Kadinin sorusu 3 aylik sevgiliyle profil fotografi yapmak mi Allah askina? Sanki kadin kul hakki yemis, hirsizlik yapmis gibi sayfalarca ayni seyi yazmissiniz. Kadinin sorusuyla fotografin ne alakasi var. Sabote ettiniz konuyuTerbiyesiz kadını alın başımdan .
Böyle seviyesizlerle muhattap bilr olmam ama şansın var boş zamanıma denk geldin.
Okuduğunu anlamaktan aciz .
Aç kulağını dinle
Ben ahlak bekçiliği yapmadım hayat görüşüm bellidir.
Ben konu sahibine 3 aydır ilişkisi olduğu ne olduğu bile belli olmayan adamın fotolarını çarşaf çarşaf instasıns koymasını komik buldum.
Bu olay .
Herkes farklı düşünebilir.
Bunda nerde ahlak bekçiliği.
cunku ahlak bekcisi cunku en namuslu oKadinin sorusu 3 aylik sevgiliyle profil fotografi yapmak mi Allah askina? Sanki kadin kul hakki yemis, hirsizlik yapmis gibi sayfalarca ayni seyi yazmissiniz. Kadinin sorusuyla fotografin ne alakasi var. Sabote ettiniz konuyu
cekil aradanAy noluyo noluyo
cunku ahlak bekcisi cunku en namuslu o
Bana kezbanca geldi ne yapayımKadinin sorusu 3 aylik sevgiliyle profil fotografi yapmak mi Allah askina? Sanki kadin kul hakki yemis, hirsizlik yapmis gibi sayfalarca ayni seyi yazmissiniz. Kadinin sorusuyla fotografin ne alakasi var. Sabote ettiniz konuyu
Yarin konsolosluga gidebilir misin
Hanımefendi konu o degil. Kadinin derdi baska.Bana kezbanca geldi ne yapayım
Ahlakla ilgili değil varoşça
Tabiki de soruyoruz evli misin diye.Valla anlayamadim. Isterse hergun baska erkekle fotograf koysun, kimi ilgilendirir. Calip cirpmis mi, evli adamla bile isteye mi beraber olmus. 10 kez ayni seyi yazmış saka gibi. Konu sahibinin yasadigi sey herkesin basina gelebilir. Sonucta flort ettiğimiz adamlara evli misin diye sormuyoruz. Hepimiz kandırılabiliriz. Fotografla ilgisi yok ki
Evli olan adam ben evliyim, gonlumu eglendirmek istiyorum demez. Medeni halini edevletten kontrol ederek emin olun.Tabiki de soruyoruz evli misin diye.
Varoşça bulduğum birşeyi ahlakla bagdastırmakta ne bilim kafalar pırıl yani.Hanımefendi konu o degil. Kadinin derdi baska.
Hiç böyle bir şey başıma gelmediEvli olan adam ben evliyim, gonlumu eglendirmek istiyorum demez. Medeni halini edevletten kontrol ederek emin olun.
Gurbetçi kız bekliyorum
avukatima vekalet vericem yarin dur bakalımHiç böyle bir şey başıma gelmedi
Fazla akıllıyım heralde.
Herkes de çok saf yersen
Öyle tabi.cunku ahlak bekcisi cunku en namuslu o
Tamam gurbetçi girl.
İnsanın birini sevince onunla bir fotoğrafını paylaşması kezbanlık yada varoşluk değildir. Ama böyle ağzından köpükler saçarak saldırmak varoşluktur. Herkes illa nenem zamanındaki gibi sevgilim olduğu belli olmasın, yüzüğü getirince koyarım demek zorunda değil. Kimilerine de bu kezbanca geliyor mesela. Sizin tercihiniz böyle yapmak olabilir ama tercihi hemen fotoğraf eklemek olan insana böyle fütursuzca saldırmanız da sizin kaliteniz. Ay kalitesizliğiniz.Bana kezbanca geldi ne yapayım
Ahlakla ilgili değil varoşça
Üniversite hayatim boyunca gördüklerimi buraya yazsam agziniz acik okursunuz. Burada acilan aldatma konularina goz gezdirin. Cogunda kocami yakaladım, cocugum icin bilmem ne icin 2.sans verdim, yine ayni seyi yapti diye dert yaniyorlar. Kocam ahlaksiz demek yerine diger kadin aklını celdi, kandirdi yaziyorlar.Hiç böyle bir şey başıma gelmedi
Fazla akıllıyım heralde.
Herkes de çok saf yersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?