akışına bırakırsammm öpücek ,tatile götürcek :)
Konularınıza baktım da hep evlilik odaklı düşündüğünüz için garip tiplere denk gelmişsiniz. Bu şaşırtıcı değil çünkü evlilik araç değil de amaç olunca işler sarpa sarmış doğal olarak. Sizin derdiniz bu adamla evlenmek değil, evlenmek. Bu adam olmasa başka biriyle tanışsanız ve o evlenmek istese evleneceksiniz yani. Buradan bu anlaşılıyor. Aileyle aynı evde yaşamak istemiyorsanız yaşamazsınız. Çalışan birisiniz üstelik. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın. Evliliği bir şeylerden kaçış olarak görmeyin. 50 yaşına gelmiş gibi umutsuzluktan umutsuzluğa koşmayın. Seven insan için maddiyat önemli değil sanıyorsunuz ama öyle bir önemli ki. Ayrıca 26 yaşına gelmiş koskoca kadın yok sevgilim öpmek istiyor rahatsızım bilmem ne diyorsa kusura bakmasın kimse onun kahrını çekmez.
benim rahatsız olduğum sey sun aslında..bayram tatile gidelim diyor hayır daha cok erken ne tatili diyorum...2 ay kısa mı şimdi neyse ben sana bişey demiyorum deyip küsüyor...yada öpmek istiyor sevgilimle konusmucam da kimle konuscam diye trip atıyor bunun gibi şeyler....peki bunlar için de erken değil mi evlilik gibi tıpkı...
yani ne var bunda ?
ırzına geçecek sanki zorla.
flört olayını ya çok farklı algılıyorsunuz ya da bakış açılarınız tamamen farklı.
Bence erken....ben sizi anlıyorum da erkeklerden bunu beklemeyin. ..biz yol belli olmasa da rota belli olsun isteriz ama onlar da sorumluluk almadan yol almak isterler. ...
tatilde benle birlikte olcak sevişecek 2 ayda bunu yaşarsam geriye kalan zamanlarda yaşanacak ne kalıcaak
tatile giden herkes sevişiyor mu ? sevgililer?
velev ki adamın niyeti bu ise sen nasıl fikir zıtlığı yaşadığın biriyle ciddi düşünüp evlenme lafını ağzına alıyorsun?
Kendinle çok çelişiyorsun.
Erken.. Kesinlikle. Böyle şeyler konuşulmaz, zamanı gelince kendi kendine olur. Hatta ve dahi o öpmek ister sen istemez başını çevirirsin bu da konuşulmaz sonra.. Bence dilersen; bu yakınlaşmalara girmeden tanımaya çalış .Bir de şu var niyeti ciddi ise seni hiçbir şeye zorlamaz.. Adamı tanımıyoruz, gözlemlemek senin elinde. Gözlemle, evlenmeyecek ya da buna değmeyecek biri ise ayrıl. Ama değer biriyse 1 yıl 2 yıl farketmez. Hiçbi şeyin garantisi yok..haklısın canım o konuda...belki de bulamıcam..ama diyorum ya ilşkiye devam edersem öpmesine vs diğer yakınlaşmalarına da izin vermem gerekicek zorluyor bnei bu konuda 2 ay oldu hala öpemicek miyim diyor küsüyor...tamam evlenmek için erken bunlar için erken değil mi
tatile giden herkes sevişiyor mu ? sevgililer?
velev ki adamın niyeti bu ise sen nasıl fikir zıtlığı yaşadığın biriyle ciddi düşünüp evlenme lafını ağzına alıyorsun?
Kendinle çok çelişiyorsun.
Nasıl sadece aşkla evlilik yürümüyorsa mantıkla da yürümez. Şu yazdıklarınızda ben hiçbir duygusallık göremedim. Bir arkadaş yazmış sizin derdiniz bu adamla evlenmek değil, evlenmek diye. Ona harfiyen katılıyorum.
Fikir zıtlığı yaşıyorum ama seviyorum bu adamı napayım
bir de 26-28 yaşında insanların açıkça öpüşmekten bahsetmesi normaldir.genç kız değlsiniz ki ezilip büzülesiniz
Güldürme bizi ya.
İkiniz de uç karakterlersiniz.
Tek fark sen de yaşamak istiyorsun ama evlenince olsun helalim olsun mantığındasın.
Adam da 2 ayda evlilik için erken diyor.
Sevgi ile yürümüyor herşey ilişkilerde...
Evett aynen bn de deli gibi istiyorum onuuu...
Onun yannda uyanmak onunla uyumak ahhh yazarken bile içim gidiyorrr :)
amaa evlenince olsun istiyorum ya da biraz zaman geçsin tanıyalım öyle olsun isitiyorummm yanlış mıyım bu konuda ?
daha öpüşmediğin bi adamla evlenmeyi istemek... bilmiyorum çok garip geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?