sevgilim evli ne yapmalıyım?

benbirgurgendaliyim

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2021
14
-8
16
25
birbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?

Evet o çocukların elini öpmeden olmaz bu iş zati.

Dünya ahiret sevgilisimiymişsiniz iyiymiş ya

Evli Erkeklerin klasik yalani. Kadin bilse bile kabullenmiyodur emin olun. Kim kabullenir? Duzeni bozulmasin isteyen adam. Cocuklarina bakiliyo yemegi camasiri bulasigi hallediliyo. Anne babasini akrabalarini da kadin idare ediyodur mutlaka. E sevgilisi yokken de free seks icin karisi hep elinin altinda. Niye bosansin. Hem ayranim dokulmesin hem kotu olaylar yasanmasin istiyodur. Sizin gibi saf hanimefendileri de bi seni sevdim hep seni sevdim diye kandiriyolar. Keske kanmasaniz. Cocuklarinin annesine bunu yapan size neler yapmaz?

Bak ne yap biliyor musun ? Hani karısı razıymış ve kabullenmiş ya.. Onunla bir görüş konuş. Bakalım anlattığı gibi miymiş? Yüzde bir milyon yalan da hani. Kulaklarınla duyarsan belki inanmak istediğine inanmayı bırakıp gerçeklerle yüzleşirsin. Şu erkeklerin klişe yalanı yok yatak ayırdık yok anası diye saygı duyuyorum yalanını yemeyin artık ya.
Senden önce sevdiklerine de dünya ahiret sevda masalı uydurmustur. Bir erkek bu kadar kadını sevebilir mi? Sevse onun adı sevgi değil başka bir şeydir artık onu da siz bulun.

Evli erkeklerle beraber olan kadınları gerçekten anlamıyorum...kendilerini duygularını onurlarını vücutlarını. herseyerini kullandirtiyorlar adamda sıkılınca basıyor tekmeyi sonra hoop başkası ....bu döngü asla değişmiyor...Karısını sevmeyen adam zaten boşanır bakar yoluna... boşanmak istemeyenler de de durum bu... Uyanın artık haminlar ...insan ahlakını bu kadar ucuzlatmayin...bu adamdan size fayda gelmez ...kullanildiginizla kalırsınız...yazık etmeyin kendinize

Gerçekten çok trajikomik karısını deli gibi seviyordur ona yapamadığı iğrençliği sana yapıyordur Gidip uzaktan izlemeyi deneyim ayakkabısına kadar bağlıyodur ama karekter ve ahlak olmadığı için sizinle de eğleniyodur

Aksine benimle ciddi olduğunu söylüyor boşan demememin sebebi bitirecekse de bu kendi karari olmali
Boşanmayacak ki.
Boşanacak olsa boşanırdı zaten,ayrica dediğiniz gibi eşinin haberi varsa zaten niye boşansın? Hem karnı doyuyor hem pastası duruyor.
Bir eli yağda digeri balda yaşayıp gidecek adam ama olan size olur sonunda,bu hikayede yanan siz olursunuz.
Hakediyorsunuz da zaten dibin de dibini görmeyi kusura bakmayın,evli adamlarla takılan kimseye acımıyorum ben.
Birde klasik hikaye ve hemen inanıyorsunuz. Yok evliligi bitmiş, yok ayrı uyuyor falan filan,yıl olmuş 2023 hala bunlara inananlara ne denir ki.

Bu kadar saf mısınız cidden ? Karısını sevmiyormuş da saygı duyuyormuş da…
Bu arada Elimde kelepir köprü var Boğaz’ın tam üstüne kurulu ucuza bırakıyorum.

Bazı bekar arkadaşlar sanıyor ki, evli erkekler mutsuz, karılarını sevmiyor. Ayrı yatıyor cinsel münasebet bitmiş..
Bekar arkadaşlara sesleniyorum, kanmayın gençliğinizi yakmayın. Kapımıza pervaneler, istediğimiz iki edilmiyor. Evde uzaktan uzağa değiliz, gayet şen şakrak sohbetler, öpüşmeler sevişmeler eşliğinde yaşıyoruz. Ha illa ki cinsel münasebet olduğuna inanmıyorsanız, gece yatağa girince zaten oluyor. Bu adamlardan başka adam kalmadı.
Karısına yapan size yapmaz mı.
Yani yok öyle ay ayrı yatıyorlar ay çocuk uğruna ay karısının haberi var. Hiçbir kadın böyle bir durumu kabul etmez, kocasının sevgilisi olmasına izin vermez. Hem kendinizi hem gençliğinizi yakmayın, ailesi ayrılıp sizle evlendiğinizde sizi gelin yerine koyar mı sanıyorsunuz.
En ufak bir hata da metres olduğunuz yüzünüze vurulacak.

Dünya hali, insanın başına her şey geliyor. Tavsiyem, kendi ayarında birini bulmak. Bu ilişkiyi bırak ve başka biriyle dene. Bu tarz ilişkilerin sonu iyi bitmiyor.

adamın söylediklerine körü körüne inanıyorsun .. karısıyla konuştun mu hiç ... bakalım haberi varmı erkekler bol keseden atmayı sever.. git karısıyla konuş bakalım ne diyecek.. madem karısı kabul edıyor dıyorsunuz size ayrı ev açsın ozaman karısıyla kagıt üzerınde evlı kalsıın

Sevgilin Kadir Doğulu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…