor.
bu sürekli öpücem öpücem diyen adam değil mi ya
siz niye evlilik endeksli bakıyorsunuz herşeye ?
biraz akışına bıraksan yanlış anlaşılmalar da ortadan kalkacak.
evlenmeden sevişmek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?