erkekleri pıçaklamak lazım
aynısı onlara yaşatmak lazım gözüne gözüne sokacaksın
Sormadım çünkü geçen sene de dershanesindeki bi kıza bakışları ve bana davranışları yüzünden ayrılmıştım ama ortalığı baya bi karıştırarak ayrılmıştım, sonra dedim ki kendime bi daha benzer bi olay olursa daha mantıklı ve sinsi davranıcam o yüzden sabretmeye çalışıyorum ama moralim çok bozuk gerçekten. 3buçuk yılı geçti 4e doğru ilerliyoruz
erkekleri pıçaklamak lazım
Bana karşı aşırı sevgisi ve bunaltıcı ilgisi vardı başlarda zamanla normale döndü ama hala bir çok erkeğe göre ilgili ve sevgili aslında. Of ofmeraktan çatlıyorum çıkıp belediyeye gidip kızı bulmayı bile düşündüm nasıl bi kız çok merak ediyorum
Sormadım çünkü geçen sene de dershanesindeki bi kıza bakışları ve bana davranışları yüzünden ayrılmıştım ama ortalığı baya bi karıştırarak ayrılmıştım, sonra dedim ki kendime bi daha benzer bi olay olursa daha mantıklı ve sinsi davranıcam o yüzden sabretmeye çalışıyorum ama moralim çok bozuk gerçekten. 3buçuk yılı geçti 4e doğru ilerliyoruz
Pıçaklamak değil, şeylerini keseceksin .
Aranmaya başlamış belli.
Yenisini bulana kadar eldekinden de olmak istemiyor.
Daha fazla yıpratma kendini , yol ver gitsin
Aslında gözü dışsrı ilk kaydığında gönderecksin bu tipleri.
sahte bir profil yap. o kızın ismiyle soyismiyle
o illa bi daha aratıcaktır bulursa bakalım napacak, mesaj yazıcakmı yazmıycakmı
kızın resmi yoktur sende ama en azından bilgileri tutsun ki onun olduğuna inansın
Kızı bulup ne yapacaksın. Sakın öyle bişey yapmaa. Kendini daha çok üzmekten başka bir işe yaramaz.
ama sevgilimim profilinde ilişkisi var yazıyo beraber resimlerimiz de var profilinde değil ama eski profil resimlerin de var eğer kızdan hoşlanıyosa cesaret eder mi bu şartlarda eklemeye canım ?
Aranmaya başlamış belli.
Yenisini bulana kadar eldekinden de olmak istemiyor.
Daha fazla yıpratma kendini , yol ver gitsin
Aslında gözü dışsrı ilk kaydığında gönderecksin bu tipleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?