SEVGİLİM EVLENMEK İSTEMİYOR GALİBA

2 ay bir insanı tanımak için cok kısa bir süre zaten aileler filan tanısıyor mu?Eger ciddiyse söylediginde zaten anlarsınız nişan hazırlık vs.

yaaa demeyin öyle noluuur ...
İnanın 2 ayda öpücem öpücem diye tutturması cok zor bir durum..an olur öpersin an olur sarılırsın okey ama sürekli muhabbetin geçmesi beni rahatsız etti..
Kendisi şeffaf olmayı savunan biri...
iyi de ben şeffafım niyetin oynaşmaksa ona göre birini bul ben en baştan belirttim sonuçta demi...

Bence erken....ben sizi anlıyorum da erkeklerden bunu beklemeyin. ..biz yol belli olmasa da rota belli olsun isteriz ama onlar da sorumluluk almadan yol almak isterler. ...

yani ne var bunda ?
ırzına geçecek sanki zorla.

flört olayını ya çok farklı algılıyorsunuz ya da bakış açılarınız tamamen farklı.

tatilde benle birlikte olcak sevişecek 2 ayda bunu yaşarsam geriye kalan zamanlarda yaşanacak ne kalıcaak

Bence erken....ben sizi anlıyorum da erkeklerden bunu beklemeyin. ..biz yol belli olmasa da rota belli olsun isteriz ama onlar da sorumluluk almadan yol almak isterler. ...

Evet sanırım öyle ama ilşkime devam ederken sürekli cinsellikten bahsetmesi beni asıl yoran...rahatsız olduğumu belirtince de bana küsüyor..

tatilde benle birlikte olcak sevişecek 2 ayda bunu yaşarsam geriye kalan zamanlarda yaşanacak ne kalıcaak

tatile giden herkes sevişiyor mu ? sevgililer?

velev ki adamın niyeti bu ise sen nasıl fikir zıtlığı yaşadığın biriyle ciddi düşünüp evlenme lafını ağzına alıyorsun?
Kendinle çok çelişiyorsun.

Fikir zıtlığı yaşıyorum ama seviyorum bu adamı napayım

Erken.. Kesinlikle. Böyle şeyler konuşulmaz, zamanı gelince kendi kendine olur. Hatta ve dahi o öpmek ister sen istemez başını çevirirsin bu da konuşulmaz sonra.. Bence dilersen; bu yakınlaşmalara girmeden tanımaya çalış .Bir de şu var niyeti ciddi ise seni hiçbir şeye zorlamaz.. Adamı tanımıyoruz, gözlemlemek senin elinde. Gözlemle, evlenmeyecek ya da buna değmeyecek biri ise ayrıl. Ama değer biriyse 1 yıl 2 yıl farketmez. Hiçbi şeyin garantisi yok..

herkesi bilmem ama bu adam kesin sevişir benle

bir de 26-28 yaşında insanların açıkça öpüşmekten bahsetmesi normaldir.genç kız değlsiniz ki ezilip büzülesiniz

yoook seviyorummm onu keşke sevmemiş olsammm

Fikir zıtlığı yaşıyorum ama seviyorum bu adamı napayım

Güldürme bizi ya.
İkiniz de uç karakterlersiniz.
Tek fark sen de yaşamak istiyorsun ama evlenince olsun helalim olsun mantığındasın.
Adam da 2 ayda evlilik için erken diyor.

Sevgi ile yürümüyor herşey ilişkilerde...

bir de 26-28 yaşında insanların açıkça öpüşmekten bahsetmesi normaldir.genç kız değlsiniz ki ezilip büzülesiniz

ezilip büüzlmüyorum ..bende insanım bende istiyorum elbette...
Ama öpüşmek vardr ortam olur harikulede olur öpüşmek vardr sürekli muhabbeti döner...

Evett aynen bn de deli gibi istiyorum onuuu...
Onun yannda uyanmak onunla uyumak ahhh yazarken bile içim gidiyorrr :)

amaa evlenince olsun istiyorum ya da biraz zaman geçsin tanıyalım öyle olsun isitiyorummm yanlış mıyım bu konuda ?

senin seçeneğin belli.
adamın ilişki anlayışı ,bakış açısı belli.
ya ayrılacaksın yol yakınken ya da buraya daha çok konu açacaksın...

daha öpüşmediğin bi adamla evlenmeyi istemek... bilmiyorum çok garip geliyor bana.

öpüştüm canım çoktan :) öpüşmedim hiç yazmadımmm öpüştük ama sürekli her mesajında bu muhabbet dönmesi sinir bozucuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…