Ya yemek falan demişsin belki yemekte gördü adını duydu öyle arattı.. Şimdi aranız bozuk olduğu için dışarıya yönelmiş olabilir tabi ama bence merak ettiğinden falan aratmıştır.İyiki bulamamış ama Gözün üstünde olsun derim erkek milletine güvenilmez
Sormadım çünkü geçen sene de dershanesindeki bi kıza bakışları ve bana davranışları yüzünden ayrılmıştım ama ortalığı baya bi karıştırarak ayrılmıştım, sonra dedim ki kendime bi daha benzer bi olay olursa daha mantıklı ve sinsi davranıcam o yüzden sabretmeye çalışıyorum ama moralim çok bozuk gerçekten. 3buçuk yılı geçti 4e doğru ilerliyoruz
yok hiç darılır mıyım burda benim için zahmet edip fikirlerinizi söylüyosunuz sonuçta hepinize tek tek teşekkür ederim. Ben de aslında fevri davranma taraftarı değilim sonuçta aramaların bulunabileceğini bilmiyor şimdi öğrenirse bi daha kimseyi aratmaz da.
KESİNLİKLE ve keinlikle kıza ilgisi var.
eger benım adım fallen se....var...
çünki buna benzer şeyleri bende yaşadım.
kimse kimseyi facede boşuna aratmaz.........
diyelimki çok merak etti bir erkek helede hayatında biri olan bir erkek
neden başka kadını aratır ya resmelrine bakıcakdı sonuçççç merak...
eeeeee o zaman bu ilgidir.
buda bir şekil ihanettir benceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bana ister kız ister darıl ama güzelim fevri davranma iyice takip et bakalım.
Sadece face ten birini aratsa bende belki meraktan derdim ama
Adam ilk kez yapmıyo bunu , reelde de yapmış
Buraya dikkat :97:
Bence bu adamın gözü dışarda, artık 4 yılın hatrına birlikte olmaya devam etmek diğer yılları da boşa harcamak olur
Sevgiliyken bunu yapan ilerde ohooo yani
yok hiç darılır mıyım burda benim için zahmet edip fikirlerinizi söylüyosunuz sonuçta hepinize tek tek teşekkür ederim. Ben de aslında fevri davranma taraftarı değilim sonuçta aramaların bulunabileceğini bilmiyor şimdi öğrenirse bi daha kimseyi aratmaz da.
olmasın zaten püf noktasıda o
o ortak arkadaşı sen eklicen
Bu takıntımdan kurtulmayı ben de çok isterim ama bilmiyorum ki ah bi kerecik görsem o kızı ... Mesela eski sevgilisini de takıntı haline getirmiştim her gün düşünüp duruyodum kızı bi kere gördüm o gün orda bitti takıntım ama görmeyince içime dert oluyo resmenhaklısın sabırlı olmayılım ama şimdi buluşunca falan biz elimde değil soguk davranıcam kaç gün saklayabilirim bilmiyorum ki geçen sene takip falan etmiştim 3gün tuttum kendimi ama görüşür görüşmez resmen siniz krizi geçirmiştim ... İçim ona karşı soğuyor
zaten keskin sirke küpüne zarar. sen kafandaki her şeyi çöz ondan sonra sırala her şeyi. şimdi delil biriktir ama süreç kısa olsun sen yorulursun. her ilişki sonsuza gidecek diye bir kaide yok ama etik çerçesinde biterse daha az üzülür insan...
Haklısın canım malesef haklısın
Zaten uzun süre sabredemem ki çatlarımumarım yine aratır hadi bakalım ... ama bulamayınca aratmaz bence denedi elinden geleni yaptı kız yok işte facete.
Zaten uzun süre sabredemem ki çatlarımumarım yine aratır hadi bakalım ... ama bulamayınca aratmaz bence denedi elinden geleni yaptı kız yok işte facete.
bence bu takıntıyı takıntı yapmıssın canım sen:)
yahu ne gerek var, ne güzel iyi kötü biri var hayatında, niçin kurcalıyorsun? ben sana geçmiş at gelecek planı yap demiyorum zaten; yaşnızca kendin için yap ne yapacaksan. mücadeleyi ikinizi için ilişkiniz için yap tabii, ama verimini ya da verimsizliğini görene kadar.
soguk davranmayacaksın! kendinden emin ve güçlü olman lazım. onu kaybetmekten korkuyor musun, baska birini sevememekten mı korkuyorsun? bunun kararını ver öncelikle. istersen git yanında buz gibi otur.. ama her sey daha mi iyi olacak?
o zaman görüşün, al karsına söyle. ilişkide olan iki insanın yapacagı budur; konusmak. sizi yaptıgınız gibi baska kızları merka edip, aratıp eklemek değil; "aa kızı ne zaman aramıs etmiş o kız nasıl biri acaba" diye kendini yemek de değil.
al karsına, arkadas, 4 senelik sevgilim ne diye bunları yapıyor? cunku kendini haklı cıkarmaya calısacak sen sühe duyup negatifleştikce. bu nedenle arayacak baskasını, düşünsene yanında soguk duran birini kim ister ki?
canım, soguk durunca anlamıyor bu erkekler. kendinden emin olmakla karıstırıyoruz biz, işte ona da erkekler "türk kızı tribi" diyorlar.
her seyin nedenini merak ettiğin, ve ortadaki 4 senenin hatrına bunları onlardan duymak istediğin belirt ona. her seyin cevabı onda cunku.
ha baktın, bu ılımlı yaklasımına cevap vermedi, o zaman kararlı dur, sakın ha aglama. peki, de ve sana dediğim gibi gerekirse numaranı degiştir. seni hayatında istiyorsa elbet arayacaktır, sana ulasmaya calısacaktır. zaten yapmıyorsa inan üzme kendini.
ortada evlilik vs yokken görmüş olduguna sevinirsin. olumlu düşün, sakin ol ve dua et.
sevgiler.:)
LEDENYA diyelimki buldu eklermi peki ?
Doğru söylüyorsunuz, ben numarası var mı çok merak ediyorum soyadını biliyorsa numarası da olabilir, buluşunca telini karıştırmayı düşünüyorum o zamana kadar da böyle bi şüphem olduğunu bilmemesi daha iyi sanırım.yine aratmasını bekleme. belki başka bir kanalda ulaştı ya da ulaşamadı ya da bir şekilde çabalıyor.
sen şu an içinde bulunduğun duruma göre konuş ilişkinizi nerede gördüğünü ve ne olması istediğini sor net olarak.
Ama nasıl öğrendiğimi anlayacak o zaman artık kimseyei aratmaz ki. Bi taraftan da keşke şu aratma numarasını hiç öğrenmeseydim diyorum ne güzel saf salak mutlu mesut geziyodum yine aynı stresler yine mutsuzluksonuç olarak açık açık konuşmamı tavsiye ediyorsunuz dimi ? ne zaman yapmalıyım peki sizce ?
LEDENYA diyelimki buldu eklermi peki ?
anlasın canım ya zaten şu an bir düğümdesiniz ya çözülecek ya çözülecek bu şekilde ne kadar devam etmeyi düşünüyorsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?