Sevgilim facebookda bir kızı aratıyor :(

Senin Ous arayışa girmiş
O aradığını bulamazsa başkasını bulur
Yani gözü dışarda demek :97:

sen benim dediğimi yap.
belkide sevgilininde sahte bir profili vardır, ordan yazar sana yada eklemeye çalışır
sen ekle ve bekle sadece

haklısın ama resim yokken ekler mi o isimde 4 bayan varmış ikisi resimli ikisi resimsiz, bence onlar değildi çünkü başka soyadıyla bile aratmış bi umutla ...

belki niyeti kötü değildir eski bi tanıdığı falandır olamaz mı :44::44:

ısrarla arattığına göre kıza ilgisi olduğu açık.

kızda ona karşılık verirse ya o ilişkinize noktayı koyacak onunla beraber olucak yada ikinizi birden idare edecek.

Öncelikle merhaba..
Evet, can sıkıcı bir durum, ve diger kızlar, ledenya'nın üstüne gitmeyin, biraz dolduruşa getirmiş gibisiniz. kızın su an saglıklı dusunmeye, dolayısıyla sakinlemeye ihtiyacı var.

canım, simdi 4 senelik ilişkini ne kadar güven üzerine oturdu, öncelikle bunu düşün. sana git "fake profil ac" diyebilirim; ama nolur, sevgilini hafiye gibi gözetlersen, guvenin iyice sıfırlanır.bunun sonu da "bugun baktım, yine aratmıssın o kızı"ya gelir. adam kendini bir yandan merak edildiği için iyi hissederken, br yandan da taciz edilip guvensiz görüldüğü için baskı altında hisseder. o yuzden bir muddet kendini cek. bu süre zarfında konusma, telefonlarına cıkma. arama da. biraz merak edilmeye ihtiyacın var. bu anladıgım kadarıyla tamamen bir EGO meselesi. şimdi sana adamı al karsına neden böyle coıcukca seyler yapıyorsun, bunlar ilişkiye zarar veren seyler" de desem, olmayacak.

acıkcası durust olmak gerekirse, baska bir kızın profiline bakmak için giren adam ya senden biraz daha ilgi bekliyordur, ya da yeni sulara yelken acmak. dediğim gibi bir sure merak etsin seni, cunku her telefon ettiğinde, mesaj attıgında sana ulaşabiliyor olması, seni onun gözünde ulaşılabilir yapmış. bak bakalım, sana her istediği an ulasamayınca ne olacak? senin ona anlayıslı, hosgorulu tavrın bir an gidince nasıl bir tepki verecek? cunku ortada her hareketini sineye cekebilen bir kız var. bunun ozguveniyle zaten besleniyr da bu tarz hareketler yapıyor olmalı. mesaj mı atacaksın? atma, o eller tuslara gitsin ama basma. senin de bir onurunun gururunun oldugunu göster ona. asla agzını bozma.

ha eger bunun farkına bile varmazsa, koyver gitsin. uzaklaş ondan, sana ulaşamasın. bir seylere doyup öyle cıksın karsına. o zaman da küfür etme, sakın bela okuma. en fazla "karsıma iradeni kontrol etmesini ögren de öyle cık" der gecersin.

sevgiler:)

belki niyeti kötü değildir eski bi tanıdığı falandır olamaz mı :44::44:

canım sanmıyorum çünkü tam da aratmadan önce belediyeyle işleri olmuştu bunların günlerce hatta kutlama gibi yemege cıkarmışlardı bunları falan ben tesadüfen öğrenmiştim o sıra umursamadım çünkü işi yüzünden oluyodu böyle tapuda falan da işleri

haklısın ama resim yokken ekler mi o isimde 4 bayan varmış ikisi resimli ikisi resimsiz, bence onlar değildi çünkü başka soyadıyla bile aratmış bi umutla ...

o zaman o kızla sevgilinin ortak bir arkadaşı varsa ilk o ortak arkadaşı ekle.sonra erkek arkadaşın ortak arkadaşlarda o kişiyi görse o profilin o kıza ait olduğunu düşünür

:) çok güzel tane tane tavsiye vermişsiniz çok teşekkür ederim ellerinize sağlık. Korkutmamak için ona bişey söylemedim zaten rüyamda beni aldatıyodu bunu dedim Allah hayra yazsın dedi, ne hayır olur böyle rüyada dedim tersi dedi, sıkıyosa düzü çıksın zaten dedim cevap vermedi. Dün ilgisizliği yüzünden tartıştık o yüzden biraz limoniyiz şuan doğru düzgün mesajlaşmıyoruz zaten bugün de buluşmaya gitmedim. O kızı çok merak ediyorum bu da benim takıntım ilk arattığında umrumda olmadı ama ikince kez aratınca bi iş olduğunu düşündüm.

Bence bi strateji uygulamana gerek yok
İlk değil son da olmaz muhtemelen
Ben seni bi daha görmek istemiyorum de ayrıl
Bu kadar.

o zaman o kızla sevgilinin ortak bir arkadaşı varsa ilk o ortak arkadaşı ekle.sonra erkek arkadaşın ortak arkadaşlarda o kişiyi görse o profilin o kıza ait olduğunu düşünür

Şuan o isimdeki 4 kızla da ortak arkadaş yok malesef ama kızı ilk arattığı gün bir de adamı aratmış o da belediyede çalışıyo ama eklememiş benimki, şimdi düşünüyorum da herhalde listesinde kızı bulmak için arattı yoksa niye eklemesin

olmasın zaten püf noktasıda o
o ortak arkadaşı sen eklicen

Bence bi strateji uygulamana gerek yok
İlk değil son da olmaz muhtemelen
Ben seni bi daha görmek istemiyorum de ayrıl
Bu kadar.

4 senelik ilişki o kadar kolay değil ki ben de başkalarını aratıyorum facete evet ama sınıf arkadaşlarım falan oluyo meraktan yani ama bu görmediği bi kızı iki hafta arayla aratmış şuan niyetini duygularını tam olarak çözemedim eğer bu kızdan hoşlandığını düşünürsem evet kesin ayrılırım ama şuan kimse bana abartmışsın vs demesin diye sabrediyorum bekliyorum

rica ederim:)
ama öncelikle takıntılarından kurtulmalısın:)
o kızın neye benzediği önemli değil. zaten gördüğünde de inan "bu muymus" dersin:))
zaten görsen, napacaksın ki? kendinle mi kıyaslayacaksın? ayrıca su an onuna beraber olan sensin, o kz degil :)
bak canım, sıkıyossa falan gibi kelimeler de kullanma. erkekler aptal olmadıgımızı biliyorlar; ola ki seni aldatırsa, sen onu yakar kül edersin tamam da, işin içinde onun için, onun vicdanına bırakılan seylerin de oldugunu bilmesi gerek..

o sana belki yalan söyler sen dogru sanarsın, cunku ona İNANMAK zorundasındır. o da bunu bilmeli, ve sen de ona "seni sorgulamıyorum, rapor vermeni istemiyorum, birbirimize karsı sorumluyuz, gerisi senin vicdanına kalmıs" dersin.

ilgisizlık konusuna gelince de, öncelikle su sorunu halletmeye calsıın, sonra gelirsiniz ilgisizlie. cunku adamı "bana ilgi göster" diye altyapıyı verirsen bu sefer tam tersini yapmaya meyillenebilir.

biraz dur bakalım, bekle. sabret. sabır benim için cok zor bir sey ama inan ben yaptımsa herkes yapabilir :)

Birincide de böyle olmuş ayrılıp geri barışmışsın
Şimdi de ayrılmazsan
4 değil daha fazla yılın gidecek, o zaman hiç kopamazsın herhalde

Bence zararın neresinden dönülse kardır
Adamın antenler açık demek ki, reelde sanalda bakınıp duruyo yani

güzel öğüt veriyosunuz
konu sahinesi umarım uygular

ama ben şahsen darma duman ederim

Ya yemek falan demişsin belki yemekte gördü adını duydu öyle arattı.. Şimdi aranız bozuk olduğu için dışarıya yönelmiş olabilir tabi ama bence merak ettiğinden falan aratmıştır.İyiki bulamamış ama Gözün üstünde olsun derim erkek milletine güvenilmez

Bu takıntımdan kurtulmayı ben de çok isterim ama bilmiyorum ki ah bi kerecik görsem o kızı ... Mesela eski sevgilisini de takıntı haline getirmiştim her gün düşünüp duruyodum kızı bi kere gördüm o gün orda bitti takıntım ama görmeyince içime dert oluyo resmen haklısın sabırlı olmayılım ama şimdi buluşunca falan biz elimde değil soguk davranıcam kaç gün saklayabilirim bilmiyorum ki geçen sene takip falan etmiştim 3gün tuttum kendimi ama görüşür görüşmez resmen siniz krizi geçirmiştim ... İçim ona karşı soğuyor

güzel öğüt veriyosunuz
konu sahinesi umarım uygular

ama ben şahsen darma duman ederim

benimkiler sadece arkadaşca tavsiyeler, biraz da tecrübe :)
bir şeyi yıkmak cok kolaydır. ben yalnızca sevgi için biraz mücadele edilmesi taraftarıyım iki taraf için de.
sadece tek taraflı yapıloyorsa, zaten pek de zaman kaybetmemek lazım..

sevgiler.

KESİNLİKLE ve kesinlikle kıza ilgisi var.
eger benım adım fallen se....var...
çünki buna benzer şeyleri bende yaşadım.
kimse kimseyi facede boşuna aratmaz.........
hadi eski eşi sevgilis olsa çok merak edio ne yapıo dicem
diyelimki çok merak etti bir erkek helede hayatında biri olan bir erkek
neden başka kadını aratır ya resmelrine bakıcakdı sonuçççç merak...
eeeeee o zaman bu ilgidir.
buda bir şekil ihanettir benceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bana ister kız ister darıl ama güzelim yinede fevri davranma iyice takip et bakalım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…