Sevgilim facebookda bir kızı aratıyor :(

ledenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
170
0
66
Ankara
Kızlar ne olur yardım edin, bundan bikaç hafta önce facebookda aramaların nasıl kaydolduğunu öğrendim ve iki hafta önce sevgilim bi kızı aratmıştı dün yine aynı kızı aratmış bu arada sevgilim öyle pek facebooka girmez nadiren girer bu kızı daha yeni tanımış sanırım belediyede işleri vardı ve kızı aratırken belediyede aratmış kız orda çalışıyor olmalı. Kızı bulamamış sonuç olarak ama aradan 2 hafta geçmesine rağmen hala da unutamamış tekrar aratmış moralim çok bozuk ve bu aralar ilgisiz de ilk defa bu kadar uzun süredir görüşmüyoruz ama pek umrunda değil bahaneler buluyo bi hasta bi yorgun ... Bu arada yaklaşık 4senedir birlikteyiz.

sormadınmı kendisine nie ısrarla arıyorsun die?

Ne kadar süredir birliktesiniz ?
Sevgilinin kişiliği basıl ?
Ona da sor bakalım neden aratmış ?
Bu erkeklerin hepsi böyle sanırım .

Sormadım çünkü geçen sene de dershanesindeki bi kıza bakışları ve bana davranışları yüzünden ayrılmıştım ama ortalığı baya bi karıştırarak ayrılmıştım, sonra dedim ki kendime bi daha benzer bi olay olursa daha mantıklı ve sinsi davranıcam o yüzden sabretmeye çalışıyorum ama moralim çok bozuk gerçekten. 3buçuk yılı geçti 4e doğru ilerliyoruz

Bana karşı aşırı sevgisi ve bunaltıcı ilgisi vardı başlarda zamanla normale döndü ama hala bir çok erkeğe göre ilgili ve sevgili aslında. Of of meraktan çatlıyorum çıkıp belediyeye gidip kızı bulmayı bile düşündüm nasıl bi kız çok merak ediyorum

Son düzenleme:
Sevgiline sormuyor musun o kız kim, neden bakıyosun diye..

İyi ki şu facebook da hareketler dökümü bölümünü yapmıslar ya.. Çok işe yarıyor gerçekten :/

aynısı onlara yaşatmak lazım gözüne gözüne sokacaksın

sahte bir profil yap. o kızın ismiyle soyismiyle
o illa bi daha aratıcaktır bulursa bakalım napacak, mesaj yazıcakmı yazmıycakmı

kızın resmi yoktur sende ama en azından bilgileri tutsun ki onun olduğuna inansın

Aynen ya onu da düşündüm yani öfkeyle doldum canını yakmak istiyorum ama nasıl bu sefer üzülen yıkılan ben olmak istemiyorum

Aranmaya başlamış belli.
Yenisini bulana kadar eldekinden de olmak istemiyor.
Daha fazla yıpratma kendini , yol ver gitsin
Aslında gözü dışsrı ilk kaydığında gönderecksin bu tipleri.

Kızı bulup ne yapacaksın. Sakın öyle bişey yapmaa. Kendini daha çok üzmekten başka bir işe yaramaz.

4 yıl da uzun bir süreymiş gerçekten.Acaba artık bu ilişkiden heyecan duymuyor mu da yeni kişilere doğru yönelmeye başlamış anlamadım.sevgi bitmiş gibi

ama sevgilimim profilinde ilişkisi var yazıyo beraber resimlerimiz de var profilinde değil ama eski profil resimlerin de var eğer kızdan hoşlanıyosa cesaret eder mi bu şartlarda eklemeye canım ?

Son düzenleme:
ama sevgilimim profilinde ilişkisi var yazıyo beraber resimlerimiz de var profilinde değil ama eski profil resimlerin de var eğer kızdan hoşlanıyosa cesaret eder mi bu şartlarda eklemeye canım ?

sen benim dediğimi yap.
belkide sevgilininde sahte bir profili vardır, ordan yazar sana yada eklemeye çalışır
profili aç ve bekle sadece

Son düzenleme:
Aranmaya başlamış belli.
Yenisini bulana kadar eldekinden de olmak istemiyor.
Daha fazla yıpratma kendini , yol ver gitsin
Aslında gözü dışsrı ilk kaydığında gönderecksin bu tipleri.

Doğru diyosun bi kere yapan bi daha yapıyo sanırım geçen sene aldatmadı evet ama bence hoşlanmıştı o kızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…