sevgilim evli ne yapmalıyım?

benbirgurgendaliyim

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2021
14
-8
16
25
birbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?

Bu bin yıllık bayat yalanlara hala inanıyor musunuz cidden? Kadının haberi olduğunu asla düşünmüyorum. Tek eşli olamayan adam olamayan adamlardan işte klasik. Bunların bekar versiyonları da afedersiniz aynısının laciverti. Sana iltifat eder hoş tutar ama ama iş ciddiye binecek gibi olursa ghostlar.

Hersey Cocuklar Icin ….

Karısı bu durumu kabul ediyor mu etmiyor mu bilemem doğruluğundan bile şüphe ettim ayrı yataklarda yattıklarını da düşünmüyorum. Bir gün karısıyla olup bir gün seninle olmasına nasıl miden bulanmıyor? Ha benim asıl merak ettiğim senden başkaları da var mı? Adam o kadar rahat o kadar profesyonel ki karısını aldattığı tek kişi sen değilsin gibi. Birde şeeyy... İğrençsinizzz....

Ayyy her aldatan adamin söylediyi klasik sözler. Evinde mutlu karisini kaybetmeyi asla istemeyen ama gönül eylendirmekten vazgecemeyen karaktersiz olan erkeklerin söyledikleri sözler. Yok ben anlamiyorum hadi onlar bu sözleri söylüyor, siz neden hala inaniyorsunuz. Madem esi kabullenmis iki tarafta böyle yasamayi tercih etmis, o halde alsin sizi esinin karsisina cikartsin tanistirsin bakim, hani iki tarafta kabul etmis ya böyle yasamayi. Yapmaz cünki inanin esinin bunlardan haberi bile yoktur, adam aksam evine karisina cocuklarina gidiyor. Geceleride esiyle mutlu mesut yasiyor, hem onunla hem sizinle beraber oluyor. Hayir anlamiyorum ben, hadi gercekten dediyi gibiyse ki asla öyle görünmüyor. Sizin kendinize olan sayginiz nerde, öyle bile olsa evli bir adamla birlikte olmayi nicin kendinize laik görüyorsunuz? Etrafta bekar adam kalmadimi?

Dese terkedileceğini biliyor da ondan.

Adam net sınır koymuş, sen sadece eğlenceliksin demiş.
Buradaki bence asıl mesele konu sahibinin neden kendini bu durumlara düşürdüğü.
Nasıl travmaları, kompleksleri varsa tercih edilen, sevilen kadın olduğunu SANMAK rahatlatıyor, bence.

Karısına saygısı olan insan evliyken başkasıyla olmaz ne saygısı
Adamın her gece yattığı evde bildiği tattığı tanıdığı ten var, çocuklarına ana yaptığı Kadın var, ailesinin çevresinin eşi olarak kabullendiği Kadın var, meşru bir birliktelik var, sürekli elinin altında çıplakken gördüğü duştan sonra ıslak saçlarıyla mis gibi kokan milyon kere seviştiği Kadın var, yanında osuracak kadar samimi olduğu bir Kadın var, niye ayrı yatsın ki niye sevişmesin ki tabiki de sevişiyorlar. Hatta birbirlerini seviyorlar, aksi halde çocuklar da büyümüşken sevmediği bir insanla neden aynı evde yaşasın. Ha şu olabilir Kadın adama git kimle istiyorsan yat kalk kullan at elinin kiridir demiş olabilir, aaaa tam da seni tarif etmiş
Ya bi desene adama boşan diye, nolur ya bi de valla, bak bakalım nasıl heryerden engellenip paçavra gibi atılıyorsun
İçtikten sonra dünya-ahiret lafı eden adam çok güven vericiymiş bravo

Benim abimde karısı aldatıyordu, önce karısıyla sevişip duş alıp metresiyle sevişmeye gidiyor sonra gelip tekrar karısıyla sevişiyordu. O….suna ruhum sensiz ben yokum, bu evde cehennemdeyim karımdan nefret ediyorum ama çocuklarıma kıyamıyorum, sen benim sebebi hayatımsın diye mesaj çekerken karısına yıldönümü süprizi hazırlayıp bir çocukları daha olsun diye yalvarıyordu

Nasıl bir aksiyon alman lazım ben söyleyeyim sana buradaki kadınlar Kadın düşmanı kurt bunlar kurt hiçbiri de kınadığını yaşamadan ölmeyecek
Madem ailesi seni biliyor tanıyor, Kadın da biliyor, hemen alıyorsun çiçeğini çikolatanı karısından adamı istemeye gidiyorsun, çocukları senin büyüğün olduğu için onlardan da icazet alman lazım
Hadi kolay gelsin

Ailesi beni biliyor tanıştık zaten
Senin ailen, arkadaşların biliyor mu metres olduğunu? Ne diyorlar ? Aferin ne güzel kendine baktırıyorsun, bize de ucu dokunur mu diyorlar. Yarın öbür gün adamın çocukları gelip yüzüne tükürdüklerinde de burada yazdıklarını söylersin.

Uffff karışır buralar

Ayrı oda da yatıp çocuk nasıl yapmışlar acaba paketleyipmi yollamış watsaptanmı yollamış teknoloji çok gelişti
Olur mu canım metres hanım dedi ya 20 yıl önceymiş o ilişki. Bence kadın bebeleri doruğunca bizim şugar daddy de doğmamış metresini beklemiş karısına birdaha hiç dokanmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…