- 6 Temmuz 2015
- 4.638
- 14.562
- 208
- Konu Sahibi sitesakini
Meraba kızlar,
Forumu zaman zaman takip ediyorum. Benim de bi derdim var size anlatmak için üye oldum.23 yaşındayım küçüklüğünden beri kendimi güzel bulmuyorum. Bu konuda bi ozguvensizligim var.bundan önce bi sevgilim vardı çok sevdim zamanında o zaman onun cok yakışıklı olduğunu kendimin ona uygun olmadığını düşünürdüm hep.onun da beni sevdiğini biliyorum çok sevdiğin i söylerdi ama mesela güzelsin vs demezdi. Bi de o zamanlar ergenlik donemi falan. Ben kendimi çok kötü hissederdim yanına yakıştırmazdim kendimi. Butakıntimdan dolayı yurutemedim birşeyler bahane oldu ayrıldım. Şimdi yıllar sonra birini sevdim 2 aydır cikiyoruz yine bu güzellik meselesi o kadar takıntı değil ama sevgilimin çalıştığı bbyerde çok bakımlı güzel kizlar varsurekli bazen kendimi onlarla kiyasliyorum ne güzel kız falan diyorum.üzülüyorum. bilmiyorum size derdim belki saçma gelecek ama bu kendimi beğenmemem beni çok yipratiyo. Sosyal ilişkilerimi de etkiliyo.ne yapmalıyım hiç benim gibi dusuneniz oldu mu. Simdiden tesekkurler.
Ergenlikte ve ergenlikten yeni çıktığımda düşünmüştüm.
Sonrasında da önemli olanın dış güzellik olmadığını, dışı güzel içi kof insanların itibar etmediğini gördüm.
Kendine bak, temiz ol, kaliteli ol yeter. Bunu fark etmen zaman alacak ama olacak