kız bunu nasıl çıkardın bu hikayeden
Eh, o da onun kişiliğiyle alakalı bişey.Ozaman dürüst olsun desin ki ben ruhen hazır değilim...evlenmicem desin ve gitsin kendi zihniyetinden birini bulsun bende kendime göre birini bulayım...
ben açıkça söledim oda acık olsun istemediği bişeyi sölemesin bana ....
Bunun niyeti gezip tozma ,hos sohbetler edebilme nedemek 2sene evlenmicem ev alcam sen niyetini acikca belirtmissin o nun gecege dair baska planlari var yol ver gitsinHayırlı günler , hayırlı Cumalar canlar ..
2 aydır devam eden bir ilişkim var ortak arkadaş aracılı ile tanıştırıldık ciddi olması adına...
İlişkim gayet güzel gidiyor bana çok değer veriyor ,ilgili dürüst bir adam.. Mesleğini eline almış,işini kurmuş, maddi olarak iyi düzeyde olan bir adam bunu söylüyorum çünkü evlilik için maddi anlamda beklemesini gerektirecek bir şey yok.
Ben 26 o 27 yaşında...
Ben kendimi evlilik için ruhen hazır hissediyorum ve 1 sene sonra falan evlenmeyi istiyorum bu adamı iyice tanıyınca..
İlk kez bugün muhabbet açıldı bununla ilgili.. Kendisi bana ben 2-3 sene evlenmek istemiyorum, evimi almak istiyorum dedi (ki maddi durumları oldukça iyi ailesinin 3-4 evi var istese zaten hemen alır bence bu bahane...)
ayrıca evlenmek istedikten sonra birlikte çalışır öderiz ev borcumuzu ne var ki bunda...
Ben de o zaman Metin kusura bakma benim ailem 2-3 sene beklememe müsaade etmez ayrıca ben de istemem bu kadar uzun süre beklemeyi senin düşüncen bu yöndeyse saygı duyarım ama bunu bilerek bu ilişkiye devam etmek istemem dedim....
Ayrıca seven insanın gözüne maddiyatla ilgili bir şey takılmaz ben kirada oturmaya razı olurum herkesin evi olacak diye bir kaide yok birlikte çalışırız öderiz borcumuzu bunlar bahane bence dedim..
Oda beni kaybetmekten korktu galiba tamam ev almazsak sorun olmaz diyorsan 1 sene içinde ben işlerimi oturturum evleniriz dedi..(Ama kaybetmemek için öyle söyledi bence.)
Ben de yapma metin sen ruhen evliliğe hazır değilsin zorla olucak bir şey değil ,istemiyorsan beni de zor durumda bırakma lütfen baştan söyle dedim...
Ben şuan 26 yaşındayım 2 sene bekledim 28 yaşındayım hadi bir şey oldu olmadı 2 senem boşa gitcek sil baştan yaşıcam herkes onu bilecek ,ailem sorun yapcak vs vs..Ve ben bu yaşta ailemle yaşamaktan mutlu değilim (zaten aile hayatımda sorunlar var mutlu bir evde değilim.) kızlar sizce 1 sene beni oyalamaz bu adam değil mi ben anlamadım..Bu arada bazen konu öpmeye vs gelince hemen yaşamak istiyor ben istemiyorum henüz erken bunlar için dediğimde bozuluyor trip atıyor cinsel anlamda konuşmaya çalışıyor rahatsız olduğumu belirtince hangi yüzyıldayız ben sevgilimle konusmucam da kimle konuscam diyor ama evlilik için 1 sene erken gibi geliyor ona..
Ne yapıcam inanın hiç bilmiyorummm
tatilde benle birlikte olcak sevişecek 2 ayda bunu yaşarsam geriye kalan zamanlarda yaşanacak ne kalıcaak
herkesi bilmem ama bu adam kesin sevişir benle
Evliliğe ancak 3 yılda hazır oluyor ama cinsel muhabbetler ve yakınlaşma için 2 ayda hazır maşallah
Beni de böyle şeyler rahatsız eder.
Son olarak tamam kirada yaşarsak 1 yıl sonra evlenebiliriz demiş.
Bence bu süreyi ver ama istemediğin hiç bir yakınlaşmaya izin verme.
Muhabbetini bile istemiyorsan bunlar için erken.
Daha en sevdiğim yemeği bile tam biliyor musun, konuştuk mu ki bu muhabbetlere kadar geldik diye kes önünü.
Çünkü çok güvenmedim.. Yaşar yaşar ve gider, pişmanlıklarla üzülebilecek birisin gibi geldi bana.
Bana 8 sayfa cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.Hafta sonu şöyle bir olay gerçekleşti...Söylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama....
Kendisiyle evlilik muhabbetini bir daha etmedik bir kez açıldı bir daha açılmadı...
Aradı beni biraz konuştuk sabahları uyanınca beni çok istediğini keşke yanında olsamları vs söyledi ...Gülümsedim gülüştük falan...Sonra resim atmamı ister misin dedi..Anlamadım ne resmi dedim..Şeyin resmi işte dedi...
-Saçmalama asla istemem öyle birşeyi ne yapcam ben görüp saçma sapan konuşma daha 2 ay oldu abartma dedim kapatıık telefonu ben şoookkk
Sonra whatsaptan resim göndermiş o şeyiyuhhhh dedim bu kadarda olmaz yaniii ayıp ben görmek zorunda mıydım onun şeyini !!!!! bu adam normal biri mi sizce şimdi söyleyin bakalım.
Öyle bir anlatiyorsunuz ki sanki cinsi sapikmis gibi, sanki sürekli cinsellik istiyormus gibi ve sizi cinsel bir obje olarak görüyormus gibi.
Madem böyle, niye adam ile evlenmek istiyorsunuz? Yani ben sahsen bi sapik ile evlenmek istemezdim..
Arkadasin dedigi gercekten dogru, siz sadece evlenmek istiyorsunuz. Amac dogru kisiyi bulmak olsaydi, ilk basta insani iyicene tanidiktan sonra aklina gelirdi evlilik. Daha surda olmus 2 ay, adami öpmemisiniz bile, yani ufacik cinsel uyum var mi yok mu biliyorsunuz ve aklinizda evlenmek var.
Bu normal bir psikoloji degil. Siz 3 yil sonra ya birakirsa ne olur diye düsünüyorsunuz ki bunun matematigi olmaz. Hayat bu ne getirecegi belli mi? Velev ki istediginiz oldu ve seneye evleniyorsunuz. Tamam ama ya aldatma olursa? Mutsuz olursaniz? Bosanma olursa ne yapacaksiniz?
Evlilik bir kurtarici degil, mutsuz insani mutlu etmez. Evlilik dogru insan ile güzel olabiliyor fakat bu bir amac olmamali. Sevdigin insan ile dogal bir sekilde gelisen bir olay olmali. Ki bu sahisi sevdiginizide sanmiyorum. Insan sevdigi insana ilk basta yaklasmak, oksamak, öpüsmek ister. Siz bu iliskiyi daha cok bir ticari anlasma olarak görüyorsunuz neredeyse.
Ve bu psikoloji ile sadece bu iliski degil, her iliskinizi öyle görürsünüz, evliligi bir arac degil de amac olarak gördügünüz sürecte. Bundan dolayi bir psikologa gitmenizi tavsiye ediyorum.
Bence insan evlenmek istediği bayana biraz saygı gösterir bu adamın size ssaygısı yok söyleyim bu ymtarz şeyler bi bana mi ters geliyor bilmiyorum ama Evlenilecek değil yanından bile geçilecek adam değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?