• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim&güzel kizlar

sitesakini

Lakin biraz sakin..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
474
869
33
33
Meraba kızlar,
Forumu zaman zaman takip ediyorum. Benim de bi derdim var size anlatmak için üye oldum.23 yaşındayım küçüklüğünden beri kendimi güzel bulmuyorum. Bu konuda bi ozguvensizligim var.bundan önce bi sevgilim vardı çok sevdim zamanında o zaman onun cok yakışıklı olduğunu kendimin ona uygun olmadığını düşünürdüm hep.onun da beni sevdiğini biliyorum çok sevdiğin i söylerdi ama mesela güzelsin vs demezdi. Bi de o zamanlar ergenlik donemi falan. Ben kendimi çok kötü hissederdim yanına yakıştırmazdim kendimi. Butakıntimdan dolayı yurutemedim birşeyler bahane oldu ayrıldım. Şimdi yıllar sonra birini sevdim 2 aydır cikiyoruz yine bu güzellik meselesi o kadar takıntı değil ama sevgilimin çalıştığı bbyerde çok bakımlı güzel kizlar varsurekli bazen kendimi onlarla kiyasliyorum ne güzel kız falan diyorum.üzülüyorum. bilmiyorum size derdim belki saçma gelecek ama bu kendimi beğenmemem beni çok yipratiyo. Sosyal ilişkilerimi de etkiliyo.ne yapmalıyım hiç benim gibi dusuneniz oldu mu. Simdiden tesekkurler.

Meraba kızlar,
Forumu zaman zaman takip ediyorum. Benim de bi derdim var size anlatmak için üye oldum.23 yaşındayım küçüklüğünden beri kendimi güzel bulmuyorum. Bu konuda bi ozguvensizligim var.bundan önce bi sevgilim vardı çok sevdim zamanında o zaman onun cok yakışıklı olduğunu kendimin ona uygun olmadığını düşünürdüm hep.onun da beni sevdiğini biliyorum çok sevdiğin i söylerdi ama mesela güzelsin vs demezdi. Bi de o zamanlar ergenlik donemi falan. Ben kendimi çok kötü hissederdim yanına yakıştırmazdim kendimi. Butakıntimdan dolayı yurutemedim birşeyler bahane oldu ayrıldım. Şimdi yıllar sonra birini sevdim 2 aydır cikiyoruz yine bu güzellik meselesi o kadar takıntı değil ama sevgilimin çalıştığı bbyerde çok bakımlı güzel kizlar varsurekli bazen kendimi onlarla kiyasliyorum ne güzel kız falan diyorum.üzülüyorum. bilmiyorum size derdim belki saçma gelecek ama bu kendimi beğenmemem beni çok yipratiyo. Sosyal ilişkilerimi de etkiliyo.ne yapmalıyım hiç benim gibi dusuneniz oldu mu. Simdiden tesekkurler.

Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır...

kendinizi neden beğenmiyorsunuz ? öncelikle her halinizle kendinizi sevin. daha sonra beğenmediğiniz nereniz varsa onu başka bi güzelliğinizde bastırmaya çalışın. ama kendine güven problemi yaşıyorsanız psikoloğa gitmenizi öneririm

Meraba kızlar,

bakın ne demişsiniz "çok bakımlı güzel kızlar var"
e siz de bakımlı olun
yüzünüzde istemediğiniz şeyler mi var?siyah nokta akne falansa cilt bakımı yaptırın 2 seansta iyi görünmeye başlarsınız
makyaj konusunda yetersiz misiniz? yüzünüze cildinize uygun makyaj malzemeleri alın
saçlarınız mı bakımsız? bakım yaptırın, kırıkları aldırın, boya yaptırın fön çektirin vs.
kaşlarınız mı şekilsiz? gidin güzelce aldırın.boya yaptırın

herkes güzel olmak zorunda değil ayrıca. takıntı yapmak yerine bakımlı olun kendinizi keşfedin.
sevgilinizin karşına bakımlı özenli çıkın. ve kendinize zamanla güveniniz artar ve gülüşünüz bile değişir

Güzel kız dediğinizin %90 ı boya badana canım benim. Ayrıca herkes özel ve güzel yaratılmıştır. Sadece önemli olan birazcık bakım. Örneğin sivilce mi var, yok edin. Kirpikleriniz mi az? Bakım yapın mascara kullanın. Makyaj hileleri de sınırsız zaten. Bir de teninize uygun saç rengi, yüzünüze uygun saç kesimi falan. Bunlar olduktan sonra niye özgüven olmasın ki :-) Geçenlerde ben de bi kız gördüm aa ne güzel diye, bir baktım. Dudak silikon, burun estetik, saçlar boya, kirpikler takma derken sahtecilik olmuş resmen :))) Siz de abartmadan kendinize uygun tercihlerle daha da iyi görünebilirsiniz.

Evet asamdigim bi kendine güven problemin var. Her ise ben yapamam edemem diye başlıyorum. Bir de bi kaç yıl önce saç dökülmesi için bi şampuan alıp bilinçsizce kullandım sonra yuzumdeki tüyleri besledi sanirim yuzumde baya kil var. O da beni çok etkiledi sanirim annem diyo ne zaman istersen lazere gidelim parası sorun değil diye. Ama ben yan etkilerinden korkuyorum. Kalıcı leke oluşur daha çok uzulurum falan diye. Bi arkadaşımın kolunda lekeler oluşmuştu da.

Güzel olup olmadığını illa birinin söylemesi gerekmez.
Mutlaka ki insan ruhu okşansın ister ama abartmamak gerek.
Sen kendini beğenmezsen kimse beğenmez. Sende süslü ol bu çok zor değil.
Kendine baktıkta özgüvenin yükselecektir.

Bakımlı olmak istiyorsan bakımlı ol
O beğendiğin kızlar gibi
Ama sevgilin için değil kendin için

Hoş sevgilin Brad Pit mi bilmem ama istemese senle beraber olmazdı
Senin kendi hüsnü kuruntun bence

Evet asamdigim bi kendine güven problemin var. Her ise ben yapamam edemem diye başlıyorum. Bir de bi kaç yıl önce saç dökülmesi için bi şampuan alıp bilinçsizce kullandım sonra yuzumdeki tüyleri besledi sanirim yuzumde baya kil var. O da beni çok etkiledi sanirim annem diyo ne zaman istersen lazere gidelim parası sorun değil diye. Ama ben yan etkilerinden korkuyorum. Kalıcı leke oluşur daha çok uzulurum falan diye. Bi arkadaşımın kolunda lekeler oluşmuştu da.

Lazer yüzde işe yaramaz, daha beter olur bunu aklından çıkar. İyice dibe vurursun sonra.

ben yüzüme lazer yaptırıyorum mis gibi de oluyor valla :KK49:
neyinden korkuyorsunuz? tüy dolu gezmekten iyidir. ayrıca leke oluşturacak cihazda kullanmıyorlar. vortex cihazın adı. tabanca gibi ucu olanlar leke yapabiliyor

Bence sen sevgilini fazla buyutuyorsun. Yani o kizlar sevgiline bayiliyorda sevgilin seninle flort ediyor degildir. Demekki uyuşmuşsunuz bir sekildeki sevgilisi olmuşsun zaten bakmiyorlardir dert etme ..
sen kendine cok guvensiz oldugun sevgilin gozune birseymis gibi geliyor merak etme herkes onun pesinde degildir.

Back
X