SEVGİLİM EVLENMEK İSTEMİYOR GALİBA

Bana biri 1 sene içinde evlenelim dese istesem bile kaçarım herhalde. Zaman belirtmek gererdi beni...

kız bunu nasıl çıkardın bu hikayeden

e öpüşmek istiyormuş
cinsel cinsel konuşmak istiyormuş

2 ayda benle cinsellik konuşana noluyoruz derim
daha 60 gündür tanıyorum kaç defa görüşmüş de ısınmış olabilirim ki
aynı şekilde 2 ayda evlilik diyen insan da beni gerer

konu sahibi gün geçirmelik değil evlenme niyetli olduğunu söylemiş adam da daha hazır değilim demiş
iki seçenek var eğer bu ilişki devam ederse
ya ikisi de çok aşık olacak süreç hızlı ilerliycek
ya da kız 2 sene bekleyecek adamdan tık olmayacak ayrılacaklar

evlenmeden önce çiftlerin birlikte olmaları hatta beraber yaşamalarını normal bulan biriyim ama her mesajda muhabbette de öpme sevişme lafı geçerse irrite olurum. sanki sadece cinsellik için süren bir ilişki gibi gelir

Böyle konularda ölçüp tartmayı doğru bulmuyorum. Zamana bırakın ya ayrılırsak diye düşünülerek bir yere varılmaz. Sadece tanımaya çalışın henüz çok erken.
Bu sürekli opcem opcem diyen adamdı değil mi? Bence mesafeni koru. Niyetinin ciddi olduğunu görürse evlenmeye niyeti var mı anlarsın

Eh, o da onun kişiliğiyle alakalı bişey.

Bir sene içinde ona ne kadar güveneceksin gelişen olaylara bağlı.
dümdüz bir sene geçirsen sorunsuz mesela bu adamla direk güvenecek misin sen?
Yaşın 26 geç değil. ailenle mutlu olmayabilirsin çok iyi anlıyorum. ama yağmurdan kaçarken doluya tutulma. iyice tanı derim. çocuk hemen evlenmeyi düşünmüyorsa bunun için ayrılma zamana bırak sabırlı ol hakkında hayırlısı ne ise Rabbim onu yaşatır zaten.

Evliliğe ancak 3 yılda hazır oluyor ama cinsel muhabbetler ve yakınlaşma için 2 ayda hazır maşallah
Beni de böyle şeyler rahatsız eder.
Son olarak tamam kirada yaşarsak 1 yıl sonra evlenebiliriz demiş.
Bence bu süreyi ver ama istemediğin hiç bir yakınlaşmaya izin verme.
Muhabbetini bile istemiyorsan bunlar için erken.
Daha en sevdiğim yemeği bile tam biliyor musun, konuştuk mu ki bu muhabbetlere kadar geldik diye kes önünü.

Çünkü çok güvenmedim.. Yaşar yaşar ve gider, pişmanlıklarla üzülebilecek birisin gibi geldi bana.

Bunun niyeti gezip tozma ,hos sohbetler edebilme nedemek 2sene evlenmicem ev alcam sen niyetini acikca belirtmissin o nun gecege dair baska planlari var yol ver gitsin

Erkekler her zaman evlilik muhabbetinden uzak dururlar..
ayrıca arkadaşların da dediği gibi belki 3 4 ay sonra bir huyunu öğreneceksin ya da sana yansıtmadığı bir şeye şahit olacaksın ayrılmak isteyeceksin. keza karşıdaki kişi içinde geçerli bu..
Niyetler ciddi olur tabi ki ama acaba yapabilir miyiz biz.. BİZ olur muyuz zamana bırakılmalı.
yani olaya süre endeksli bakma demek istiyorum canım.. ve erkeklere de biraz evlilik muhabbetiyle gelmemek lazım bu sefer kaçacak delik ararlar.. şimdi sen istiyorsun diye evlenirse zorlama olur ama ona bırakırsan mutlu huzurlu bir evliliğin olur..
Ve şu da var kii..
Erkekler her zaman maddi durumu önemser canım..
Yani sevgi aşk meşk..
Kafalarına takması ya da bunu bir engel olarak görmesi sevmemesiyle alakası yok..
Haklı olarak ilerisini düşünüyor, bu tarz konulara duygusal bakılmaz.. bakmıyorlar.

tatilde benle birlikte olcak sevişecek 2 ayda bunu yaşarsam geriye kalan zamanlarda yaşanacak ne kalıcaak

Bence yanlış bir düşünce. İlk yaşanan heyecanlar daha çok sizi birbirinize bağlar. Cazibe etkileşim artar diye düşünüyorum.

Bir de adama tecavüzcü mualemelesi yapmaya gerek yok bence.
Şaka bir yana. Ben evlenmeden önce belirli seviyede bir yakınlığın olması gerektiğine inanıyorum. Düşünsene evleniyorsun, adam tuhaf bir öpme tarzı var. Ağzı kokuyor. Tenini sevmiyorsun. Yaşam düzeni hakkında hiçbirşey bilmiyorsun. İmzayı da attık. Hadi bakalımmmm.

benim kız arkadaşım iki ay içinde evlilik diye tuttursa ben topuklardım şahsen

Geç saatlere kadar çalışmak dengemi bozdu ne aklıma geliyorsa yazıyorum kusura bakmayın

3 yıl gorustugum ve ciddi oldugum erkek arkadasim, dogum gununde beni arayarak " ben 26 yasina girdim bugun,artik evlenme vaktim geldi daha ailen bile bilmiyor beni,tanistirmiyorsun da ,ben evlenmek istiyorum artik yaşım geldi maddi durumumda iyi daha neyi bekliyorsun, beni oyaliyorsun" demisti.
Ben de işe yeni girdim birikim yapayim, yaşım 22, sen bi uzundonem askere git gel,ablamin dugunu olacak hem o da bitsin. 2 sene sonra evleniriz demistim.
Ben 2 yıl bekleyemem,bisey oldu ayrilsak yaş 28_29. Birini tani ,evlen yaş oldu 32. Cocuk bana dede mi diyecek , ben o yasta kimi bulcam demisti
Sen bilirsin dedim ve onun ısrarıyla ayrildik.
Ben 6ay sonra esimle tanistim ve tam da dedigim gibi 2 yil sonra evlendim. Simdi cocugumuz da olacak.
Eski arkadasim simdi 32 ye geldi, daha yeni nişanlanmış...
Salaklık boyle bisey iste.
Ben ona 2sene bekle dedim, aradan 5yıl gecmis daha evlenememis..
Neyse nasip kismet boyleymis.. iyikide olmamis.

Demem o ki evlilik matematige benzemez, zamana bırakın. Evlilikte ruhsal olgunluk da cok onemli. 2_3 yıl diyorsa vardir bir bildigi yoksa sizi niye oyalasın, suan o olgunluga sahip degildir, cok zorlamayin derim.
Kaderde varsa bir yıl icinde bile evlenirsiniz.

herkesi bilmem ama bu adam kesin sevişir benle

Öyle bir anlatiyorsunuz ki sanki cinsi sapikmis gibi, sanki sürekli cinsellik istiyormus gibi ve sizi cinsel bir obje olarak görüyormus gibi.

Madem böyle, niye adam ile evlenmek istiyorsunuz? Yani ben sahsen bi sapik ile evlenmek istemezdim..

Arkadasin dedigi gercekten dogru, siz sadece evlenmek istiyorsunuz. Amac dogru kisiyi bulmak olsaydi, ilk basta insani iyicene tanidiktan sonra aklina gelirdi evlilik. Daha surda olmus 2 ay, adami öpmemisiniz bile, yani ufacik cinsel uyum var mi yok mu biliyorsunuz ve aklinizda evlenmek var.

Bu normal bir psikoloji degil. Siz 3 yil sonra ya birakirsa ne olur diye düsünüyorsunuz ki bunun matematigi olmaz. Hayat bu ne getirecegi belli mi? Velev ki istediginiz oldu ve seneye evleniyorsunuz. Tamam ama ya aldatma olursa? Mutsuz olursaniz? Bosanma olursa ne yapacaksiniz?

Evlilik bir kurtarici degil, mutsuz insani mutlu etmez. Evlilik dogru insan ile güzel olabiliyor fakat bu bir amac olmamali. Sevdigin insan ile dogal bir sekilde gelisen bir olay olmali. Ki bu sahisi sevdiginizide sanmiyorum. Insan sevdigi insana ilk basta yaklasmak, oksamak, öpüsmek ister. Siz bu iliskiyi daha cok bir ticari anlasma olarak görüyorsunuz neredeyse.

Ve bu psikoloji ile sadece bu iliski degil, her iliskinizi öyle görürsünüz, evliligi bir arac degil de amac olarak gördügünüz sürecte. Bundan dolayi bir psikologa gitmenizi tavsiye ediyorum.

işte sizin yukarıdaki sözünüz var ya tam da ona sinirleniyorum beeen ..Demek istediğm tam olarak bu bni benden iyi ifade etmişsisniz teşekkür ederim çook...

Bana 8 sayfa cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.Hafta sonu şöyle bir olay gerçekleşti...Söylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama....
Kendisiyle evlilik muhabbetini bir daha etmedik bir kez açıldı bir daha açılmadı...
Aradı beni biraz konuştuk sabahları uyanınca beni çok istediğini keşke yanında olsamları vs söyledi ...Gülümsedim gülüştük falan...Sonra resim atmamı ister misin dedi..Anlamadım ne resmi dedim..Şeyin resmi işte dedi...
-Saçmalama asla istemem öyle birşeyi ne yapcam ben görüp saçma sapan konuşma daha 2 ay oldu abartma dedim kapatıık telefonu ben şoookkk
Sonra whatsaptan resim göndermiş o şeyi yuhhhh dedim bu kadarda olmaz yaniii ayıp ben görmek zorunda mıydım onun şeyini !!!!! bu adam normal biri mi sizce şimdi söyleyin bakalım.

Burdaki genellemelere hep hayran kalmışımdır, bu konuda da hoşuma gitti genellemeler, erkekler cinsellik konuştukları kadınlarla evlenmez, erkekler evlilik konusuna hep mesafelidir... :)

Biz 9 sene cayır cayır öpüştük de seviştik de tatile de gittik birlikte olmadık ama hepten bihaber olmadık birbirimizden, eşim 18 yaşından beri evlenicez dedi, ailesine bile, ve evlendik

Adam sapık, sorunlu cinselliğe saplantılı

Tamam insanlar sevgili olunca yakınlaşmak isteyebilir öpüşmek dokunmak vs ama 2 ayda önce bir zevkler hobiler ne bileyim hayat tarzları falan anlaşılmaya çalışılır, sinemaya gidilir kafelerde tavla oynanır siyaset spor şu bu konuşulur, o yakınlık zamanla oluşur penisimi görmek ister misin ne demek 15 yaşında aklı donuna kaçmış ergen gibi

Midem kalktı

evlenmeye niyeti yok gibi hissettirdiyse niyeti yoktur. sen yaş olgunluk olarak yakın hissedebilrsin ama bazı erkek için 28 erken olabiliyor. benim eşim de cinselliğe düşkündü sevgiliyken 2 ay kadar erken olmasa da 4 ay sonra falan bu tarz muhabbetlere girmek istiyordu ama evlenmek istediğini de hissettiriyordu.32 yaşında evlendi. güvenmiyorsan uzatma bence ayrıl demiyorum ama her istediğine de he deme. benim hissetiğim niyeti yok gibi . kusura bakma ama

Hafta sonu yaşadığım olaya bakıyorum da size az bile anlatmışım...Şuan ağzım açık kaldı yaniii okur musunuz yaşadığım şeyi,...

Bence insan evlenmek istediği bayana biraz saygı gösterir bu adamın size ssaygısı yok söyleyim bu ymtarz şeyler bi bana mi ters geliyor bilmiyorum ama Evlenilecek değil yanından bile geçilecek adam değil.

Bence insan evlenmek istediği bayana biraz saygı gösterir bu adamın size ssaygısı yok söyleyim bu ymtarz şeyler bi bana mi ters geliyor bilmiyorum ama Evlenilecek değil yanından bile geçilecek adam değil.

okudunuz demi resim olayını Cidden bu kadar olmaz dedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…