Sevgilim evli çıktı

kazablanka36

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2022
2
3
1
34
Merhaba yaklaşık 1 yıldır bir ilişkim vardı. Bundan 1 hafta önce evli olduğunu öğrendim. Ve o an ayrıldım. Şu an benimle uğraşıyor ve rahatsız ediyor. Bana 2. Eş yapma teklifinde bulunuyor vazgeçmem diyor. Benim zaten canım çok yanıyor ve kendimi kötü hissediyorum. Suçluluk duygusu var içimde. Ben bu olayı benden sakladığı ve duygularımla oynadığı için ona dava açabilir miyim aynı zaman da rahatsız ettiği için de… yardımcı olabilir misiniz…

Engelle hemen hiç muhatap olma , ne demek 2. Eş teklifi ..

Bir daha rahatsız ederse eşine hatta eşiyle de kalmayıp herkese anlatıp rezil edeceğinizi söyleyin. Büyük ihtimal o zaman durur.

1 yıl fark edememeniz de çok ilginç değil mi? Hadi hareketlerinden anlamadınız, hiç mi ortak tanıdığınız yok? İnternetten falan mı tanıştınız? Öyle olsa bile eşini dostunu akrabalarını stalklamadınız mı? Yani öyle bir iki ay değil ki bu bir yıl.

Valla daha önceki konuya da yazdım, tanıdık bir kızı ailesinden istemeye bile geldiler cümbür cemaat nişan taktılar ama adam evliymiş?? Karşı aile de ruh hastası yani, evli 2 çocuklu adama nişan takmaya gelmişler bir kişi de bu adam evli yahu demiyor Karısı 2 çocuğuyla başka şehirde yaşıyormuş. Aileler, arkadaşlar da bir tuhaf artık evli heriflere kısmet arıyorlar

Son düzenleme:
Aman çok dikkat edin. Ortalık kadın cinayetlerinden kaynıyor. Başınıza iş getirmesin. Konuşmaları kaydedin, ekran görüntüleri alın. Rahatsız etmeye devam ederse savcılığa gideceğinizi söyleyin. Ve gerçekten tacizleri durmazsa gidin. Genelleme yapmak istemem ama bu tarz erkekler her şeyi yapar

Bu forumda daha neler duyucam acaba
Yıllar öncesinde halamın oğlu, halamın istemedigi bir kizla gizlice resmi nikah yapıyor, halam da görüştüklerini biliyor ama bepki bu kızdan kurtulur diye kendince 'eli yüzü duzgun' bir kız bulup sözlüyor. Kızın ailesi de bilindik aile diye araştırmıyor. Sözden 1 hafta sonra oğlan dayanamayıp halama itirafta bulunuyor tabi.. Aradan geçmiş 20 küsür sene, halam hala yaşadığı her olayda sözledigi kızın ahını aldığını düşünür

Rahat bırakmazsan karına söylerim, kendi adımı batırmak pahasına seni yakarım, rezil ederim ele güne deyin, daha adınızı anmaz.

Sizi muhtemelen ailenize söylemekle tehdit edecektir, siz de korkudan hiçbir şey yapamayacaksiniz.
Ama öyle olmasın, onun Sonunda kuma olursunuz sahiden.
Korkmayın, durumu önce ailenize anlatın; sizi tehdit edebileceği baska bir şey kalmayacağı için sonrasında eşini bulup haber verin

Eşi diyarbakırdaymış ben İstanbul’da yaşıyorum o da burada görme ve duyma ihtimalim yoktu ben sosyal medya gördüm onda kullanmıyorum demişti oradan şüphe ettim ve konuştum sakladığın her neyse söyle söz seni bırakmayacağım diye zarf attım o şekilde bana anlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…