- 14 Nisan 2021
- 14
- -8
- 16
- 25
- Konu Sahibi benbirgurgendaliyim
-
Bu bin yıllık bayat yalanlara hala inanıyor musunuz cidden? Kadının haberi olduğunu asla düşünmüyorum. Tek eşli olamayan adam olamayan adamlardan işte klasik. Bunların bekar versiyonları da afedersiniz aynısının laciverti. Sana iltifat eder hoş tutar ama ama iş ciddiye binecek gibi olursa ghostlar.birbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?
He deden yaşında adam Bi de.Yavru dedigin cocuklar benden yasca buyuk
Hersey Cocuklar Icin ….birbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?
AirDrop'dan yollamışUffff karışır buralar
Ayrı oda da yatıp çocuk nasıl yapmışlar acaba paketleyipmi yollamış watsaptanmı yollamış teknoloji çok gelişti
Karısına ayıp olmasın diyeNiye boşan diyemiyorsunuz?
Birini daha bulsunlar hatta okeye 4. aramasinlarMadem iki kadın da bu durumu sorun etmiyor kuma olun ne bilim
Nasıl travmaları, kompleksleri varsa tercih edilen, sevilen kadın olduğunu SANMAK rahatlatıyor, bence.Dese terkedileceğini biliyor da ondan.
Adam net sınır koymuş, sen sadece eğlenceliksin demiş.
Buradaki bence asıl mesele konu sahibinin neden kendini bu durumlara düşürdüğü.
Ayy sevgilisinin evliliğini de düşünürmüş, ne kadar düşünceli bir metres.Aksine benimle ciddi olduğunu söylüyor boşan demememin sebebi bitirecekse de bu kendi karari olmali
Oo okey mi baya eğlenirlerBirini daha bulsunlar hatta okeye 4. aramasinlar
Heeee yani sen adamın yavrusu yaşındasınYavru dedigin cocuklar benden yasca buyuk
Konuştukça batıyorsun.Yavru dedigin cocuklar benden yasca buyuk
Kazık kadar senden büyük çocuklar için boşanmıyor yaniYavru dedigin cocuklar benden yasca buyuk
Karısına saygısı olan insan evliyken başkasıyla olmaz ne saygısıbirbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?
Senin ailen, arkadaşların biliyor mu metres olduğunu? Ne diyorlar ? Aferin ne güzel kendine baktırıyorsun, bize de ucu dokunur mu diyorlar. Yarın öbür gün adamın çocukları gelip yüzüne tükürdüklerinde de burada yazdıklarını söylersin.Ailesi beni biliyor tanıştık zaten
Olur mu canım metres hanım dedi ya 20 yıl önceymiş o ilişki. Bence kadın bebeleri doruğunca bizim şugar daddy de doğmamış metresini beklemiş karısına birdaha hiç dokanmamış.Uffff karışır buralar
Ayrı oda da yatıp çocuk nasıl yapmışlar acaba paketleyipmi yollamış watsaptanmı yollamış teknoloji çok gelişti
Bak bu süperdiOlur mu canım metres hanım dedi ya 20 yıl önceymiş o ilişki. Bence kadın bebeleri doruğunca bizim şugar daddy de doğmamış metresini beklemiş karısına birdaha hiç dokanmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?