- 8 Mayıs 2017
- 854
- 1.300
- 113
- Konu Sahibi kazablanka36
-
Aldatılan siz degilsiniz karısı yalnız ona soyleyin davayı o acsin o kadar dertlendiysenizMerhaba yaklaşık 1 yıldır bir ilişkim vardı. Bundan 1 hafta önce evli olduğunu öğrendim. Ve o an ayrıldım. Şu an benimle uğraşıyor ve rahatsız ediyor. Bana 2. Eş yapma teklifinde bulunuyor vazgeçmem diyor. Benim zaten canım çok yanıyor ve kendimi kötü hissediyorum. Suçluluk duygusu var içimde. Ben bu olayı benden sakladığı ve duygularımla oynadığı için ona dava açabilir miyim aynı zaman da rahatsız ettiği için de… yardımcı olabilir misiniz…
Rahatsız ettiği için şikâyette bulunun. Haricinde lütfen eşine haber verin durumu. Madem bilmiyordunuz evli olduğunu kendinizi kurtarırken hemcinsinizide düşünün.Merhaba yaklaşık 1 yıldır bir ilişkim vardı. Bundan 1 hafta önce evli olduğunu öğrendim. Ve o an ayrıldım. Şu an benimle uğraşıyor ve rahatsız ediyor. Bana 2. Eş yapma teklifinde bulunuyor vazgeçmem diyor. Benim zaten canım çok yanıyor ve kendimi kötü hissediyorum. Suçluluk duygusu var içimde. Ben bu olayı benden sakladığı ve duygularımla oynadığı için ona dava açabilir miyim aynı zaman da rahatsız ettiği için de… yardımcı olabilir misiniz…
peki nişan oldu mu.. kız öğrendi mi yaValla daha önceki konuya da yazdım, tanıdık bir kızı ailesinden istemeye bile geldiler cümbür cemaat nişan taktılar ama adam evliymiş?? Karşı aile de ruh hastası yani, evli 2 çocuklu adama nişan takmaya gelmişler bir kişi de bu adam evli yahu demiyorKarısı 2 çocuğuyla başka şehirde yaşıyormuş. Aileler, arkadaşlar da bir tuhaf artık evli heriflere kısmet arıyorlar
karagül dizisi gibi resmen.Eşi diyarbakırdaymış ben İstanbul’da yaşıyorum o da burada görme ve duyma ihtimalim yoktu ben sosyal medya gördüm onda kullanmıyorum demişti oradan şüphe ettim ve konuştum sakladığın her neyse söyle söz seni bırakmayacağım diye zarf attım o şekilde bana anlattı
Adamdaki zihniyete ve arsızlığa bak kandırmaya utanmıyo bi de kuma getireyim seni diyo inanılmaz Allah ıslah etsin senin bi suçun yok rahatsız ettiği için şikayet edebilirsinMerhaba yaklaşık 1 yıldır bir ilişkim vardı. Bundan 1 hafta önce evli olduğunu öğrendim. Ve o an ayrıldım. Şu an benimle uğraşıyor ve rahatsız ediyor. Bana 2. Eş yapma teklifinde bulunuyor vazgeçmem diyor. Benim zaten canım çok yanıyor ve kendimi kötü hissediyorum. Suçluluk duygusu var içimde. Ben bu olayı benden sakladığı ve duygularımla oynadığı için ona dava açabilir miyim aynı zaman da rahatsız ettiği için de… yardımcı olabilir misiniz…
Rahat bırakmazsan karına söylerim, kendi adımı batırmak pahasına seni yakarım, rezil ederim ele güne deyin, daha adınızı anmaz.
Tutup kolundan ailesinin karşısına getirebileceğini nedense düşünmedim, gizli ev açar, kimsenin bilmediği imam nikahı falan kıyar heralde, bunun adı da yersen kuma. Erkeklerin dışarda yediği haltlar ailesinin umrunda olmaz, evdeki de gezer tozar günün sonunda benim koynuma girer diye avunuyordur, kuma geleceğini bildiklerinde verecekleri tepki farklı olabilir.Kuma olmayı teklif ettiğine göre adamın eşi ses çıkaramayacak olabilir. Bizim görev yaptığımız yerde duyuyorum bunları. Eskiden daha çokmuş tabi. Bir de bunca zamandır evli değilmiş gibi takılabilmiş adam. Bir kopukluk olsa gerek çünkü eş anlardı şimdiye. Bilmiyorum çok garip evlilikler var, onlardan birisi mi diye düşündüm açıkçası.
Lütfen yaaaa bi s.... git oğlum diyip engelleyin. İkinci eş demek... İki kadına ve 2 aileye bakacak yetecek o kadar maddi manevi çapı(!) var yani. Embesil bunlar yaaa. Karısı olmadan götündeki donu yıkayamıyordur Allah bilir.Merhaba yaklaşık 1 yıldır bir ilişkim vardı. Bundan 1 hafta önce evli olduğunu öğrendim. Ve o an ayrıldım. Şu an benimle uğraşıyor ve rahatsız ediyor. Bana 2. Eş yapma teklifinde bulunuyor vazgeçmem diyor. Benim zaten canım çok yanıyor ve kendimi kötü hissediyorum. Suçluluk duygusu var içimde. Ben bu olayı benden sakladığı ve duygularımla oynadığı için ona dava açabilir miyim aynı zaman da rahatsız ettiği için de… yardımcı olabilir misiniz…
Ulke iyice foseptik cukuruna donduValla daha önceki konuya da yazdım, tanıdık bir kızı ailesinden istemeye bile geldiler cümbür cemaat nişan taktılar ama adam evliymiş?? Karşı aile de ruh hastası yani, evli 2 çocuklu adama nişan takmaya gelmişler bir kişi de bu adam evli yahu demiyorKarısı 2 çocuğuyla başka şehirde yaşıyormuş. Aileler, arkadaşlar da bir tuhaf artık evli heriflere kısmet arıyorlar
olabiliyor1 Sene boyunca iyi gizlemiş
şikayetçi olup uzaklaştırma kararı aldırınMerhaba yaklaşık 1 yıldır bir ilişkim vardı. Bundan 1 hafta önce evli olduğunu öğrendim. Ve o an ayrıldım. Şu an benimle uğraşıyor ve rahatsız ediyor. Bana 2. Eş yapma teklifinde bulunuyor vazgeçmem diyor. Benim zaten canım çok yanıyor ve kendimi kötü hissediyorum. Suçluluk duygusu var içimde. Ben bu olayı benden sakladığı ve duygularımla oynadığı için ona dava açabilir miyim aynı zaman da rahatsız ettiği için de… yardımcı olabilir misiniz…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?