sen benim dediğimi yap.
belkide sevgilininde sahte bir profili vardır, ordan yazar sana yada eklemeye çalışır
sen ekle ve bekle sadece
Senin Ous arayışa girmiş
O aradığını bulamazsa başkasını bulur
Yani gözü dışarda demek :97:
Kızlar ne olur yardım edin, bundan bikaç hafta önce facebookda aramaların nasıl kaydolduğunu öğrendim ve iki hafta önce sevgilim bi kızı aratmıştı dün yine aynı kızı aratmış bu arada sevgilim öyle pek facebooka girmez nadiren girer bu kızı daha yeni tanımış sanırım belediyede işleri vardı ve kızı aratırken belediyede aratmış kız orda çalışıyor olmalı. Kızı bulamamış sonuç olarak ama aradan 2 hafta geçmesine rağmen hala da unutamamış tekrar aratmış moralim çok bozukve bu aralar ilgisiz de ilk defa bu kadar uzun süredir görüşmüyoruz ama pek umrunda değil bahaneler buluyo bi hasta bi yorgun ... Bu arada yaklaşık 4senedir birlikteyiz.
belki niyeti kötü değildir eski bi tanıdığı falandır olamaz mı :44::44:
haklısın ama resim yokken ekler mi o isimde 4 bayan varmış ikisi resimli ikisi resimsiz, bence onlar değildi çünkü başka soyadıyla bile aratmış bi umutla ...
Öncelikle merhaba..
Evet, can sıkıcı bir durum, ve diger kızlar, ledenya'nın üstüne gitmeyin, biraz dolduruşa getirmiş gibisiniz. kızın su an saglıklı dusunmeye, dolayısıyla sakinlemeye ihtiyacı var.
canım, simdi 4 senelik ilişkini ne kadar güven üzerine oturdu, öncelikle bunu düşün. sana git "fake profil ac" diyebilirim; ama nolur, sevgilini hafiye gibi gözetlersen, guvenin iyice sıfırlanır.bunun sonu da "bugun baktım, yine aratmıssın o kızı"ya gelir. adam kendini bir yandan merak edildiği için iyi hissederken, br yandan da taciz edilip guvensiz görüldüğü için baskı altında hisseder. o yuzden bir muddet kendini cek. bu süre zarfında konusma, telefonlarına cıkma. arama da. biraz merak edilmeye ihtiyacın var. bu anladıgım kadarıyla tamamen bir EGO meselesi. şimdi sana adamı al karsına neden böyle coıcukca seyler yapıyorsun, bunlar ilişkiye zarar veren seyler" de desem, olmayacak.
acıkcası durust olmak gerekirse, baska bir kızın profiline bakmak için giren adam ya senden biraz daha ilgi bekliyordur, ya da yeni sulara yelken acmak. dediğim gibi bir sure merak etsin seni, cunku her telefon ettiğinde, mesaj attıgında sana ulaşabiliyor olması, seni onun gözünde ulaşılabilir yapmış. bak bakalım, sana her istediği an ulasamayınca ne olacak? senin ona anlayıslı, hosgorulu tavrın bir an gidince nasıl bir tepki verecek? cunku ortada her hareketini sineye cekebilen bir kız var. bunun ozguveniyle zaten besleniyr da bu tarz hareketler yapıyor olmalı. mesaj mı atacaksın? atma, o eller tuslara gitsin ama basma. senin de bir onurunun gururunun oldugunu göster ona. asla agzını bozma.
ha eger bunun farkına bile varmazsa, koyver gitsin. uzaklaş ondan, sana ulaşamasın. bir seylere doyup öyle cıksın karsına. o zaman da küfür etme, sakın bela okuma. en fazla "karsıma iradeni kontrol etmesini ögren de öyle cık" der gecersin.
sevgiler:)
Sormadım çünkü geçen sene de dershanesindeki bi kıza bakışları ve bana davranışları yüzünden ayrılmıştım ama ortalığı baya bi karıştırarak ayrılmıştım, sonra dedim ki kendime bi daha benzer bi olay olursa daha mantıklı ve sinsi davranıcam o yüzden sabretmeye çalışıyorum ama moralim çok bozuk gerçekten. 3buçuk yılı geçti 4e doğru ilerliyoruz
o zaman o kızla sevgilinin ortak bir arkadaşı varsa ilk o ortak arkadaşı ekle.sonra erkek arkadaşın ortak arkadaşlarda o kişiyi görse o profilin o kıza ait olduğunu düşünür
Şuan o isimdeki 4 kızla da ortak arkadaş yok malesef ama kızı ilk arattığı gün bir de adamı aratmış o da belediyede çalışıyo ama eklememiş benimki, şimdi düşünüyorum da herhalde listesinde kızı bulmak için arattı yoksa niye eklemesin
Bence bi strateji uygulamana gerek yok
İlk değil son da olmaz muhtemelen
Ben seni bi daha görmek istemiyorum de ayrıl
Bu kadar.
:) çok güzel tane tane tavsiye vermişsiniz çok teşekkür ederim ellerinize sağlık. Korkutmamak için ona bişey söylemedim zaten rüyamda beni aldatıyodu bunu dedim Allah hayra yazsın dedi, ne hayır olur böyle rüyada dedim tersi dedi, sıkıyosa düzü çıksın zaten dedim cevap vermedi. Dün ilgisizliği yüzünden tartıştık o yüzden biraz limoniyiz şuan doğru düzgün mesajlaşmıyoruz zaten bugün de buluşmaya gitmedim. O kızı çok merak ediyorum bu da benim takıntım ilk arattığında umrumda olmadı ama ikince kez aratınca bi iş olduğunu düşündüm.
4 senelik ilişki o kadar kolay değil kiben de başkalarını aratıyorum facete evet ama sınıf arkadaşlarım falan oluyo meraktan yani ama bu görmediği bi kızı iki hafta arayla aratmış şuan niyetini duygularını tam olarak çözemedim eğer bu kızdan hoşlandığını düşünürsem evet kesin ayrılırım ama şuan kimse bana abartmışsın vs demesin diye sabrediyorum bekliyorum
rica ederim:)
ama öncelikle takıntılarından kurtulmalısın:)
o kızın neye benzediği önemli değil. zaten gördüğünde de inan "bu muymus" dersin:))
zaten görsen, napacaksın ki? kendinle mi kıyaslayacaksın? ayrıca su an onuna beraber olan sensin, o kz degil :)
bak canım, sıkıyossa falan gibi kelimeler de kullanma. erkekler aptal olmadıgımızı biliyorlar; ola ki seni aldatırsa, sen onu yakar kül edersin tamam da, işin içinde onun için, onun vicdanına bırakılan seylerin de oldugunu bilmesi gerek..
o sana belki yalan söyler sen dogru sanarsın, cunku ona İNANMAK zorundasındır. o da bunu bilmeli, ve sen de ona "seni sorgulamıyorum, rapor vermeni istemiyorum, birbirimize karsı sorumluyuz, gerisi senin vicdanına kalmıs" dersin.
ilgisizlık konusuna gelince de, öncelikle su sorunu halletmeye calsıın, sonra gelirsiniz ilgisizlie. cunku adamı "bana ilgi göster" diye altyapıyı verirsen bu sefer tam tersini yapmaya meyillenebilir.
biraz dur bakalım, bekle. sabret. sabır benim için cok zor bir sey ama inan ben yaptımsa herkes yapabilir :)
Bu takıntımdan kurtulmayı ben de çok isterim ama bilmiyorum ki ah bi kerecik görsem o kızı ... Mesela eski sevgilisini de takıntı haline getirmiştim her gün düşünüp duruyodum kızı bi kere gördüm o gün orda bitti takıntım ama görmeyince içime dert oluyo resmenrica ederim:)
ama öncelikle takıntılarından kurtulmalısın:)
o kızın neye benzediği önemli değil. zaten gördüğünde de inan "bu muymus" dersin:))
zaten görsen, napacaksın ki? kendinle mi kıyaslayacaksın? ayrıca su an onuna beraber olan sensin, o kz degil :)
bak canım, sıkıyossa falan gibi kelimeler de kullanma. erkekler aptal olmadıgımızı biliyorlar; ola ki seni aldatırsa, sen onu yakar kül edersin tamam da, işin içinde onun için, onun vicdanına bırakılan seylerin de oldugunu bilmesi gerek..
o sana belki yalan söyler sen dogru sanarsın, cunku ona İNANMAK zorundasındır. o da bunu bilmeli, ve sen de ona "seni sorgulamıyorum, rapor vermeni istemiyorum, birbirimize karsı sorumluyuz, gerisi senin vicdanına kalmıs" dersin.
ilgisizlık konusuna gelince de, öncelikle su sorunu halletmeye calsıın, sonra gelirsiniz ilgisizlie. cunku adamı "bana ilgi göster" diye altyapıyı verirsen bu sefer tam tersini yapmaya meyillenebilir.
biraz dur bakalım, bekle. sabret. sabır benim için cok zor bir sey ama inan ben yaptımsa herkes yapabilir :)
güzel öğüt veriyosunuz
konu sahinesi umarım uygular
ama ben şahsen darma duman ederim
Bana karşı aşırı sevgisi ve bunaltıcı ilgisi vardı başlarda zamanla normale döndü ama hala bir çok erkeğe göre ilgili ve sevgili aslında. Of ofmeraktan çatlıyorum çıkıp belediyeye gidip kızı bulmayı bile düşündüm nasıl bi kız çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?