• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim&güzel kizlar

Meraba kızlar,
Forumu zaman zaman takip ediyorum. Benim de bi derdim var size anlatmak için üye oldum.23 yaşındayım küçüklüğünden beri kendimi güzel bulmuyorum. Bu konuda bi ozguvensizligim var.bundan önce bi sevgilim vardı çok sevdim zamanında o zaman onun cok yakışıklı olduğunu kendimin ona uygun olmadığını düşünürdüm hep.onun da beni sevdiğini biliyorum çok sevdiğin i söylerdi ama mesela güzelsin vs demezdi. Bi de o zamanlar ergenlik donemi falan. Ben kendimi çok kötü hissederdim yanına yakıştırmazdim kendimi. Butakıntimdan dolayı yurutemedim birşeyler bahane oldu ayrıldım. Şimdi yıllar sonra birini sevdim 2 aydır cikiyoruz yine bu güzellik meselesi o kadar takıntı değil ama sevgilimin çalıştığı bbyerde çok bakımlı güzel kizlar varsurekli bazen kendimi onlarla kiyasliyorum ne güzel kız falan diyorum.üzülüyorum. bilmiyorum size derdim belki saçma gelecek ama bu kendimi beğenmemem beni çok yipratiyo. Sosyal ilişkilerimi de etkiliyo.ne yapmalıyım hiç benim gibi dusuneniz oldu mu. Simdiden tesekkurler.

Ergenlikte ve ergenlikten yeni çıktığımda düşünmüştüm.

Sonrasında da önemli olanın dış güzellik olmadığını, dışı güzel içi kof insanların itibar etmediğini gördüm.

Kendine bak, temiz ol, kaliteli ol yeter. Bunu fark etmen zaman alacak ama olacak ;)

Giyim insani cok degistiriyo. Kendine yakisani giynek onemli. Sac da insani cok degistiriyo. Kendine yakisan modeli bulmak onemli. Gerisi bi eyeliner bi ruja bakiyo. Yani cirkin kadin yoktur bakimsiznkadin vardir

Evet asamdigim bi kendine güven problemin var. Her ise ben yapamam edemem diye başlıyorum. Bir de bi kaç yıl önce saç dökülmesi için bi şampuan alıp bilinçsizce kullandım sonra yuzumdeki tüyleri besledi sanirim yuzumde baya kil var. O da beni çok etkiledi sanirim annem diyo ne zaman istersen lazere gidelim parası sorun değil diye. Ama ben yan etkilerinden korkuyorum. Kalıcı leke oluşur daha çok uzulurum falan diye. Bi arkadaşımın kolunda lekeler oluşmuştu da.

yüz tüyleri kuaförde halledilecek bir şey.. ne kızlar tanıyorum çirkin ama sırf özgüveninden cillop gibi erkekleri tavlayan..
kendinize bakın, hobiler edinin, ona odaklanmayın ve kesinlikle bu düşüncelerinizi ona belli etmeyin..
ki zaten bakımlı olunca bunları unutup gidiceksiniz ;)

Yapıcı yorumlar yapıp yol gösteren arkadaşlar tesekkur ederim. Yanı temizligime kiyafetime çanta ayakkabı falan dikkat ederim ama hiç makyaj yapmıyorum. Yuzumdeki tuyler için de bir buçuk yıl düzenli kuaföre gittim baktım hiç azalma olmuyor. Şimdi lazer düşünüyorum ama işte korkuyorum bi yandan da lazerden.

Ben Allahın hepimizi en güzel surette yarattığına inanıyorum. O yüzden insanın en güzel hali doğal hali. Kıl tüy kişisel bakım zaten yapılır, kıyafet falan da olur ama bence kişiyi güzel yapan hali tavrı konuşması. Kendini güzel bulmuyor değilsin bence, sadece kusurlarindan mutsuzsun. Herkesin kusurları var, kendini sev seni sen yapan kusurlarıni sev. Kusurlarina odaklanmak yerine iyi güzel taraflarına odaklan. Beynini güzelleştir gerisi olur.

Canım kuaföre falan git bakım yaptır en azından kendini iyi hissedersin
Alışverişe çık ..ama bu özgüven eksikliğin içinde sanki bi tedavi şart gibi

yüzündeki tüyleri sarart olmadı, bende çok sıradan giyinen biriyim siyah tişörtü ver bana bi ömür mutlu yaşarım. benim de sevgilim aksi gibi nası şık nasıl güzel giyinir, bana da çok söyler şöyle şöyle şeyler giysen ya diye, amaaan aldığında da böyleydim ben değişemem diyip geçiyorum. ama bazen kendimi gerçekten kötü hissettiğim zamanlarda bi patlatıyorum kıyafeti elbiseyi unutturmuyorum da kendimi :))) kendinize güveni, bakımlı olun süper güzel olmasanız da olur zaten şimdi güzel oo harika diye baktığımız bi çok kız estetik harikası fabrikasyon dümdüz kaşlar düzgün burunlar.

Önemli olan iç güzellik diye klasik bir laf edeceğim. Çünkü seni seven erkek arkadaşların olmuş. Güzel bulmuyorlarsa da çekici bir yanın var demek ki. Sevgi güzellikle olmuyor.
Ama kendine güvensizlik dış görünüşün ne olursa olsun kötü ve düzeltilmesi gereken bir şey. Sen bunun üstüne git.

Yapıcı yorumlar yapıp yol gösteren arkadaşlar tesekkur ederim. Yanı temizligime kiyafetime çanta ayakkabı falan dikkat ederim ama hiç makyaj yapmıyorum. Yuzumdeki tuyler için de bir buçuk yıl düzenli kuaföre gittim baktım hiç azalma olmuyor. Şimdi lazer düşünüyorum ama işte korkuyorum bi yandan da lazerden.
Makyaj yapmalısın mutlaka.Fondoten,pudra şart değil ama göz makyajı,ruj bile seni çok değiştirecektir emin ol.Ben de yüzüme hiçbirşey sürmem,buğday tenliyim ihtiyaç olmuyor.Ama göz makyajı ve rujla çok değişiyorum,dene mutlaka..

Biraz kendine bakım yaparsan üstesinden gelirsin. Özellikle senin kendini beğenmen lazım ki çevrene de o enerji yayılsın.

Yetenek ve ilgi alanların çerçevesinde işlerle uğraşıp gelişimini görmek öz güveninin büyük ölçüde artmasına yardımda bulunacaktır. En basitinden meraklı olmak ve hemen her şeyi araştırıp öğrenerek bilgi birikiminde bulunmak insana büyük bir öz güven veriyor. Gün boyu nelerden konuşulacağı belli değil sonuçta ve başkalarının bilmediği bir şeyi biliyor olup anlatmak (ukalalık yapmak değil tabi..) insanın gururunu okşayan bir durum.
Spor! Biraz kondisyonunu arttırmak ve her gün tırmandığın merdivenlerde zorlanmadığını görmek bile (en azından benim için durum böyle.. :KK49: ) öz güveninin artmasına yardımda bulunabilir. Ayrıca düzenli beslenme ve spor vücudunun kendini düzene sokmasını sağlayarak mutluluk katsayını da arttıracaktır. Ben de arada bir kendime bakıp "Ya ben ne zaman aynaya baktığımda güzel hissedeceğim?" diye soruyorum ve farkettim ki bu dönemler hep hayatımın rutine bindiği ve hımbıllaştığım dönemlere denk geliyor...
Dış görünüşünü beğenip bu konuda güveninin artması için de benim verebileceğimden daha iyi öneriler verilmiş zaten.
Son olarak şunu ekleyebilirim ki, her şeye şükretmek de kendini iyi hissetmen açısından çok iyi bir yöntem. Her sabah kalktığında aynaya bakıp "kendini" görebiliyorsan bu büyük bir nimet. :KK37: Çirkinim düşüncesine takılmayıp çevreni ve tabi ki kendini güzel görmeye başla ..:KK36:

Evet asamdigim bi kendine güven problemin var. Her ise ben yapamam edemem diye başlıyorum. Bir de bi kaç yıl önce saç dökülmesi için bi şampuan alıp bilinçsizce kullandım sonra yuzumdeki tüyleri besledi sanirim yuzumde baya kil var. O da beni çok etkiledi sanirim annem diyo ne zaman istersen lazere gidelim parası sorun değil diye. Ama ben yan etkilerinden korkuyorum. Kalıcı leke oluşur daha çok uzulurum falan diye. Bi arkadaşımın kolunda lekeler oluşmuştu da.
Yuzunuze ASLA ASLA ASLA lazer yaptirmayin. Tek cozum igneli epilasyon. Biraz uzun suruyor. Eger rahatsizsaniz halinizden hemen baslayin. Boyle seyler insanin ozguvenini cok etkiliyor.

ben yüzüme lazer yaptırıyorum mis gibi de oluyor valla :KK49:
neyinden korkuyorsunuz? tüy dolu gezmekten iyidir. ayrıca leke oluşturacak cihazda kullanmıyorlar. vortex cihazın adı. tabanca gibi ucu olanlar leke yapabiliyor
Cogu kadinda lazer yuzdeki diger killari da kalinlastiriyor ne yazik ki. Dikkatli olun! Lazere cevam ediyorsaniz hala, evet lazerden sonra hersey dokuldugu icin fistik gibi oluyorsunuzdur. Ama tuyleriniz azaliyor mu artiyor mu sertlesiyor mu takip etmeniz gerek. Lazer bir sure ara verip takip edebilirsiniz kil yogunlugunu. Insallah sizi olumsuz etkilememistir ama ne yazik ki cogu kadinda durum bu. sonradan igneli epilasyona donen cok.

Bu websitesinde igneli epilasyonla iligili bir bolum var. lutfen ordaki yorumlari falan okuyun. Hata yapmayin. Hem paraniz ziyan olacak hem de daha beteri negatif sonuc alarak moraliniz daha da bozulacak.

Cogu kadinda lazer yuzdeki diger killari da kalinlastiriyor ne yazik ki. Dikkatli olun! Lazere cevam ediyorsaniz hala, evet lazerden sonra hersey dokuldugu icin fistik gibi oluyorsunuzdur. Ama tuyleriniz azaliyor mu artiyor mu sertlesiyor mu takip etmeniz gerek. Lazer bir sure ara verip takip edebilirsiniz kil yogunlugunu. Insallah sizi olumsuz etkilememistir ama ne yazik ki cogu kadinda durum bu. sonradan igneli epilasyona donen cok.

evet devam ediyorum.ama jilet kullanılmıyor.ve yüz için uygulanabilen bir cihaz.alexler yüz için uygun değilmiş ve arttırıyormuş.dökülmesini beklememe bile gerek kalmıyor resmen.
konuştuğumda iğneliden önce çoğu kişi lazere başlayıp iyice azalınca iğneliye geçiyormuş. bende ileride gerek duyarsam öyle yapabilirim

Vortex isimli cihazla uygulama yaptırıyorum çok memnunum

Back
X